Bursa'da Falcı

Burak'ın adamina gore muamele yaptigi dogrudur. Herkese bakmadiginida biliyorum kisinin enerjisi negatif ve kotuyse cok ilgilenmiyor. Ters anina denk gelmissin yada enerjiniz tutmamis demek ki. Bu aslinda her falci icin gecerli benim de hic memnun kalmadigim ama baska arkadaslarimin cok memnun kaldığı falcılar da var. Mesela ben Buraktan cok memnun kaldim gonderdigim cogu arkadasim da memnun kalmisti ama mesela bir başka arkadasima hic bakamamisti.Bence az önce de dediğim gibi enerji meselesi ya onun ya da senin enerjin o gün denk gelmemiştir
Herkes diline dolamış neymiş, herkese bakmıyomuş, o kadar üstdüzey bir falcı ki ya yapmayın, benim gün içinde 1-2 saatlik boşluğum vardı, o an aradım ve ikiletmedi bile, gel hemen dedi bana.. Nasıl oluyo bu peki.. Ben seni tanımıyorum sana bakamam falan demedi bana yani.. Keşke öyle deseymiş gerçi makbule geçerdi.. Ha bide benim enerjim kötü ve negatif o yüzden bakamadı bu Burak efendi yani, o da iyiymiş.. Valla 5 TL ye 10 TL ye bakan her dedikleri çıkan insanlarada baktırdım ben, enerji tutmaması falan diye bişey yok yani.. Neyse ben samimiyetle düşüncelerimi paylaşıyorum, kötü günler geçiren insanlar fal ihtiyacı duyar, ve biçok kişinin aman çok iyi dediği falcılar illa iyi çıkmıyo, buraya çok güvenmeyin, ancak bi yakınınız falan gittiyse onun tavsiyesine inanın arkadaşlar, benim nacizane tavsiyem...

2 ay önce baktırdım ve bu forumdan bulmuştum kendisini tanıdığı falan değilim, bana nasıl baktı o zaman.. ?Ama sanırım tanıdığı olsaydım o kadar vasat bakmazdı, bunu yorumumdada belirttim zaten.. Beni kimin vasıtasıyla buldun diye sordu iki defa, adamına göre muamele yaptığı çok aşikar zaten.. Evet burada adı geçen geçmeyen birçok falcı tecrübem oldu emin ol, Burak a verdiğimin iki katını verdiklerimde oldu.. Burak ı kötüleyen tek kişi ben değilim bu forumda benim gibi memnun kalmayan iki kişinin daha yorumunu okumuştum.. Siz memnun kaldıysanız devam edersiniz baktırmaya, ben memnun kalmadım bir daha baktırmayı düşünmüyorum, hiçbir dediğide çıkmadı.. Ben bu forumun dört yıldır üyesiyim, bunuda belirteyim.. Burak ı kötüleyip X bir şahsı övseydim ozaman reklam yapmış olurdum.. Ama memnun kalmayan birine bu şekilde tepki vermeniz çok anlamsız.. Ve yine belirtiyorum gayet kötümser ve saygısız biri bana göre.. Ayrıca size fal baktığına göre -TANIDIĞI- olduğunuz çok açık yorumlarınızdan.. Sizin kendi cümleniz zaten bu şekilde..:) Herkes herşeyi farkında siz hiç merak etmeyin!.

Burağa enaz 5 - 6 kere baktırmışımdır doğal olarak tanımış oluyorum. Sende tanıyosun baktırdığın için sonuçta. Burda kimsenin telfon numarasını yazıp reklam yapmıyorum sadece tuttuğum kişiyi kötülemişsin forumu takip eden bi insan olarak sana görüşlerimi belirttim bu benim hakkım. kimseninde reklamını yapmam ztn. Bu arada bende yıllardır falcı falcı gezen bi insanım fala verdiğim paralarla 2 ev alırdım şimdiye hiç önemli değil bu benim hobim. İzmirdeki emelinden tuuttt bakırköydeki yiğite kadar bütün falcıları gezdim 3 saat bekleyip 200 tl para bayılıp 1 saat boyunca hikaye dinleyip cıktığım falcılarda oldu. Memnun kalmadığımı belirttim ama kimsenin kişiliğini kalkıp burda kötülemedim. Seninde yazdıklarını daha önce okumuştum. Senden bir ricam olucak bana memnun kaldığın bir falcı önerirmisn fiyatı önemli değil gidip baktırıcam çok merak ettim :KK66:

