Aaaa.eveet atamazsin 50 uada 100 e ulasirsa burdaki yazin atabiliosun sanirim bol bol yaz herkese hehe...biz atariz sana ozelden tmm mi tatlim...
Fistik seniiiiTamam tatliskom haberleşiriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oww paparyam nerelerdesiiiiiinTamam tatliskom haberleşiriz
Seni umitlendirmicem ama insallah gebesindir dr gelmez kirmizilar iyyk nefret ediyrin bu kirmizilardan ;/ streste geciktirir hic bunalima girme bebegim olurmu sikma tatli canini vakti saati vardir elbet.lutfen uzme kendini v3 rabbime birak cunku O en iyisini bilendir.unutma tatlim bnm
Öyle yapıyorum zaten canım insanın elinden bir şey gelmiyo yarın sabah 10'da randevum var bakalım artık kısmetimizde ne varsen aldınmı msjımı perşembe ile ilgili değişiklik varmı?
Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum. Daha önce jimer'e gitmiştim ve inanılmaz güven duyduğum bir doktora muayene oldum fakat şimdi ayrılmış oradan ve nerede bilmiyorum.bebek düşünüyoruz ve öncesinde tetkikler için ve tabi devamı için bana güven verebilecek bir doktor arıyorum Önerileriniz neler paylaşır misiniz
Kızlar jimerde cenk bey nasıl gidenler deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olurum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum. Daha önce jimer'e gitmiştim ve inanılmaz güven duyduğum bir doktora muayene oldum fakat şimdi ayrılmış oradan ve nerede bilmiyorum.bebek düşünüyoruz ve öncesinde tetkikler için ve tabi devamı için bana güven verebilecek bir doktor arıyorum Önerileriniz neler paylaşır misiniz
Merhaba arkadaşlar bende henüz yeni hamileyim ve Doruk Tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum muayene için en son fiyatlar 47,5 tu değişti mi acaba bileniniz var mı ve bi muayene ultrason falan ne kadara mal oluyor?ne kadar zamanda bir gitmek gerek?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?