nişan saçınız nasıl oldu paylaşabilr misinz??
Canım nişan saçım çok güzel oldu ama hair worde yaptırmadım 380 tl fiyat verdiler.benim nişanım evde aile arasında oldu kendi aramızdaki nişan için 380 tl çok geldi bana.
anladım 380 nişan için çokmuş gerçekten.
Bu arada hayırlı olsun nişanın allah tamamına erdirsin inş :)
arkadaşlar istanbulda oturuyorum düğünüm temmuzda bursada.bursada iyi ve uygun fiyatlı saç yapan bir kuaför arıyorum.aslında normal düz bir topuz yaptırtacağım çok abartı olmayan o yüzden bi bakıma saç kadar makyaj da güzel yapmaları önemli.bi kaç yer duydum fiyatları acaip uçuk.bir de ben sadece saç ve makyaj yaptıracağım başka bir şey yaptırmayacağım yani gelin paketi almayacağım.önerebileceğiniz yerleri ve biliyorsnaız fiyatlarını paylaşabilir misiniz?
ben beşevlerde oturuyorum.orda tamer mercan kuaför var.haziranda düğünüm var.gelin başı randevumu şimdiden ayarladım.gelinbaşı fiyatının içinde agdadan manikür pediküre takma tırnaktan takma kipriğe kadar bir çok ekstrası var.yaptıkları saçları fotograflamışlar bayagı güzel yapmışlar.düğünden öncede prova yapacaklar.beniç içim çok rahat.asla düğün salonunun kuaförüne gitmem...
ne dahil ve ne kadara anlaştın canım?
gelin başını 250 tl ye yapacak.fiyatın içinde agda,manikür pedikür,takma tırnak takma kiprik su bazlı makyaj ve saç var.bide saç provası yapacaklar.nerdeyse saç normal saç yapımı fiyatına geliyor.başka yerlerde bunların hepsi ekstra fiyata ilave oluyor.
çalışanlar erkekmi peki tesettürlü bayanlara uygun yeri varmı
bursalı kızlar yardım edin bana ben randevu aldığım kuaförümle sorun yaşadım değiştirdim düğüne nasipse 1 ay kaldı ihsaniyedeki hair house anlaştım salon cok güzel ama hiç yorum duymadım gören bilen duyan yokmu cok teredütlüyüm yaaa:18:
bursalı kızlar yardım edin bana ben randevu aldığım kuaförümle sorun yaşadım değiştirdim düğüne nasipse 1 ay kaldı ihsaniyedeki hair house anlaştım salon cok güzel ama hiç yorum duymadım gören bilen duyan yokmu cok teredütlüyüm yaaa:18:
bizim kızlardan biri sürekli föne gidiyor oraya.o çok memnun.istersen ona sorar daha sonra yazarım.en azından orda kimin hangi konuda daha iyi oldugunu ögrenebilirsin...
cok cok teşekkür ederim gercekten cok tereddütlüyüm hiçbir yorum duymadım mekan hoşuma gitti en kısa zamanda bekliyorum mesajınızı
düğünüm gecen haftaydı cok tereddütlüydüm hair house konusunda ama yanılmışım 2 günde harika yaptılar herkes bayıldı özellikle makyaj konusunda sonuna kadar güvenebileceğiniz bir yer bursalı olup kuaför bulamayanlara tavsiye ederim fiyatlarıda cok ucuk değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?