Bursa'da Falcı

Ay ben de baktırdım ona ama yüz yüze baktırma şansım olmadı ::KK43: çok istiyorum yüz yüze baktırm

Ben çok memnun kaldım yani peşini bırakmadım açıkçası düzenli olarak baktırmaya devam ediyorum. Kurtuluş bence bu konuda bir numara...

Ben 50 tl ye baktırıyorum ama kendisiyle yinede konuşun derim. Telefondan da bakıyor ben haftada bir baktırıyorum, sadece bazen yoğun oluyor açamıyor telefonu öyle durumlarda mesaj atıyorum geri dönüş yapıyor muhakkak yoğun oluyor çünkü.

kizlar altiparmaktaki birsen tam olarak nerede altiparmakta..ben yillar once baktirmistim bir bayana altiparmakta ne dediyse seneler icinde harfiyen yasadim simdi onu ariyorum bulamiyorum acaba o mu
canım, birsen altıparmakta durak muhallebicisinden girince ilk sokakta oturuyordu evde bakıyordu hala orda mı bilemiyorum numarasını da kaybettim. ben de onun söylediklerini yıllar içerisinde harfiyen yaşadım. acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz:KK64:

canım, birsen altıparmakta durak muhallebicisinden girince ilk sokakta oturuyordu evde bakıyordu hala orda mı bilemiyorum numarasını da kaybettim. ben de onun söylediklerini yıllar içerisinde harfiyen yaşadım. acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz:KK64:
Canim dorduncu kattamiydi kahveyi hatta bana bir bey yapmisti esiymis acaba o mu

kaçıncı kat olduğunu hatırlamıyorum ama bayağı bir merdiven çıkmıştım canım dördüncü kat olabilir :KK64:ben ona gideli bir yıldan fazla oldu sadece söylediklerini hatırlıyorum numarasını da kaybettiğim için arayıp yerini öğrenemiyorum. ben gittiğimde eşiyle sorunları olduğunu ve ayrı yaşadığını söylemişti. kafam karıştı şimdi farklı olabilir baktırdığımız kişilero_Oşu an bursa dışındayım ama bir ara geldiğimde telefon etmeden gidip hala aynı yerinde mi şansımı deneyeceğim.

Canim dorduncu kattamiydi kahveyi hatta bana bir bey yapmisti esiymis acaba o mu
kaçıncı kat olduğunu hatırlamıyorum ama bayağı bir merdiven çıkmıştım canım dördüncü kat olabilir :KK64:ben ona gideli bir yıldan fazla oldu sadece söylediklerini hatırlıyorum numarasını da kaybettiğim için arayıp yerini öğrenemiyorum. ben gittiğimde eşiyle sorunları olduğunu ve ayrı yaşadığını söylemişti. kafam karıştı şimdi farklı olabilir baktırdığımız kişilero_Oşu an bursa dışındayım ama bir ara geldiğimde telefon etmeden gidip hala aynı yerinde mi şansımı deneyeceğim.

Canim inan benim seneler oldu...10 sene olmustur acaba orada bu kadar zamandir oturuyormu kadin onu ogrenirsek isi cozecegiz:KK66:inan bu kadar bileni hic gormedim

Burak'a telde baktırmıştım o zamanki durumu dair enteresan tespitleri olmuştu ama şu meşhur üç vakte kadar olacak dediği şey maalesef olmadı.Altıparmakta bir cafede baktırmışlığım var genç esmer bir bayandı.Tam bir saçmalıktı.Evde değil de cafede bakan birini arıyorum.Öyle büyüyle falan işim yok.Kahve veya tarot olabilir.Serdar'dan bahsedilmiş yakın tarihte giden oldu mu acaba gerçi homeofis denmiş ama.

