• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Bursada iğneli epilasyon

Kızlar hepinize merhaba,
Foruma yeni üye oldum sayılır.Bende Bursada lazer epilasyon için tavsiye istiyorum.Hem normal hem de iğneli epilasyon için olabilir.Paramı ve zamanımı boşa harcamak istemiyorum.Sağlığımıda riske etmek istemiyorum.Bu konuda deneyimli olan ve olumlu sonuç alanlar dönüş yaparsa çok sevinirim.:3::3::26::17:

Canım benim Burda 50 yere yazdım belki ben Elegance güzellik salonu na gittim çakırhamam da burdan önce de pudra dediler gittim nur dediler gittim bu kadar açık konuşuyorum bıyık bölgemde iz bıraktılar kardeşimin bacağında iz bıraktılar düzeltmeye kalktılar kendilerince falan filan bin pişman oldum internetten araştırdım elegance'tan birrr tane bile şikayet bulamadım Allah onlardan razı olsun bütün izlerimi de geçirdiler bütün vücudum da kıldan tüyden eser kalmadı bu yazdıklarıma reklam diyenlerde çıkar varsın çıksın 1 kişiye faydalı olursam ne mutlu bana geçmiş olsun herkese

Reklam yapıyor gibi görüneceğim, ama Pudra'ya gidip de memnun kalmayan bir sizsiniz sanırım. Sonuçta herkes burada yazılanlara bakıp, ilgili yerlere gidip içleri rahat ederse bu işlemi yaptırsınlar. Ben Pudra'dan gayet memnunum, tüm çevreme de tavsiye ediyorum.

Herkes ne çektiğini bilir hanımefendi ben o izlerle Elegance'ı bulana kadar sokağa çıkamadım

Merhaba,
Benimde merak ettiğim birkaç şey var.Acaba cildinizle leke kalma gibi bir durum oldu mu?Süreç nasıl işliyor?Bende yüzüm için düşünüyorum.Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.:26::26:

Teşekkür ederim. :3:

benim ve kardeşimin oldu arkadaşım büyük büyük lekeler kaldı bıyık bölgemde kardeşiminde bacaklarında bi daha pudar mı tövbe düzgün bi yer istiyosan daha dün açılmış epilasyonculara gitmiceksin ben bunu öğrendim Elegance Güzellik Salonunu tavsiye ederim 2 bayan var ve yıllarını adamışlar tercih senin geçmiş olsun

benim ve kardeşimin oldu arkadaşım büyük büyük lekeler kaldı bıyık bölgemde kardeşiminde bacaklarında bi daha pudar mı tövbe düzgün bi yer istiyosan daha dün açılmış epilasyonculara gitmiceksin ben bunu öğrendim Elegance Güzellik Salonunu tavsiye ederim 2 bayan var ve yıllarını adamışlar tercih senin geçmiş olsun

Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz bende Elegance'a gitmiştim kaç sene oldu ne bir iz ne de lekelenme oldu çok memnun kaldım laraY'da belirtmiş zaten bende bursada bi çok yer denedim pudra bide nur dediler gittim hem parama yazık oldu hemde bana geçmiş olsun

Reklam yapıyor gibi görüneceğim, ama Pudra'ya gidip de memnun kalmayan bir sizsiniz sanırım. Sonuçta herkes burada yazılanlara bakıp, ilgili yerlere gidip içleri rahat ederse bu işlemi yaptırsınlar. Ben Pudra'dan gayet memnunum, tüm çevreme de tavsiye ediyorum.

Ne yazıkki bende pudra kurbanıyım bacaklarım leke içinde kalmıştı çok üzüldüm eşimle çok tartıştık hatta her bulduğun yere güvenme demişti de dinlememiştim kuzenim Elegance'a gitmiş o önermişti saolsun lekelerimden de kurtardılar beni minnettarım Elegance güzellik salonuna :16:
z

Kızlar hepinize merhaba,
Foruma yeni üye oldum sayılır.Bende Bursada lazer epilasyon için tavsiye istiyorum.Hem normal hem de iğneli epilasyon için olabilir.Paramı ve zamanımı boşa harcamak istemiyorum.Sağlığımıda riske etmek istemiyorum.Bu konuda deneyimli olan ve olumlu sonuç alanlar dönüş yaparsa çok sevinirim.:3::3::26::17:

Hoşgeldin voltmetre benim deneyimimi sorarsan Pudra'yla başladım Nur'la devam ettim ve pişmanlıklar zinciri oldu benim için ciddi lekeler bıraktılar kuzenimle konuşurken o söyledi Elegance Güzellik Salonunu bide orayı deniyeyim battı balık yan gider dedim :) ilk gidiceğim yere sanırım en son gitmişim Saolsunlar lekelerimi yok ettiler onun için madem düşünüyosun paranı ve zamanını boşa harcamak istemiyosan Elegance'ı dene derim arkadaşım Çakırhamam karşısın da bi git görüş önce ön görüşme yapıyolar tlfonda fiyat yada herhangi bi bilgi vermiyorlar ki en sağlıklısı bence hem sen onları gör hem onlar senin yaptırıcağın bölgeyi görsünler ama sakın lazer düşünme pişman olursun neyse çok konuştum geçmiş olsun :)

Ben bursada ozlucede sibelle guzellik merkezine gidiyorum cok temiz cok guzel bir yer herkese oneririm

Hoşgeldin voltmetre benim deneyimimi sorarsan Pudra'yla başladım Nur'la devam ettim ve pişmanlıklar zinciri oldu benim için ciddi lekeler bıraktılar kuzenimle konuşurken o söyledi Elegance Güzellik

Salonunu bide orayı deniyeyim battı balık yan gider dedim :) ilk gidiceğim yere sanırım en son gitmişim Saolsunlar lekelerimi yok ettiler onun için madem düşünüyosun paranı ve zamanını boşa harcamak istemiyosan Elegance'ı dene derim arkadaşım Çakırhamam karşısın da bi git görüş önce ön görüşme yapıyolar tlfonda fiyat yada herhangi bi bilgi vermiyorlar ki en sağlıklısı bence hem sen onları gör hem onlar senin yaptırıcağın bölgeyi görsünler ama sakın lazer düşünme pişman olursun neyse çok konuştum geçmiş olsun :)
Mrb bende pzt cene icin dorukta lazere basladimyazilanlari okuyunca korktum bosuna vakit ve para harcamak istemiyorum elegans tamamen biter diyomu doruktaki kizda bana tamamen bitmez dedi kaearsiz kaldim igneliyemi gitsem cevaplarsaniz sevinirim

Kızlar üç yıl geçmiş nasıl durumlar tamamen kurtulan var mı?

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklamlar...

Reklamlar...

Back