Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
=) Çok teşekkür ederim vakit ayırıp o kadar ayrıntılı yazmışsın.. Böyle tecrübe edinmiş birinden bilgi almak daha sağlıklı oluyor. Yaza kadar büyük çoğunluğundan kurtulmak istiyorum kısmetse. Geç bile kaldım ama olduğu kadar artık =) Tekrar teşekkür ediyorum. En kısa zamanda Saliha hanımdan randevu almam gerek..
Mesaj hakkım yok aslında maalesef. Öncelikle, bu kadar geç cevap verdiğim için kusura bakmayınız. Siteye girsem bile çoğu vakit nickimi ve şifremi girmediğimden göremedim mesajınızı. Spam mesajlarındaymış, "iletiniz var" maili :) Neyse bu kadar açıklamadan sonra cevaplarınıza geçeyim. Ben yaklaşık 2,5 aydır falan gitmiyorum, bazı maddi nedenler sebebiyle. Ben hâlâ memnunum, ama kıl sayısında azalma var mı derseniz ben de aşırı bir azalma olmadı. Ama yeni çıkanlar kesinlikle çok daha zayıf çıkıyor, kıl değil de tüy oldular. İz deseniz kesinlikle iz kalmadı bende, ilk günler tamam, yara yara oluyor ama o kadar. Siz ne durumdasınız peki, memnun kaldınız mı? Azalma oluyor mu sizde?
Mesaj hakkım yok aslında maalesef. Öncelikle, bu kadar geç cevap verdiğim için kusura bakmayınız. Siteye girsem bile çoğu vakit nickimi ve şifremi girmediğimden göremedim mesajınızı. Spam mesajlarındaymış, "iletiniz var" maili :) Neyse bu kadar açıklamadan sonra cevaplarınıza geçeyim. Ben yaklaşık 2,5 aydır falan gitmiyorum, bazı maddi nedenler sebebiyle. Ben hâlâ memnunum, ama kıl sayısında azalma var mı derseniz ben de aşırı bir azalma olmadı. Ama yeni çıkanlar kesinlikle çok daha zayıf çıkıyor, kıl değil de tüy oldular. İz deseniz kesinlikle iz kalmadı bende, ilk günler tamam, yara yara oluyor ama o kadar. Siz ne durumdasınız peki, memnun kaldınız mı? Azalma oluyor mu sizde?
sana bi kaç soru da ben sorabilir miyim
Bursa'da nereye gittin hangi merkes adresini de verirmisin
bir de bişi sorucam mesela kıllar nasıl bir boydayken iğneli epilasyona gitmemiz lazım
diğer bir sorum ise şu benim bir arkadaşım iğneli epilasyondan sonra tüyleri yapan kişi cımbızla çekiyor demişti doğrumudur
birde seans aralıkları nelerdir
tüyler azalana kadar tüylü dolanıcaz yoksa çıktıkca yaptıracak mıyız :26:
Pudranın bana telefon numarasını verebilir misiniz acaba??
kizlar cok rica etsem pudra ve nur epilasyonun numaralarini ozelden atar misiniz?lutfen bilen varsa mutlaka mesaj atsin..gorukledeyim randevu almadan gitmeyim bosuna diyorum.cok tesekkur ederim.
Özelden mesaj atamadığımı bir çok kere söylemiştim bu başlıkta. Ayrıca bu başlıkta, Pudra'nın yerini de ayrıntısıyla tarif etmiştim. Artık Heykel'e geldiğinizde bir gün oraya gideceksiniz.
Daha da ne yapabilirim bilmiyorum...
Pudra'ya 2 seans gittim ve tataamm bıyık bölgemde iz kaldı canım gittiysen geçmiş olsun
Merhaba öncelikle, acaba hala aynı yere epilasyona gidiyor musunuz merak ettim. Bursa'da çok fazla epilasyon yapan yer yok ve yapanlar hakkında da çok fazla bilgi yok. Devam ediyorsanız ya da pudra hakkında biraz bilgi verirseniz memnun olurum, teşekkürler.Kızkardeşimle ben, buradan okuduktan sonra Heykel'de valiliğin oradaki Pudra'ya gitmeye başladık. İlk önce kolaltlarımızı aldı Saliha. Kızkardeşim biraz ara verdi ama ben özel bölge ile devam ediyorum. Benim kolaltımda ne bir tahriş ne bir yara ne de sızlama olmadı; ama kızkardeşiminki epeyce sızladı ve minik minik yaralar oldu. O yaralar benim özel bölgemde oldu. Kesinlikle şikayetim yok, hatta çok memnunum Saliha'dan. Konuşa konuşa ve rahatlatarak yapıyor. Her türlü soruyu sabırla ve güleryüzle yanıtlıyor. Çok tatlı bir kız gerçekten de. Kendisine buradan okuyupta geldiğimizi söyledik. Bizim gibi bir keç kişi daha olduğunu söyledi. Şimdilik memnunum, ama henüz 1 hafta oldu. Bakalım sonuç ne olacak? Aklıma geldikçe yazarım buradan.