Merhaba arkadaşlar ben Kurtuluş'a sık sık fal baktırıyorum ve dedikleri olmaya başladı paylaşın diyenler olmuştu önce olmayacak gibi düşünüyordum ama dedikleri şimdi çıkmaya başlayınca çok şaşırdım paylaşmak istedim. Bir çok kişi kandırıyor burdan o yüzden baktıranların yorumlarını dikkate alın derim. Kurtuluş'u öneririm.

arkadaşım sakın yaşar hocaya gideyim deme inan ben çok gittim. bursada bilmediğim falcı ve hoca yok eğer probleminin ne olduğunu kısaca anlatabilirsen seni yönlendirebilirim.

merhabalar ... bursada tanımadığım bilmedğim hoca yok demişsiniz ... çok berbat bir durumdayım yalvarırım bana bi yol gösterin ... yarı yolda kaldım ve geri dönmesini istiyorum araya annesi falan girdi yani ne desem boş ...anlatsam da roman olur ... lütfen bana bi yardımcı olun sevgiler ...

merhabalar
bursadaki gittiğim falcılara hatırladığım kadarı ile iletiyorum.
gül fal cafe gül: kadınlar kulübünün önerisi ile yıllar önce gitmiştim. kötü değil. ama iyi de değil. transa girersem şu kadar girmezsem şu kadar diyor çok muğlak konuşuyor. çaresizlikten gitmiştim iki kez.

fomarada sarışın adı taylan mı ne olan bir falcı var 30lu yaşlarda sarışın: sanırım burada da öneriliyordu hatırlamıyorum 5 sene önce gitmiştim. hala piyasada ise ona gitmeyin çok kötü. ofisi vardı fomarada.

asuman: bu bayan teleferikte bir çay bahçesinde bakıyor. kahve falı bakıyor 30a. şimdiyi çok ama çok iyi bildi. geleceği tutturamadı ama gerçekten iyi baktı bir de evde büyü var mı yok mu tarif ediyor. evimi odamı işyerimi sevgilimi tip olarak tarif etti tuhaf transa geçiyor. ama geleceği bilemedi. bir arkadaşımın evindeki büyüyü bildi bana büyü yok dedi ama bi yer tarif etti orada domuz yağı olan bir kağıt var etkisi geçmiş dedi. orada da eski mektuplarım var ve kağıtlar yağlanmış büyü değil o durmaktan yağlanmış :) ama boş değil yani

başaranda sarışın bir kadın var mavi gözlü. evinde bakıyor 50ye. o da bazılarına çok iyi tutturuyormuş ama bana tutturamadı bir de cinli rolü yapıyor gibi geldi bana yanındaki cinle konuşuyor arada falan.

eskiden yeşilovada olan meşhur bir falcı var nerede bilmiyorum şimdi. adım cemile tövbe etti. ona 10 yıl önce baktırmıştım o çok iyidir. ama artık tövbe etmiş. ne verirsen onu alıyor fiyat vermiyor. ben 2 lira vermiştim öğrenciydim. ama şimdi ona gidenleri başkalarına yönlendiriyormuş falan filan.

bunun dışında gül fal cafeye yakın daha capellaya gelmeden bi falcı var kadın. o da biraz tutturuyor ama yakaladığı yerden devam ediyor. mesela aşık olduğun kişiyi mi tutturdu full onu anlatıyor.

merhabalar
bursadaki gittiğim falcılara hatırladığım kadarı ile iletiyorum.
gül fal cafe gül: kadınlar kulübünün önerisi ile yıllar önce gitmiştim. kötü değil. ama iyi de değil. transa girersem şu kadar girmezsem şu kadar diyor çok muğlak konuşuyor. çaresizlikten gitmiştim iki kez.

fomarada sarışın adı taylan mı ne olan bir falcı var 30lu yaşlarda sarışın: sanırım burada da öneriliyordu hatırlamıyorum 5 sene önce gitmiştim. hala piyasada ise ona gitmeyin çok kötü. ofisi vardı fomarada.

