• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bursada istediğim kızıltonları saç renkleri konusunda başarılı

biriciksen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
21
0
36
Bursa

merhaba arkadaşlar ben saçımı resimlerde görünen tonlarda boyatmak istiyorum fakat renkler zor her kuaför tutturamıyor bana önerebileceğiniz saç boyasında iyi olan kuför önerebilirmisiniz bursada yaşıyorum

Son düzenleme:
renkler gerçekten çok güzel ben de bayıldım,boya konusunda deneyimli arkadaşlar söylerler belki
hangi markanın hangi rengiyle bu tonlar yakalanabilir..

cnm ben konu açmıştım bursada iyi kuaför buldum diye benim boyattığım gün arkadaşım istediğin bu bakıra boyattı güzel oldu hatta onunda resmi var bakarsın orda birkaç tane daha kuaför adı var hangisini istersen ona git :7:

cnm ben konu açmıştım bursada iyi kuaför buldum diye benim boyattığım gün arkadaşım istediğin bu bakıra boyattı güzel oldu hatta onunda resmi var bakarsın orda birkaç tane daha kuaför adı var hangisini istersen ona git :7:

merhaba canım o dediğin kuaföre gitmiştim ggeçen sene bu beğendiğim tonları gösterdim cesaret edip yapmamıştı saçımı çok şaşırmıştım yani yapmak istemediğine çok şaşırdım gerçi zor renkler her kuför bu tonları tutturamıyor malesef aslında boyama konusunda kuaför araştırmam ama renkler zor olunca bide netten araştırayım dedim

merhaba canım o dediğin kuaföre gitmiştim ggeçen sene bu beğendiğim tonları gösterdim cesaret edip yapmamıştı saçımı çok şaşırmıştım yani yapmak istemediğine çok şaşırdım gerçi zor renkler her kuför bu tonları tutturamıyor malesef aslında boyama konusunda kuaför araştırmam ama renkler zor olunca bide netten araştırayım dedim

canım ben renkleri göremiyorum ama ben lido ya gidiyorum. saçımı istediğim renk yapmışlardı bakır istiyodum ben renk tutmuştu ama hem pahalı hemde saçım yıprandı çok. yinede bakalım başka arkadaşlar ne diyecek?:40:

aaaa şaşırdım o gün arkadaşımın saçını bu renge yakın bir bakıra boyadı aslında bilemedim cnm demek ki her kuaför yapamaz o rengi öyle güzel bir renk ki evdede çok zor ancak 3. boyamana tam bu rengi yakalarsın sanki tarçın bakırla karamel karışımı gibi ama açık zemin üzerine olur ancak saçın koyuysa evde hiç boyama derim cnm :49:

Back