- 21 Haziran 2015
- 14
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.281
Dediginiz falci bulgaristanli cemile diye mi geciyor acabaevt biliyorum sırameşelerde çok kolay ama _nasıl tarif edicem
Adresini ve telefon numarasini ozelden atabilir misiniz acabaDediginiz falci bulgaristanli cemile diye mi geciyor acaba
özelden numara ya da adres verir misin?Ben gittim. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor. Bize sülalenin isimlerini saymisti hala aklima geldikçe tüylerim ürperir. Soracağıniz şeyler varsa sorabilirsiniz
bana da atabılır mısın özelden!!Adi esra isteyene ozelden no atarim
bana da özelden atabilir misin acaba?Kızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
Ozelden yazar misiniz? Kim oldugunuİstanbulda bir medyum vardı . Ünlülerin medyumu. Bursaya taşınmış. Ben Ankaradayım ve istanbula onun için 2 kez gitmiştim. Arkadaş numarasını bulup bana ulaştıracak yarın. Telefonda bakım yaptırcam ben de ulaşabilirsek. Tavsiye ederim. İşlem yaptırdık 3 gunde sonuç aldık. Ona gidin . Paracı biraz ama medyumlar tarafından dolandirilan biri olarak verdiğim para kat kat helal olsun. Bakim 100 liraydı en son. Ben onun üzerine tanımadım kizlar
merhaba banada numarasını yazabilirmisinizbana da özelden atabilir misin acaba?
numarasını yazabilirmisiniz banadaKızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
özelden yazabılır mısın nuımarayı acabaBursada falcı arıyorum bilen varmı acil
Bana da numarasını verebilirmisiniz özelden ?Kizlar ben birine kahve fali baktiriyorum.cok memnunum,hic ihtimal vermedigim bir sey icin olacak demisti.bugun oldutavsiye ederim.
Ozelden yazar misiniz? Kim oldugunu
valla ben ilk fal deneyimimi bursadan bir kadın sayesinde dumur olarak yaşamıştım kadına fal bitiminden sonra dua etmen gerekiyordu fal bittikten sonra kadın bayılıyor ve çocuksu bir yapıya bürünüyordu yalnız bahsetmiş olduğum kadının varlıkları falan vardı ve çatır çatır ne yaşamışsam söylemişti bana 25li yaşlara geldiğimde de hastalıklarla ugrasıcağımı ve hayatımın en zor dönemleri olucagından falan bahsetmişti oldu da dediği gibi, evleneceğim adama kadar nasıl olacagına kadar neler yaşanacağına kadar anlatmıştı ve aslında tek bugune kadar dediğini birebir yaşadığım onun falı olmuştu bursada yaşıyordu adı cevriyeydi yıllar yıllar önce baktırmıştım ve en garip fal deneyimimdi diyebilirim insanın yanında otururken içinden geçeni de mi bilir bi insan yahu, tırsa tırsa fal baktırmıştım yeminle.
Rica etsem bana da numarasını özelden atabilir misiniz?Kızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
Bende ulaşmak istiyorum numarası adresi felan var mı?kim bu kadın? nasıl ulaşabiliriz?
Canım banada numarasını atabilir misin özelden?Rica etsem bana da numarasını özelden atabilir misiniz?
Bekir Hoca'nın telefon numarası var mı acaba? verebilir misinizbursada bekir hocaya giden varmı kıslarr ben gittim 1 arkadaşla onu dinledio kudu 3 kere gel dedi bieni bi kere okduu etti tabaga dau yazdı suyunu içir falan dedii burdan giden varmı merak ettm
Cekirge devlet hastanesinin orada ki güler mi dediğiniz oysa hiç tavsiye etmem ben hiç memnun kalmadım 1 yıl önce gitmiştim kahve ve bocuk taşlarla bakıyorKızlar Gülser diye bir falcının numarasını buldum. Acaba baktıran var Mıdır böyle bir falcıya? İyi mi değil mi ne dersiniz