Bursa'da Falcı

Selam...formu gezerken gördüm.burak tan bahsetmişssiniz.yeni bir falcı arıyorum.gidilebilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim,gidilebilir veya arayip telden baktirilabilir.Mesela ben bursa merkezde olmadigim icin telden baktiriyorum ama tabi tercih senin

Ben gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim,gidilebilir veya arayip telden baktirilabilir.Mesela ben bursa merkezde olmadigim icin telden baktiriyorum ama tabi tercih senin

Çok teşekkür ederim..ben bursa merkezdeyim ama telefonla baktırayım o zaman.bir gün önceden arayıp randevu mu almamız gerekiyor?

Bu falının telini gönderirmisin acil

Tüm soranlar icin yazıyorum kızlar burakın numarası sıfırbesyüzotuzbesikiyüzotuzdörtkırkdokuzyirmisekiz Baktırdıktan sonra yazın ama ok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burak bende tarih olarak ilk faldan sonra tutmadı ama genel olarak durumun gidişatını sonuçları bildi burakta baktıracaksanız kesin sana şu tarihi veriyorum yaz demeden çok takılmamak lazım :)

Burak bende tarih olarak ilk faldan sonra tutmadı ama genel olarak durumun gidişatını sonuçları bildi burakta baktıracaksanız kesin sana şu tarihi veriyorum yaz demeden çok takılmamak lazım :)

Aaa baktırdın demek,ben de düşünüyordum..tarih olarak değil de,genel olarak bildi mi peki tavsiye eder misin?

Aaa baktırdın demek,ben de düşünüyordum..tarih olarak değil de,genel olarak bildi mi peki tavsiye eder misin?

ben bayağı baktırdım hemde 5-6 olmuştur. İlk baktırdığımda tarihi falan herşeyi bildi ama sonrakilerde tarih tutmasada durum sonuçlarını iyi bildi :)

ben bayağı baktırdım hemde 5-6 olmuştur. İlk baktırdığımda tarihi falan herşeyi bildi ama sonrakilerde tarih tutmasada durum sonuçlarını iyi bildi :)

Tamam o zaman ben de deneyeceğim,peki yüz yüze mi yoksa tel.de mi baktırdın?

Tamam o zaman ben de deneyeceğim,peki yüz yüze mi yoksa tel.de mi baktırdın?

ilk telefonla baktırdım sonra yüzyüzede baktırdım ama yüzyüze daha iyiydi bence :) ama tabi siz bilirsiniz bi cafede buluşup baktırıyorsunuz öyle belli bir yeri yok

Slm kizlar falciyi tlf arayip ne soruyosunuz yani gelecektenmi bahsedyo yada sikintili durumunuzu anlatip nasil sonuclancgini mi soyluyo baktrn arkdslar cvp verebilirmi merak ettimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk telefonla baktırdım sonra yüzyüzede baktırdım ama yüzyüze daha iyiydi bence :) ama tabi siz bilirsiniz bi cafede buluşup baktırıyorsunuz öyle belli bir yeri yok

Cafede herkes bize bakar diye rahatsız olabilir miyim acaba?
Ama haklısın yüz yüze bence de daha iyidir,bu işin bir elektriği var değil mi?

Cafede herkes bize bakar diye rahatsız olabilir miyim acaba?
Ama haklısın yüz yüze bence de daha iyidir,bu işin bir elektriği var değil mi?

öyle kartlarla bakmıo sohbet havasında geçiyo ama sen bilirsin tabi .Elektrik kesinlikle mesala herkesin çok iyi dedikleri bana tutmadı :) :)

öyle kartlarla bakmıo sohbet havasında geçiyo ama sen bilirsin tabi .Elektrik kesinlikle mesala herkesin çok iyi dedikleri bana tutmadı :) :)

Başka gittiğin falcı var mı?ben de meraklıyımdır da,geZdim çok:)

Kizlar burakin artik yeri belli ataevlerde bakgör rezidans varmis hani kat 3 diye bi mekan var ya onun oralardaymis yuz yuze baktirmak isteyenler gidebilir yani ve artik surekli bursadaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…