- Konu Sahibi minikperimm
Sanırım bir de plastik cerrah Alper Bayraktar var diye duymuştum, ama hiç arayıp da sormadım yapıyor musunuz diye. Zaten bence gerek de yok, ben murat beye güveniyorum. Bir kere herşeyden önce insanın o odaya girdiğinde o koltuğa oturduğunda kendini rahat hissetmesidir.. ilk gittiğimde çok tedirgindim, ama oradaki herkes o kadar iyi davranıyor ki, kendini kötü hissetmiyorsun.. Asistanı işlem öncesi rahatlamam için çok çabaladı, moral verdi fln. Ben işlem bitip de gözlerimi açtığımda da anestezi doktoru yanımdaydı, ağlamaya başladım, o bana destek oldu.. Bazılarından duyuyoruz, gittikleri yerlerde doktorlar ya da asistanları insana öyle davranıyorlarmış ki, yaptığı şeyin altında iyice eziliyorlarmış. Sonuçta zaten zor bir durumdayız, stresli, üzgün, gergin, pişman... İşlemi yapan ekibin yaklaşımı çok önemli bu yüzden.esn 19 çok teşekkür ederim canım bursada murat beyden başka doktor da yok sanırım baya araştırdım. Olumlu sonuçlar almışsınız inşallah bir çırpıda da atlatırsınız darısı benim başıma para biriktiriyorum şu an kesin bir tarih yok ama güvenilir bir doktor olduktan sonra gerisi kolay en azından kafam rahat gideceğim yer belli diye teselli ediyorum kendimi senin düğünün ne zaman ? hayırlısıyla atlatırsın ve çok mutlu olursun
İnşallah hepimiz sorunsuz atlatıp mutlu oluruz canım, bol şans...
Son düzenleme: