- 21 Şubat 2012
- 204
- 16
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.561
BURAK= Mrb yaklaşık 2 ay önce gitmiştm kendisine, ve yorum yapmak istemedim dedikleri şeyler çıkcak mı bakalım diye.. Önce bence bu şahsın çok fazla reklamının bu forumda döndüğünü düşünüyorum, çünkü benim Bursa da gitmediğim falcı kalmadı, hepsi hakkında yorumlarım mevcuttur zaten.. Şu ana bile çok hakim değil, yani genelde gittiğim en kötü falcı bile geleceği tutturamasada şu ana tam hakimdir yani.. Çok yüzeysel bakıyo, acayip kötümser bi kere.. Ve genel tavrınıda çok saygısız buldum, hayatta en nefret ettiğim şey saygısızlıktır.. Bunun dışında çok kısa bakıyo, birdaha asla gitmem.. Yanlız şu var, bana 2 defa kimin vasıtasıyla beni buldun şeklinde bir soru sordu.. Sanırım adamına göre muamele yapıyo, eğer bi tanıdık vasıtasıyla gitmiş olsaydım, bence daha özenli bakıcaktı, salladı resmen.. O yüzden tanıdık vasıtasıyla giderseniz belki daha iyi bakar size bilemiyorum, ama ben tavsiye etmiyorum, dediklerinin hiçbiride çıkmadı.. Ha şu çıktı diş problemin olcak dedi, sadece bir gün süreyle dişim apse yaptı ertesi gün geçti, ne kadar önemli dimi, bunu bildi bak 50 lira bunun için verdim.. Onun dışında ne önemli sağlık sorunlarım oldu, hiçbişeyi bilemedi yani çok şaşırttı beni, çok vasat.. Biçok falcı hakkında yorumum vardır ama ilk defa birini bu kadar kötülüyorum.. 10 lira bile etmiycek bir falcı ben tavsiye etmiyorum..