Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelce Güzellik Salonunun numarasını buldum internetten kızlar, aradım şimdi dk.sı 75 kuruş, uygulamayı yapan bayan 17.30 18.00 gibi çıkıyormuş işten.
kızlar ben setbaşında nur ağda ve epilasyon'a koltuk altı için gittim. benim tüyler bitti şimdi saysam 5 tane yoktur çok mutluyum :)) onlar da biter bir dahakine..
gürdalın karşısında tike halı vardı bilirsiniz , mavi köşe denilen yer olması lazım orda iç tarafta bir iş hanı var orda bahsettiğim yer ve dkk.95 kuruş. Kağan bana pahalı geldi çünkü koltuk altı biter genital başlar o biter bulurum ben başka bi yer ve para yetiştiremem . size de tavsiye ediyorum.:80:
valiliğin orda aslında tabelaya falan hiç bakmadım.aradım tarif ettiler ve gittim.adını sanını bilmediğin bi yere nasıl güvendin dersenizde zalihaya yani uygulamayı yapan bayana güveniyorum.bu konuya pek bakamıyorum eğer yeri öğrenmek isteyen varsa özelden msj gönderebilir.iice tarif ederim
kızlar kusura bakmayın uzun zaman olmuş giremedim ama soru cevapsız kalmış gerçi saliha'da artık randevu almak çok zorlaştı,buradan söylemekle kötü ettim sanırım:)))
valiliğin yanından çıkıyorsunuz sağda bi ara vardır nalbantoğluna doğru bağlanır orada doğa spor'un yanında pudra güzellik salonu.dakika 1 tl,bu hafta acıtmayan yeni makina aldım o gelecek dedi,çok tatlı biri saliha ailece abone olduk:)
Kızlar ben de size Nur epilasyonu önericem. Ben iki yıldır gidiyorum kendisine yaptırdığım yerde saysam 5 tane falan tüy belki kalmıştır. Sende sarı inadı var diyor haklı da çünkü lazerde de böyle uzamıştı seanslarım. Kimi götürdüysem çok memnun kaldı ve herkesinki benden önce bitti :) . Dakikası yaptırdığınız bölgeye göre değişiyor. Koltuk altı 95 kuruş bikini bölgesi 1tl diye biliyorum. Gayet temiz , güleryüzlü bi bayan. İlgilenen olursa tarif edebilirim yerini. Önceden setbaşı tike halının oradaydı şimdi çınar ağacına yakın bir yere taşındı.