- 4 Eylül 2010
- 319
- 5
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
kızlar gönül diye birine fal baktıran var mı aranızda? istanbuldaydı bursaya taşınmış ulaşamıyorum ona. bilen duysan varsa ses etsin lütfen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birseni buldunuz mu ? hadi ne zaman gidiyoruzz
cnm birsenin numarasını özel msj attım
Çok teşekkürler goldmine.
Bir sorum daha olacak ben gül hanma gitmek istiyorum ama anca cumartesi gidebilirim oda akşam saatlerinde tabi...
Kaça kadar ulaşabilirim kendisine ve o saatlerde gitmek verimi etkilermi?
Bilgilerinizi bekliyorum...
Geçmiş sayfalardan derlediğim bakımcılar:
Yeşilde Şenöz kuruyemişe gelmeden yolun sağında fotoğrafçı var, ara sokaktan içeriye girin Münesser Kara o sokağın içinde Tarot ve Kahve falı bakıyor. Çay ocağına sorun bulamazsanız
Ayşe Bacı - Başaran Mahallesi, Rekor fabrikasının yanı gölcük sokak no: 30 40tl.
Gül Fal Cafe - Burç Sineması'ndan arka sokağa geçtiğimizde sol tarafa doğru yürüyeceksin. Orada otopark var. Otoparkın biraz ilerisinde karşı tarafta kalıyor. Fatoş Cafe – otoparkın hemen sağında
Murat – Şelale Cafe – Kent Meydanından metroya yürürken sağda 2 katlı dönerci gibi bir şey. Ama Şelale yazısı minicikmiş.
Arkadaşlar sizlerde bu şekilde ekleyin açık şekilde, hepimiz faydalanalım lütfen. Özelden mesaj atma şansımız şimdilik yok malesef.
Nasıl ya gül hnm bakmıyormu artık
Ozaman bize kolay ulaşabileceğimiz ve söyledikleri gerçek olan başka birini önerin mümkünse...
peki münesser hanım hakkında bilgi verebilir misiniz ? yeri tam olarak neresidir. ücret nedir ? Ne şekilde bakıyor ve baktıklarına güvence veren ( daha önce gidenler ) varmı ?
Arkadaşlar lütfen özellikle 'yaren' lütfen canım gül hanımın nosunu ulaştırır mısın bana
canım özelden msj yollayamıyorum