Burağa enaz 5 - 6 kere baktırmışımdır doğal olarak tanımış oluyorum. Sende tanıyosun baktırdığın için sonuçta. Burda kimsenin telfon numarasını yazıp reklam yapmıyorum sadece tuttuğum kişiyi kötülemişsin forumu takip eden bi insan olarak sana görüşlerimi belirttim bu benim hakkım. kimseninde reklamını yapmam ztn. Bu arada bende yıllardır falcı falcı gezen bi insanım fala verdiğim paralarla 2 ev alırdım şimdiye hiç önemli değil bu benim hobim. İzmirdeki emelinden tuuttt bakırköydeki yiğite kadar bütün falcıları gezdim 3 saat bekleyip 200 tl para bayılıp 1 saat boyunca hikaye dinleyip cıktığım falcılarda oldu. Memnun kalmadığımı belirttim ama kimsenin kişiliğini kalkıp burda kötülemedim. Seninde yazdıklarını daha önce okumuştum. Senden bir ricam olucak bana memnun kaldığın bir falcı önerirmisn fiyatı önemli değil gidip baktırıcam çok merak ettim :KK66:
Burak tan memnun kalanlara saygım var, ama ben kalmadım, keşke kalsaydım.. Memnun kalsaydım inan müdavimi olurdum.. Daha açık konuşayım sana, aralık ayında bi şahısla görüşcemi söylemişti, ama görüşmedim, bi haber gelceğini söyledi ama gelmedi, ve hatta tesadüf şu ki bugünün tarihini verdi 15 ocakta işten haber gelcek dedi bana, geldi mi hayır gelmedi haber falan yok.. Şu anla ilgili bile bazı şeyleri tutturamadı diyebilirim sana.. Bende inan aynı senin gibi ev parası harcadım falcılara, üstelik şu an çalışmıyorum bile.. Ben Burak ı bir kere gördüm kişiliğini bilemem, ama tavırlarından hoşlanmadım, bunuda burda belirttim, buda benim en doğal hakkım.. Belki kötü günündeydi bilemem ama benim birçok falcı hakkında yorumum vardır burda, ve ilk defa birini bu kadar kötüledim.. Ben Kurtuluş tan çok ümitliyim onu deniycem, çünkü başka kimse kalmadı baktırmadığım.. Sana önerim Bahar diye bi kız vardı ne dese çıkıyodu ama artık bakmıyo o kapalı bi kız denk gelirsen tavsiye ederim Altıparmak tarafında bakıyodu, bide Delikantin de Murat güzel bakıyo, bide onu beğeniyorum, başkada yok.. Murat a gitceksen gün içinde ilk müşterilerinden olmaya dikkat et cafede bakıyo çok yoğun zamanında gidersen sallıyo, ben ilk 2 gidişimde ne dediyse aynısı birebir çıktı.. 3.gidişimde çok aşırı yoğundu biraz salladı.. Hemde 15 liraya bakıyo bişey kaybetmezsin.. :KK66: Birçok falcıya gitmişimdir Bursa da, ben bu ikisinden memnun kaldım.. Mesela Gül burda çok övülüyo 3 sene önce gittim 100TL verdim ama bir dediği bile çıkmadı, ama hiç kötülemedim çok tatlı bi kadıncağızdı çünkü.. Sen Kurtuluş a gittin mi dedikleri çıkıyo mu?

Burak tan memnun kalanlara saygım var, ama ben kalmadım, keşke kalsaydım.. Memnun kalsaydım inan müdavimi olurdum.. Daha açık konuşayım sana, aralık ayında bi şahısla görüşcemi söylemişti, ama görüşmedim, bi haber gelceğini söyledi ama gelmedi, ve hatta tesadüf şu ki bugünün tarihini verdi 15 ocakta işten haber gelcek dedi bana, geldi mi hayır gelmedi haber falan yok.. Şu anla ilgili bile bazı şeyleri tutturamadı diyebilirim sana.. Bende inan aynı senin gibi ev parası harcadım falcılara, üstelik şu an çalışmıyorum bile.. Ben Burak ı bir kere gördüm kişiliğini bilemem, ama tavırlarından hoşlanmadım, bunuda burda belirttim, buda benim en doğal hakkım.. Belki kötü günündeydi bilemem ama benim birçok falcı hakkında yorumum vardır burda, ve ilk defa birini bu kadar kötüledim.. Ben Kurtuluş tan çok ümitliyim onu deniycem, çünkü başka kimse kalmadı baktırmadığım.. Sana önerim Bahar diye bi kız vardı ne dese çıkıyodu ama artık bakmıyo o kapalı bi kız denk gelirsen tavsiye ederim Altıparmak tarafında bakıyodu, bide Delikantin de Murat güzel bakıyo, bide onu beğeniyorum, başkada yok.. Murat a gitceksen gün içinde ilk müşterilerinden olmaya dikkat et cafede bakıyo çok yoğun zamanında gidersen sallıyo, ben ilk 2 gidişimde ne dediyse aynısı birebir çıktı.. 3.gidişimde çok aşırı yoğundu biraz salladı.. Hemde 15 liraya bakıyo bişey kaybetmezsin.. :KK66: Birçok falcıya gitmişimdir Bursa da, ben bu ikisinden memnun kaldım.. Mesela Gül burda çok övülüyo 3 sene önce gittim 100TL verdim ama bir dediği bile çıkmadı, ama hiç kötülemedim çok tatlı bi kadıncağızdı çünkü.. Sen Kurtuluş a gittin mi dedikleri çıkıyo mu?

