• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Bursada iğneli epilasyon

size kesinilkle önericeğim bir yer var hatta şiddetle gitmenizi tavsiye ediyorum, bende bir tanıdığım vasıtasıyla gittim ve gerçekten memnun kaldım. Hemde bikini bölgesi için gidiyorum hiç acı hissetmedim ayrıca, bu işi yıllardır yapıyorlar hiç düşünmeden her bölge için gidebilirsiniz. Çakırhamam taksi durağının karşısında elegance güzellik salonu.

moral bozmak gibi olmasın ama ben acıtmıyor eli hafif diye neredeyse 2 sene aynı yere gittim hiç bi sonuç almadım. acıyorsa kıl kökleri yanıyordur söyliyim
kızlar banada özelde valiliğin yanındaki yeri msj atarmısınız?ben özel msj atamıyomusum:(

kızlar ben setbaşında nur ağda ve epilasyon'a koltuk altı için gittim. benim tüyler bitti şimdi saysam 5 tane yoktur çok mutluyum :)) onlar da biter bir dahakine..
gürdalın karşısında tike halı vardı bilirsiniz , mavi köşe denilen yer olması lazım orda iç tarafta bir iş hanı var orda bahsettiğim yer ve dkk.95 kuruş. Kağan bana pahalı geldi çünkü koltuk altı biter genital başlar o biter bulurum ben başka bi yer ve para yetiştiremem :D. size de tavsiye ediyorum.:80:

e_inl nin bana önerdiği valiliğin yanındaki yere gittim çokta memnun kaldım,daha önce farklı farklı yerleri denediğim için yanılmayacağımı tahmin ediyorum
teşekkürler e_inl...

rica etsem bahsettiğiniz yerin açık adresini verebilir misiniz?özelden mesaj atma hakkım daha dolmadığı için mesaj atamıyorum

e_inl sizden rica ediyorum forumda çok yazan olduğu için anlaşılmayabilir :) buradan başka bir şekilde ulaşma imkanım yok adresi alırsam çok sevindirik olacağım.

e_inl nin bana önerdiği valiliğin yanındaki yere gittim çokta memnun kaldım,daha önce farklı farklı yerleri denediğim için yanılmayacağımı tahmin ediyorum
teşekkürler e_inl...

flexise tecrübelerini bizlede paylaşır mısın bende gitmek istiyorum çenemdeki ayvaq tüylerinden çok rahatsızım daha kötü olur die hiç almadım ve sonuç vermicek bi yere gidip daha beter yapmaktan korkuyorum.cvbını beklicem.

teşekkürler e_inl...

memnun kalmanıza çok sevindim
bende bu hafta sonu tekrar gideceğim

e_inl sizden rica ediyorum forumda çok yazan olduğu için anlaşılmayabilir :) buradan başka bir şekilde ulaşma imkanım yok adresi alırsam çok sevindirik olacağım.

kusura bakmayın forumda pek aktif olamadım son günlerde
özel mesaj ile gönderdim

kağana yetiştrmdğm paralar sonucu başka biyere başladım 3 4 kere gittim daha ama çok memnun kaldım sararmaya başladılar bile bi sene de bi cene bitmez mi yaa önünden bile geçmem bidaa :95:

teşekkürler e_inl...

Selam Lütfen gttiğiniz yeri bana da tarif eder misiniz? Teşekkür ederim..

arkadaşlar bu valiliğin oradaki gittiğiniz yeri bana da tarif edebilir misiniz rica etsem. ben sadece çene için lazere başamıştım sadece 1 seans gittim ama forumda yüz için lezerle ilgili yazılanları okuyunca çok korktum iğneliye geçmek istiyorum tek bir seans olmuşken henüz. sizler memnunmuşsunuz banada adresi verebilir misiniz. birde yerle ilgili memnuniyetiniz hala devam ediyor dimi bir sıkıntı yaşamadınız? cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler...

selam arkadaşlar benim de ihtiyacım var ve msj hakkım yok ban da valiliğin ordaki yeri açıkça anlatabililr misiniz?;) memnun olanların gittiği yere gitmek istiyorum çünkü

lütfen arakadaşlar 17 sinden beri bende sabırsızlıkla cevabınızı bekliyorum özelden msj atamıyorum ne yazıkki henüz :( sizler valiliğin oradaki yerden çok memnun görünüyorsunuz darısı bizlerin başına...

Back