Kızlar merhaba,
Ben İstnabul' da yaşıyorum fakat üniversiteyi Bursa' da okudum. O yüzden de bildiğim yer olduğundan Bursa' yı araştırdım, hem yakın hem hesaplı olabilir diye düşündüm. O kadar araştırdım bu işi Bursa' da en iyi yapan ve herkesin memnun kaldığı tek bir hekim varmış oda Murat Arslan. Hem de doçent olduğu için insan bir başka güveniyor. Karar verdim ona gittim bende. Ben kalıcı olanı tercih ettim. 3 ay oldu yaptıralı, geçen ayda kontrole gitim çok şükür çok iyi dedi. Yani benim bir evlilik tarihim yok ama psikolojk olarak çok iyi hissdiyorum şimdi. Orda herkes güleryüzlüydü ve özellikle Murat bey insana kendini çok iyi hissettiriyor. İlk görüşmede bana da %5-10 ihtimalle tutmaz dedi ama en azından dürüst olduğunu hissettim. çünkü başka yerlerde yaptırıp tutmamış dendiğini duymuştum. zaten garanti veren yerler bile mutlaka kontrole çağırıyor, madem garantili niye çağırıyosun, bence inanmayın. Açık açık söylüyor Murat bey, ayrıca tutmayabileceğini söylesede tutturuyor:) Ben çok mmenun kaldım, üstelik kredi kartına taksitte yapıyolar, başka yerlerde kazıklanmaya gerek yok, 1.500 tl verdim, 3000 tl diyen bile olmuştu.
Hepinize bol şans arkadaşlar