Burak tan memnun kalanlara saygım var, ama ben kalmadım, keşke kalsaydım.. Memnun kalsaydım inan müdavimi olurdum.. Daha açık konuşayım sana, aralık ayında bi şahısla görüşcemi söylemişti, ama görüşmedim, bi haber gelceğini söyledi ama gelmedi, ve hatta tesadüf şu ki bugünün tarihini verdi 15 ocakta işten haber gelcek dedi bana, geldi mi hayır gelmedi haber falan yok.. Şu anla ilgili bile bazı şeyleri tutturamadı diyebilirim sana.. Bende inan aynı senin gibi ev parası harcadım falcılara, üstelik şu an çalışmıyorum bile.. Ben Burak ı bir kere gördüm kişiliğini bilemem, ama tavırlarından hoşlanmadım, bunuda burda belirttim, buda benim en doğal hakkım.. Belki kötü günündeydi bilemem ama benim birçok falcı hakkında yorumum vardır burda, ve ilk defa birini bu kadar kötüledim.. Ben Kurtuluş tan çok ümitliyim onu deniycem, çünkü başka kimse kalmadı baktırmadığım.. Sana önerim Bahar diye bi kız vardı ne dese çıkıyodu ama artık bakmıyo o kapalı bi kız denk gelirsen tavsiye ederim Altıparmak tarafında bakıyodu, bide Delikantin de Murat güzel bakıyo, bide onu beğeniyorum, başkada yok.. Murat a gitceksen gün içinde ilk müşterilerinden olmaya dikkat et cafede bakıyo çok yoğun zamanında gidersen sallıyo, ben ilk 2 gidişimde ne dediyse aynısı birebir çıktı.. 3.gidişimde çok aşırı yoğundu biraz salladı.. Hemde 15 liraya bakıyo bişey kaybetmezsin..
Birçok falcıya gitmişimdir Bursa da, ben bu ikisinden memnun kaldım.. Mesela Gül burda çok övülüyo 3 sene önce gittim 100TL verdim ama bir dediği bile çıkmadı, ama hiç kötülemedim çok tatlı bi kadıncağızdı çünkü.. Sen Kurtuluş a gittin mi dedikleri çıkıyo mu?