salih türkmen enis yelbey kuaför hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı??nasıldır iyi midir?
üzgünüm arkadaşım ama fikrim yok, gitmedim hiçemma kuaför hakkında bilgisiolan var mı?
cok cok teşekkür ederim gercekten cok tereddütlüyüm hiçbir yorum duymadım mekan hoşuma gitti en kısa zamanda bekliyorum mesajınızı
düğünüm gecen haftaydı cok tereddütlüydüm hair house konusunda ama yanılmışım 2 günde harika yaptılar herkes bayıldı özellikle makyaj konusunda sonuna kadar güvenebileceğiniz bir yer bursalı olup kuaför bulamayanlara tavsiye ederim fiyatlarıda cok ucuk değil
Gelin başı ve makyaj için ne kadar ödediniz acaba?
Gelin başı ve makyaj için ne kadar ödediniz acaba?
ben 2 güne 450 ödedim ama kirpik ve cıt cıta ek ücret ödedim 550yi buldu ama memnun kaldım özellikle hacer hanım cok özenerek yaptı tavsiye ederim
ben 2 güne 450 ödedim ama kirpik ve cıt cıta ek ücret ödedim 550yi buldu ama memnun kaldım özellikle hacer hanım cok özenerek yaptı tavsiye ederim
fiyat uygunmuş gerçekten.. teşekkürler :)
emma kuaför hakkında bilgisiolan var mı?
canım benim bir arkadaşım yaptırdı,topuzu gayet abartısızdı çok hoştu,ama makyajı çok daha güzeldi,hem çok doğal hem çok güzeldi.Ben çok beğenmiştim yani.Fiyat konusunda çok da uygun değiller diye biliyorum.Tabi herkesin fiyat anlayışı farklı o ayrı mesele
umarım benim de abartısız bir saç ve güzel bir makyaj olur:)sıkı bir pazarlıkla iyi bir fiyata anlaştık biz canım.teşekkürler yorumun için:)
gelin saçımı tamer mercanda yaptırdım.çok çok çok memnun kaldım.kendisine bir kezde burdan teşekkür etmek istedim.ellerinize sağlık herşey çok güzeldi.ilginiz alakanız ve güler yüzünüz için teşekkürler.artık istanbuldayım ama her geldiğimde mutlaka uğrarım.eşimde teşekkürediyor.hoşcakalın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?