- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.421
Burc sinamasinin arka sokaginda kaliyor yanlis hatirlamiyorsam kafenin adi hayalim di.tarot bakiyor 40 liraya
sacını toplayan kumral bır erkekten bahsedıyorum ben hayalım kafede acaba onun ısmı nedır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burc sinamasinin arka sokaginda kaliyor yanlis hatirlamiyorsam kafenin adi hayalim di.tarot bakiyor 40 liraya
Türkiye'de bir çok falcıya gittim ama benim bildiğim en iyisi antalya' da kuzey isminde bir falcı yurt dışından gelmiş yüzünde iz olan biri inanın inanılmaz bir falcı kocamla olan bitmiş ilişkimi yeniden düzenledi ve ne söylediyse onu yaşıyorum sac kan su vss kullanıyor ürküyorsunuz ama sanki yaşam koçluğu yapıyor cidden tavsiye ederim
Yasemin kimdir ? Telefonla bakıyormu yoksa cafede falan mı bakıyor :) ? Onu da deneyelim
altıparmakta yasemin var evinde bakıyor 05352703937 numarası. şuan izmirde diye biliyorum pazartesi dönüceğini söyledi bende ona gidicem tekrardan bekliyorum. şuana kadar bursada söyledikleri en çok tutan kişi benim için.[/QUOTE
yasemin hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Bursa dışından geleceğim için emin olarak gelmek istiyorum.
altıparmakta yasemin var evinde bakıyor 05352703937 numarası. şuan izmirde diye biliyorum pazartesi dönüceğini söyledi bende ona gidicem tekrardan bekliyorum. şuana kadar bursada söyledikleri en çok tutan kişi benim için.[/QUOTE
yasemin hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Bursa dışından geleceğim için emin olarak gelmek istiyorum.
Yasemine bende gitmek istiyorum, evde baktığı için tek gitmek istemiyrm.. Altıparmaktaymş evi.. Birlikte gidebilirz istersen, gelmek isteyen varsada gelebilir.. Ben arayıp randevu alabilirim.. Aynen bi Yasemin kaldı gitmediğim Bursa'da, onada gidelim.. :)
Adı umut uzun saclı bir tek o var benim bildiğimsacını toplayan kumral bır erkekten bahsedıyorum ben hayalım kafede acaba onun ısmı nedır
Cnm gelecekle ilgili şu mu olcak bu mu olcak şunla mı evlencem ne bilim şu işim olcak mı tarzında yani kahve falında birini ariyosan Yaşar Hoca öyle biri değil.. Eğer önemli bir sorunun varsa mesela benim odamın duvarına bariz bişiler sürülüyodu, ve neye elimi atsam kuruyodu resmen 3 gün çağırdı beni bişiler yakıyo kimin yaptığını bardakta görüyosun, ki ben gördüm 150 lira aldı benden.. Yani yok para almıyo ne verirsen ver gibi bişi demiyo, paranı alır yani onu söyliyim.. Ben ona gittikten sonra sevgilimle barışmıştm, bir sürü iş görüşmem olmuştu.. Şu ara yine herşey b... sarmaya başlayınca bir gittim aynı şahıs yenden yapmış bişiler.. Yenden bozdu yaşar Hoca ve yenden para verdim.. Allah düşürmesin.. Ama önemli sorunların varsa git derim ben.. Ama gelecekle ilgili kahve falı mantığında bi adam değil onu söyliyim.. Ama ayy ben bişey göremedm diyenlere katılmıyrm.. Ben gördüm onuda söyliyim.. A=1 B=2 C=3 Ç=4 mantığıyla numarası.. 0DCD BÇÇ GD CC
canım inan çok üzüldüm. kimseye güvenipte paranı kaptırma eski halin alt taraflarında nuran var o sana yardımcı olabilir. adresi çok karışık tarif edemicem numarası var ama pek telefonlara bakmaz Allah a sığın dua et bol bol bu mübarek gecede inşallah duaların kabul olur
arkadaşlar yeşilde İsmail hoca diye birisi varmış hiç gideniniz bileniniz var mı acaba?