Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilkayı bende bilirim eli çok iyidir daha önce mehmette çalışıodu..kesimi fönü süper ama saçımı hiç boyatmamıştım
Dilşad saçlarının rengi harika olmuş cicim.
benimde saç uzunlugum senin kadar 1 hafta snra bursaya tatile gelicem.saçımın boyu seninki kadar.kaça mal oldu sana bu boya işlemi bilgilendirir misin?
benimde saç uzunlugum senin kadar 1 hafta snra bursaya tatile gelicem.saçımın boyu seninki kadar.kaça mal oldu sana bu boya işlemi bilgilendirir misin?
site de sorun var canım yaa.
bende boyatayım fotoları atarımm
madem bursada iyi kuaför ariyordunuz sacha kükürtlüye (yeni yerleri kentmeydani) gitseydiniz kesimde boyada fönde muhtesem
evet cnm bende farkettim eli çok çabuk orda çalıştığını söyledi daha kesim yaptırmadım ama arkadaşın saçını kesti çok güzel oldu :13:
Saçlarını boyatanlar varsa resimlerini koyarlarsa biraz daha cesaretlenebiliriz, çünkü 2 yıldır saçımdaki boyalardan kurtulmaya çalışıyorum şu anda saçımda boya yok mahvetmek istemiyorıum , bu arada sacha ya yaptıran arkadaş boya artı balyaja yaklaşık kaç lira veririz en son kesim artı föne 80 lira gibi bir para ödemiştim söz konusu boya olunca ne kadar mal olur hiç tahmin edemedim??????
o kampanyaları bende çok gördüm ama emin olup alıp gidemedim :S başka işlemler içinde gidersen buraya yazar mısın ? kesim, kaş, fön gibi..
madem bursada iyi kuaför ariyordunuz sacha kükürtlüye (yeni yerleri kentmeydani) gitseydiniz kesimde boyada fönde muhtesem
ben kendim gitmedim kesim için ama ben orda saçlarımı beklerken kesim için gelenler oldu kesimini de çok hoş yaptı model kızın tam istediği gibi oldu ve çok memnun ayrıldı. bence güvenilebilcek bir yer taviye ederim, beşevlerde zen kuaför.