Bursada farklı kahvaltı veren bir mekan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TIFF

SAKARLAR KRALİÇESİ :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
2.316
62
358
Diğer
Arkadaşlar bursada ne yazık ki kahvaltı kültürü, kafecilik ve restoran anlayışı pek gelişmemiş. Haftasonları ailemizle çıkıp nezih bir ortamda kahvaltı edebileceğimiz düzgün bir mekan arıyoruz. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Cumalıkızık kahvaltısı veya karper peynir, zeytin, ekmeğin ötesinde özenli kahvaltı sunan bir mekan tavsiye edebilir misiniz?
cokacimcoook

mudanyaya giderken kahve beyaz var biz oraya sık sık gideris çoook güzell şimdi bide hamişsin tam senlik git dilediğince ye bebişine vitamin aş olsun :)))

mudanyada sahilde incir kafe war orası çok hoş bi ortam
internetten de bakabilirsin web sitesinden

mudanyada sahilde incir kafe war orası çok hoş bi ortam
internetten de bakabilirsin web sitesinden

incir cafe gayet güzeldir.
onun haricinde uludağ yolunda Çınar, beceren restaurant, dsi set bası tesislerinin kahvaltıları güzel oluyor yerimseniben

Bursa'daki yemek anlayışı başka hiçbir şehirde yok, en paspaye yere bile gitseniz nefis yemekler yiyeceğiniz kesindir, bir Bursalı olarak söylüyorum bunları. Altıparmak, Setbaşı, Tophane,Uludağ yolu, Çekirge ve Mudanya'da çok güzel mekanlar var İnegöl'de Zeynel ve Orhan daha saymak isterim ama ilk aklıma bunlar geliyor. Özellikle balık yemek isterseniz Mudanya ,Tirilye şiddetle önerilir.

bende izmir yolu kafkası önerebilirim oranın kahvaltıları nefis :)

ben mintekste kahvaltı yapmayı çok seviorum.uzun uuuuuzun oturuoz çocuklarda oynuo.kahvaltısıda güsel.

evet arkadaşa katılıyorum:81:

uludağ yolunda çınarda gerçekten güzel

ben de çok fazla yer bilmiyorum şimdilik sadece Hayat lokantasına gidiyoruz güzel bi yer sakin nezih. serpme kahvaltı ama fazlasıyla doyuyorsunuz fiyatı da fena değil biz en son 16 tl gitmiştik

bursada kahvaltı öğle akşam yemekleri için çok fazla mekan var
özellikle mudanya yolunda
dağ yolunda
bulvarda
bademli yolunda

klasik olacak ama cumalıkızıkta taş konakta gayet güzel ve çok çeşitli kahvaltı veriyor.tavsiye ederim.

kesinlikle çınarı tek geçerim arkadaşlarımla sık sık kahvaltıya gideriz çınara

özdilek, minteks, kahve beyaz, beceren, arkadaşlar dağ yolunda yeşil vadiyi unutmuşlar, mudanya da bir çok yerde, bulvarda gönül kahvesi veee çok öneririm haflinger çiftliği mükemmeldir. ben hayret ettim nasıl biyer bulamamışsınız. bursa da yemek kültürü muhteşemdir. hem geleneksel hem de büyükşehirde hissettiğiniz tek yerdir.

trilye çalmıkahve...

kesinlikle çamlıkahve süper bir yer :))
çınarı da önerebilirim özellikle bal kaymak sevenler için tadı bambaşka :))
özdileğin kahvaltısı da süper
Eker kahvaltısı süper ama biraz pahalı :)) (en son 2 kişi gittik 50 tl ödedik )
Durak muhallebicinin omleti harika hemde nezih bir yer
Çınar pastanesinin kahvaltısı da çok hoş ama tıklım tıklım olduğu için rahat olamıyoruz
benden bu kadar başka deneyimlerim olursa yeniden yazarım

Recep Usta fiyatı biraz tuzlu ama bol çeşit var.
Carrefour'u geçince Orhaneli yolunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…