Baharı bende duydum ama ulaşamadım. Kafe falcılarına ön yargım var nedense ama muratı deniycem tşkkr ederim. Kurtuluşa telefondan baktırdım uzun detaylı ve keyifliydi iş ile ilgili söylediklerini yaşadım aşk hayatımı bekliyorum zaman var.

Bursada Mazlum diye ünlü bir falcıyı duyaınız var mı arkadaşlar..birara yani çok eski sayfalrda İstanbul topiğinde bahsedilmiş..ha

Madem Mazlumu duyan yok, Şu ebru Gündeşin falcısı Umuta yakın zamanda baktıran var mı ?? en azından buna cevap lütfen....

Ben ara ara baktırırım umuta geçmiş şimdiki zaman kişilik analizleri on numara yakın gelecekte iyi.ama biraz pahalıdır
Nekadar fiyatı, gelecek ile ilgili pekbirşey söylemiyormuş diye yazılmış daha önce…yakın gelecek dediğin ne kadarlık bir süre ??

Şu
Nekadar fiyatı, gelecek ile ilgili pekbirşey söylemiyormuş diye yazılmış daha önce…yakın gelecek dediğin ne kadarlık bir süre ??
Şu an 300 tl.şu kişi hayırlı şu kişi hayırsız şundan kendini koru şeklinde.yakın gelecekte konuya göre değişir ki zaten göremez kimse göremez bunun farkındasındır umarım

Şu
Şu an 300 tl.şu kişi hayırlı şu kişi hayisiz şundan kendini koru şeklinde.yakın gelecekte konuya göre değişir ki zaten göremez kimse göremez bunun farkındasındır umarım
300 tl yi bunun icin mi odicez oldu bunu ben zaten 50 tl de verip duyuyorum :KK66: bos ebru gundes meshur etti bunu degil mi bir sey bildigide yokmus iyiki paylastiniz :KK66:

300 tl yi bunun icin mi odicez oldu bunu ben zaten 50 tl de verip duyuyorum :KK66: bos ebru gundes meshur etti bunu degil mi bir sey bildigide yokmus iyiki paylastiniz :KK66:
Merhaba gerçekten bir sıkıntın varsa bir olayın içinden çıkamiyorsan kesinlikle tavsiye ederim ve çok iyi niyetli biri ama neticede o da fal çıkan şeyler olduğu gibi çıkmayanlarda oldu tabi.

Merhaba gerçekten bir sıkıntın varsa bir olayın içinden çıkamiyorsan kesinlikle tavsiye ederim ve çok iyi niyetli biri ama neticede o da fal çıkan şeyler olduğu gibi çıkmayanlarda oldu tabi.
Teşekkürler, sanırım Umuta baktıracam

Ebru Gündeş öyle kötü bir falcıya gitmez bence..var bir bildiği ki onu tercih etmiş..bir de böyle düşünmek lazım

Falci ararken biri bir gun cikip dicek hani bunu bize :) ahah yok mu soyle motive eden her seye olur diyen bi falci ona baktircam benim ki biraz fazla acik sozlu :)) egom yerlerde :KK11:

Burda adı geçen burak kurtuluş yasemin bu üçüne de telde baktırdım ve üçü de ayrı ayrı fiyaskoydu şuanı karşımdaki insanın düşünceleriydi merak ettiğim gelecek falan değil yasemin özellikle ciddi anlamda berbattı sen ben baksak bir iki tutar kızlar tecrübe ettiğiniz bu işte iyi birini önerin bana bu üç isim dışında geleceği merak etmiyorum şuanın değerlendirmesini objektif biçimde sezgisel yardımlarıyla yapabilcek birini istiyorum

X