asuman: bu bayan teleferikte bir çay bahçesinde bakıyor. kahve falı bakıyor 30a. şimdiyi çok ama çok iyi bildi. geleceği tutturamadı ama gerçekten iyi baktı bir de evde büyü var mı yok mu tarif ediyor. evimi odamı işyerimi sevgilimi tip olarak tarif etti tuhaf transa geçiyor. ama geleceği bilemedi. bir arkadaşımın evindeki büyüyü bildi bana büyü yok dedi ama bi yer tarif etti orada domuz yağı olan bir kağıt var etkisi geçmiş dedi. orada da eski mektuplarım var ve kağıtlar yağlanmış büyü değil o durmaktan yağlanmış :) ama boş değil yani

başaranda sarışın bir kadın var mavi gözlü. evinde bakıyor 50ye. o da bazılarına çok iyi tutturuyormuş ama bana tutturamadı bir de cinli rolü yapıyor gibi geldi bana yanındaki cinle konuşuyor arada falan.

eskiden yeşilovada olan meşhur bir falcı var nerede bilmiyorum şimdi. adım cemile tövbe etti. ona 10 yıl önce baktırmıştım o çok iyidir. ama artık tövbe etmiş. ne verirsen onu alıyor fiyat vermiyor. ben 2 lira vermiştim öğrenciydim. ama şimdi ona gidenleri başkalarına yönlendiriyormuş falan filan.

bunun dışında gül fal cafeye yakın daha capellaya gelmeden bi falcı var kadın. o da biraz tutturuyor ama yakaladığı yerden devam ediyor. mesela aşık olduğun kişiyi mi tutturdu full onu anlatıyor.
cnm tşkler yazın için asuman biraz içime sindi sence gitmelimiyim büyüleri kimin yaptığını falan söylüyo mu gerçekten

slm arkadaşlar gökhan hocaya gitmeden karar vermeyin adam ilginc sesinde huzur var ben eşimle ilgili sorunum vardı şu an için güzel gidiyor korkuyorum her an bozulacak diye ama bozulmadı ibranice üzerindeki bütün yazıları bozuyor ve sevgi yolunda olan kişinin sana gelmesini sağlıyor kısa sureli değil uzun sureli konusmadan karar vermeyin burdaki falcıların da kendini övmesine aldanmayın aradıgınızda bana hak veereceksınız ben kayın vademe kızdım bana yaptıklarını geri ona gitmesini istedim bana kızdı sakın kötülük için bişe yapmasını istemeyin işinizi hiç yapmaz değişik bir adam:) aramayı deneyin

Son düzenleyen: Moderatör:
slmarkadaşlar gökhan hocaya gitmeden karar vermeyin adam ilginc sesinde huzur var ben eşimle ilgili sorunum vardı şu an için güzel gidiyor korkuyorum her an bozulacak diye ama bozulmadı ibranice üzerindeki bütün yazıları bozuyor ve sevgi yolunda olan kişinin sana gelmesini sağlıyor kısa sureli değil uzun sureli konusmadan karar vermeyin burdaki falcıların da kendini övmesine aldanmayın aradıgınızda bana hak veereceksınız ben kayın vademe kızdım bana yaptıklarını geri ona gitmesini istedim bana kızdı sakın kötülük için bişe yapmasını istemeyin işinizi hiç yapmaz değişik bir adam:) aramayı deneyin

arkadaşlar gökhan hocaya gitmeden karar vermeyin adam ilginc sesinde huzur var ben eşimle ilgili sorunum vardı şu an için güzel gidiyor korkuyorum her an bozulacak diye ama bozulmadı ibranice üzerindeki bütün yazıları bozuyor ve sevgi yolunda olan kişinin sana gelmesini sağlıyor kısa sureli değil uzun sureli konusmadan karar vermeyin burdaki falcıların da kendini övmesine aldanmayın aradıgınızda bana hak veereceksınız ben kayın vademe kızdım bana yaptıklarını geri ona gitmesini istedim bana kızdı sakın kötülük için bişe yapmasını istemeyin işinizi hiç yapmaz değişik bir adam:)

X