Merhaba öncelikle, acaba hala aynı yere epilasyona gidiyor musunuz merak ettim. Bursa'da çok fazla epilasyon yapan yer yok ve yapanlar hakkında da çok fazla bilgi yok. Devam ediyorsanız ya da pudra hakkında biraz bilgi verirseniz memnun olurum, teşekkürler.
Merhaba, yeni gördüm mesajınızı, o yüzden geciktim cevaplamakta. Ben ara versem de hala aynı yere gidiyorum; ancak bazı maddi sebeplerle ara vermiştim. Pudra'nın fiyatı çok uygun olmasına rağmen, ailemden ayrılıp ayrı eve çıkacağımdan kuruş kuruş hesap yapıyorum artık. Buna rağmen kolaltım 4 uygulamada bitti, 2 uygulamada özel bölgemde %60'lık azalma oldu. Bacaklarımda tek uygulama oldu ve resmen %40 tüy kaybı var. Sürekli gitmek önemli, o yüzden şimdilik ara da vermiş olsam, fırsat buldukça gidiyorum yine. Yalnız şimdilerde tek sorunum, Pudra'nın artık çok fazla müşterisi olduğundan, aradığımda hemen randevu alamıyorum. Epey kalabalıklaşmış, onlar adına sevinçliyim elbette; ama kendi adıma olmadı bu sanki :)
Merhaba,
Benimde merak ettiğim birkaç şey var.Acaba cildinizle leke kalma gibi bir durum oldu mu?Süreç nasıl işliyor?Bende yüzüm için düşünüyorum.Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.:26::26:
Teşekkür ederim.
Günaydınlar :)
Yüzüm için ben gitmedim; ama işyerinden bir arkadaşım gidiyor ve gayet de memnun. Ne iz kaldı ne bir şey onda. Ha başlangıçta evet, nokta nokta yaracıklarınız oluyor -ki sonuçta deriye iğne batırılıp kıl kökü yakılıyor, o kadar olması çok doğal. Önemli olan sonradan hiç leke kalmaması. Temizler çünkü, iğnenizi siz koruyorsunuz, eğer temizliğine dikkat ederseniz sorun kalmıyor zaten. Herkesin iğnesi kendine, e bir de ilk gün su değdirmeyip terlememeye dikkat ediyorsunuz. Zaten işleme başlamadan temiz bir ciltle başlarsanız mikrop kapma imkanı da olmaz. Dikkat etmek gereken şeyler bunlar. Ben beyaz tenliyim ve aşırı derecede hassas bir cildim var. Bende dahi iz kalmadı diyeyim, varın gerisini siz düşünün; ama dediğim gibi ben de dikkat ettim öncesinde ve sonrasında.
Reklamlarını yapıyor görünüyorum; ama abla kardeş biz onlardan çok memnunuz. İşini iyi yapan insanların desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Gerçi biraz fazla desteklemişiz demek ki, şimdi sıra almanın imkânı yok neredeyse. Çok kalabalık olmuş ve Medical Park'ta lazer epilasyondan sonra lazerin almadığı tüyler için bunlara yönlendiriyorlar hastaları, o hepten kalabalıklaştırmış.
İnşaAllah kalitelerini hiç bozmazlar.
Sürecin nasıl işlediğini şu an ben de bilmiyorum açıkçası, ben eski müşterileri olduğumdan telefonla arayıp randevu alıyorum. İlk gün kardeşimle gittik yerlerine ve direkt yüzyüze konuştuk. İlk olarak belki siz de böyle yaparsanız, onlar sizi yönlendirirler zaten.
Yüze iğneli epilasyon dışındaki işlemlerin fayda sağlamadığını okudum.O yüzden iğneli düşünüyorum.Umarım bende sağlıklı bi şekilde tüylerimden kurtulutum.Bu arada Medical Parkı da bu anlamda araştıracağım..Sorumu yanıtsız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.