kızlar başlığı görünce ben de kendi kuaförümü tavsiye etmek istedim, altıparmaak caddesindeki "HAİR WORLD" teyzem yıllardır röflesini buranın sahibi Levent beye yaptırıyor, öncesinde ikimizde uzun süredir viyana kuaförün müşterisiydik Nevzat bey müşterinin ayağı alışana kadar ilgi,alaka da kusur etmiyor fakat sürekli müşteri olduktan sonra eski ilgiyi göremiyorsunuz malesef, saçınızı boyatıyosunuz memnun kalmıyosunuz fakat o bunun için bir şey yapmıyor, istediğiniz saçı elde etmek için çaba göstermiyoor ha bi yandan da ağzı çok iyi laf yapıyor, ben de bir boyama işlemi sonucunda tavırlarından ötürü oraya gitmeme kararı aldım, hair worldle tanışmam dediğim gibi teyzem sayesinde oldu fön için kuaför ismine dikkat etmesem de saç rengimde değişiklik istediğimde kesinlikle bu kuaföre gidiyorum, istediğiniz rengi elde etmek, sizi ordan memnun ve mutlu bir çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar, biliyorsunuz bazı saç renklerini elde etmek için açma işlemi yapılıyor ve bu işlem sırasında kullanılan ürünler çok önemli,ben hem nalbantoğlunda kaan beye hem de altıparmakta levent beye saçımı boyattım ikisinde de sonuçtan memnun kaldım, aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar, iki salonunda müşterisiyim elemanlar kesinlikle çok ilgili ve saygılı, bu kadar övgü sadece lafta kalmasın istedim ve son boyamın da resmini paylaşıyorum boyamanın ardından altıparmak şubedeki tuğba bana kırık fönü teklif etti ilk kez saçımda denedim ama yeni saç rengime bu da çok yakıştı,beni memnun etmek için aslı ve tuğba o kadar çok uğraştılar ki kendimi çok özel hissttim, umarım rengi siz de beğenirsniz...bir resimde teyzemin röflesinden..