• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursada farklı kahvaltı veren bir mekan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inegölde yayla sofrası var.. googleda yayla sofrası diye aratınca sitesine ulaşabilirsiniz... tamamen doğal köy kahvaltısı yemyeşil geniş bir alan kısın soba sıcagı... semaverde çay... müthiş güveçte eritmesi vardır mutlaka deneyin derim... keşke tekrar gidebilsem..
canım cekti şimdi valla... :)

Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği'ndeki kahvaltıya mutlaka bakınd erim.. kesinlikle süper ötesi.. insanlar istanbul dan geliolarmış. mekan tek başına bile süper.. ben nişanımdan sonraki gün kalvaltıya misafirlerimi oraya götürmüştüm ve herkes bayılmıştı

Eğer sıradan bir kahvaltı tabağı istemiyor 5yıldızlı bir otel gibi açık büfe istiyorsanız: Güllüoğlu FSM derim. Böreklerden tutun meyvelere, ezme ve meze türü yiğeceklere kadar her şey mevcut. İçecekler yine öyle. Ve her şey sınırsız. Sabah kaçta başladığını bilmiyorum ama 2de bitiyor kahvaltı. Ben daha iyisini bilmiyorum Bursa'da açıkçası.

Bende biyer bulamadığımdan artık bakmıyoz bile evden çıkmıyoz çıkınca nereye gitcez diye stres oluyoz
Dediğiniz yerler iyi hoş tamam ama çocuklu hatta 2 çocuklu ailelere pek uygun değiller göynüklüye dönüşte kahve beyaz ve kaşıkara ya gitmek istiyorum ama ben pahallıyım gelmeeee diye bağırıyorlar kafkasa gittik 2 kez fazla hoşuma gitmesede idare eder

Ben en çok doburca nın orda Kaya / veya dere bahçeyi beğeniyorum dere bahçenin manzara filan dere orman müthiş ama servis kötü çocuklar oynarken sen keyfine bak bide güveçte balığı güzel yada karışık ızgara ( et sucuk pirzola)
:56:

Özdilekte de açık büfe kahvaltı veriliyormuş sanırım hiç gitmedim ama. Cumalıkızık biliyorsunuz bayanlar köy kahvaltısı meşhur bi hafta sonu değişiklik olsun diye gidilebilir. Fsm Güllüoğlu'nda fiyatlar nasıl peki

Son düzenleme:
Bugün gittim güllüoğluna hiçte söylenildiği gibi açık büfe yoktu bildiğimiz menüden seçtik kahvaltı tabağımızı

Arkadaşlar bursada ne yazık ki kahvaltı kültürü, kafecilik ve restoran anlayışı pek gelişmemiş. Haftasonları ailemizle çıkıp nezih bir ortamda kahvaltı edebileceğimiz düzgün bir mekan arıyoruz. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Cumalıkızık kahvaltısı veya karper peynir, zeytin, ekmeğin ötesinde özenli kahvaltı sunan bir mekan tavsiye edebilir misiniz?
cokacimcoook

1232700194kahvalti-is-fikirleri.jpg
Şimdilerde kurşunlu tarafına çok rağbet var. Sarı Kahve de kahvaltı çok güzel. Kahvaltı tabağı veriyorlar ama salatasını reçelinin balını ortaya servis ediyorlar. Reçeli de kendileri yapıyorlar. Haftasonları kahvaltıya gittiğimizde 2 3 kavanoz reçel alıyoruz birde. Hem deniz kenarında bahçesi var havadar temiz. Ne o öyle şehrin içinde 4 duvar arasında oturup birde birsürü para veriyoruz. Hem kışında açık Sarı Kahve. Geçen sene soba kurmuşlardı içeri.

Back
X