• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Bursada iğneli epilasyon

Valiliğin oradaki yeri bende merak ettim. İsmi olsa bile bulunur, isim söyleyebilecek biri yok mu :44:

Güzelce Güzellik Salonunun numarasını buldum internetten kızlar, aradım şimdi dk.sı 75 kuruş, uygulamayı yapan bayan 17.30 18.00 gibi çıkıyormuş işten.

Elegance ın numarasını bulup aradım şimdi de, uygulama bölgesini görmeden dk fiyatı söyleyemeyeceklerini söylediler, telefonda fiyat vermek istemediler, ilginç geldi :44: Akşam 8'e kadar süresi de...

Güzelce Güzellik Salonunun numarasını buldum internetten kızlar, aradım şimdi dk.sı 75 kuruş, uygulamayı yapan bayan 17.30 18.00 gibi çıkıyormuş işten.

valiliğin oradaki yer burasımıymış,çokk teşekkür ederim canım ,ben de arayıp bilgi alayım en kısa zamanda gideceğim..

kızlar ben setbaşında nur ağda ve epilasyon'a koltuk altı için gittim. benim tüyler bitti şimdi saysam 5 tane yoktur çok mutluyum :)) onlar da biter bir dahakine..
gürdalın karşısında tike halı vardı bilirsiniz , mavi köşe denilen yer olması lazım orda iç tarafta bir iş hanı var orda bahsettiğim yer ve dkk.95 kuruş. Kağan bana pahalı geldi çünkü koltuk altı biter genital başlar o biter bulurum ben başka bi yer ve para yetiştiremem :D. size de tavsiye ediyorum.:80:

Bu akşam eşimle çıktık bu bahsettiğiniz nur u aradık ama bulamadık :50: tike halıyı bulduk onun yanından içeri girince müzik evi kafe gibi yerler var velhasıl bulamadık :44:

minikızın söylediği yere gittim orayı bulamayınca, aslında birkaç yerle görüşüp birine karar verecektim. Haftaya randevu aldım bakalım inşallah hayırlı güzel olurrr :8:

esteliza güzellik salonu da yapıyomuş. burada iğneli epilasyon yaptıran, bilgisi olan var mı ?

valiliğin orda aslında tabelaya falan hiç bakmadım.aradım tarif ettiler ve gittim.adını sanını bilmediğin bi yere nasıl güvendin dersenizde zalihaya yani uygulamayı yapan bayana güveniyorum.bu konuya pek bakamıyorum eğer yeri öğrenmek isteyen varsa özelden msj gönderebilir.iice tarif ederim

yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum.memnun kaldığınız yerin adresini yazabilir misniz bana özelden..güvenilir bir yer olması önemli

arkadaşlar bu valiliğin ordaki yeri söylüyorsunuz ama adını bilen yok sanırım bende gitmeyi düşünüyorum bilen biri banada mesaj atsın lütfen

kızlar kusura bakmayın uzun zaman olmuş giremedim ama soru cevapsız kalmış gerçi saliha'da artık randevu almak çok zorlaştı,buradan söylemekle kötü ettim sanırım:)))
valiliğin yanından çıkıyorsunuz sağda bi ara vardır nalbantoğluna doğru bağlanır orada doğa spor'un yanında pudra güzellik salonu.dakika 1 tl,bu hafta acıtmayan yeni makina aldım o gelecek dedi,çok tatlı biri saliha ailece abone olduk:)

ecem80 özelden mesaj atamıyorum,buradan yazıyorum o yüzden
ben koltuk altımda lazerden kalan tüyler için gidiyorum,tabi ara ara göbek yüz gibi yerlerde de tek tek çıkanları aldırıyorum.kardeşim yüzü için gidiyor. biz daha önce başka yerler denediğimiz için(özellikle ben 8-10 yer denemişimdir kesin) memnunum

Kızlar ben de size Nur epilasyonu önericem. Ben iki yıldır gidiyorum kendisine yaptırdığım yerde saysam 5 tane falan tüy belki kalmıştır. Sende sarı inadı var diyor haklı da çünkü lazerde de böyle uzamıştı seanslarım. Kimi götürdüysem çok memnun kaldı ve herkesinki benden önce bitti :) . Dakikası yaptırdığınız bölgeye göre değişiyor. Koltuk altı 95 kuruş bikini bölgesi 1tl diye biliyorum. Gayet temiz , güleryüzlü bi bayan. İlgilenen olursa tarif edebilirim yerini. Önceden setbaşı tike halının oradaydı şimdi çınar ağacına yakın bir yere taşındı.

kızlar kusura bakmayın uzun zaman olmuş giremedim ama soru cevapsız kalmış gerçi saliha'da artık randevu almak çok zorlaştı,buradan söylemekle kötü ettim sanırım:)))
valiliğin yanından çıkıyorsunuz sağda bi ara vardır nalbantoğluna doğru bağlanır orada doğa spor'un yanında pudra güzellik salonu.dakika 1 tl,bu hafta acıtmayan yeni makina aldım o gelecek dedi,çok tatlı biri saliha ailece abone olduk:)

kızlar çoktandır giremiyodum foruma arkadaşın dediği gibi pudra güzellik salonu... bende yarın gidiyorum çok ara verdim...

kızlar saliha'nın yanında artık kardeşide çalışıyor. o da kaş alıyor,ağda yapıyor ve epilasyon yapıyor. Epilasyonu denemedim ama kaş ve ağdadan inanılmaz memnunum. iyi kaş alan kolay bulunmuyor maalesef,sabiha'yı bulduğuma seviniyorum

Ben de özelden mesaj atamıyorum, rica etsem Pudra'nın telefonunu bana özelden yazabilir misiniz?

Ya bende geçen gün gittim ağdacıya kaşlarımı aldırmaya iğneli de yapıyomuş bende yüzüm için yaptırmak istiyodum ama daha önce giden hiç duymadım orda.Ama bu kadında kaş bıyık normal epilasyonları süper yapıyo şimdi kararsız kaldım bizim burdakini biraz daha mı araştırsam valiliğin ordakine mi gitsem acaba

Şu son zamanlarda kimse Bursa daki iğneli için kesin bişey söylememiş hadi kızlar ya güneş kapanmaya başlıyo bu sene yüzümdekilerden bende kurtulmak istiyorum Nur Epilasyon,Pudra yada Saliha diyosunuz biriniz bişey deyin ona göre size güvenip randevu alıcam gözümü kararttım çünkü :50:

merhaba arkadaşlar özelden mesaj atamıyorum bana pudranın ve nur epilasyonun numarasını mesaj atabilir misiniz ?

Kızlar ben de size Nur epilasyonu önericem. Ben iki yıldır gidiyorum kendisine yaptırdığım yerde saysam 5 tane falan tüy belki kalmıştır. Sende sarı inadı var diyor haklı da çünkü lazerde de böyle uzamıştı seanslarım. Kimi götürdüysem çok memnun kaldı ve herkesinki benden önce bitti :) . Dakikası yaptırdığınız bölgeye göre değişiyor. Koltuk altı 95 kuruş bikini bölgesi 1tl diye biliyorum. Gayet temiz , güleryüzlü bi bayan. İlgilenen olursa tarif edebilirim yerini. Önceden setbaşı tike halının oradaydı şimdi çınar ağacına yakın bir yere taşındı.

rica etsem nur epilasyonun numarasını bana mesaj atabilir misin?

Back