Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende mesut özcanla görüştüm muayeneden para almadı,kemeri alıp 1 mm burun ucunu kaldırırız dedi ama eşimin izni hiç olmadığı için gidemedim birdaha gidersem direk tahlil yaptırıp olucam sanırım,gerçi onun hakkında memnun olan yada olmayan yorum bulamadım ama..

arkadaşlar merhaba, ben de bursa da bir estetik cerrah arıyorum burun için.çok kararsız kaldım bir arkadaşım oldu murat tazcan'a memnun o baya bi.murat tezcan hakkında fikri olan var mı? ya da ona ameliyat olan?

merhaba arkadaşım, ben ve ablam geçen sene Murat Tezcana burun ameliyatı olduk İkimiz de çok memnunuz. Bizden sonra bir arkadaşımız daha gitti oda memnun. Umarım istediğin gibi olur, ama bu iş şans işi Biz hiç sorun yaşamadık. Ağrı ve morluk hemen hemen hiç olmadı.

iyi bir burun estetikçisi bileniniz yokmu

Canım Benim Bursa da diğer doktorları bilmem ama ben Dr.Bülent Cihantimur a Labioplasti ameliyatı oldum, Estetik Cerrah dersen Bülent Bey derim, Burun ameliyatı olmadım fakat kliniğe gittiğimde ameliyat olan hastalar vardı beklerken konuştuk biraz, fıstık gibi burunları vardı:) Karar vermeden önce Bülent Bey lede görüş derim, çekirge de kliniği adresini istersen özelden yazarım,,

murat tezcana silikon taktıran varmı? yada mesut özcana yada ömer buhşeme
yani ameliyat olan ve sorunsuz olan varmı?
bursdaayım ama okuduğum yazılarda en cok istdaki barış çakır hastası var ve onalrın fotoları cok ii,ameliyatlar çok başarılı
sizce ne yapmalıyım

ben yaklaşık 1 yıldır doktor arıyorum tam buldum dediğimde birşeyler duyup vazgeçiyorum
mevlüt okumuşu duyan var mı
mesut özcan ameliyatlarını kendi hastanesinde yapıyor ortam çok güven vermedi bana

bursada iş yok anlaşılan:))
kaç gün önce açıldı konu tık yok
sizin söyledğiniz doktru hiç duymadım ama burun içi en cok murat tezcan ı duydum
yaptıranı da gördüm cok iiydii
ama benim istediğim silikon:))

MURAT TEZCAN MESUT ÖZCAN FALAN FİLAN çok para istorlar yaaa ben hem burun hem göğüs olucam benmki mecburiyetten burnum sorunlu nefes sinüzit vs vs estetikte olmam lazım burnumun ucu düşük vs.göğsümün biri gelişmio dieri aldı başını gdioo mecburen olucam anam millette para gani ama ameliyatı günah die olamıolar estetik felan.benimki mecburi ama bu doktorlara ameliyat olamam 10 milyardan aşşağı olmaz heralde iki ameliyatımda.fakülte doktorlarına taktım şimdide araştırıyorum bakalım ücretler ve hastaları.hayırlısı.kızlar aranızda fakültede yada devlette yada herhangibir hastanede ameliyat olmuş arkadaş varmı

merhaba arkadaslar;
bende burun estetık amelıyatı olmak ıstıyorum...bursada burun estetıgı amelıyatı olupda memnun kalan arkadaslar bana tavsıyede bulunabılırmısınız.....murazt tezcan adını cok duydum..ona olanlar bana ulasabılırmı??????* maddıyat da onemlı tabıııkı..sımdıden tesekkurler....

merhaba bana ulasabılırmısınız...???turkzeh@gmail.com...

Ramazan Kahveci ismini tanıdık doktorlardan tavsiye olarak duydum ama başka bir bilgim yok. Daha önce ona ameliyat olan varsa yazabilir mi?

Ramazan Kahveci
Uludağ üni. prof. bende gidip görüşmek istiyorum
bursada doktor bulmak çok zor
tıp fakültesi bana güvenilir geldi
diğer estetik doktorları kendi muayenehanesinde yapıyor

kızlar bu cuma için fakülteden randevu almıştım kbb doktoruna ameliyat olmak istiyodum estetikte dahil. malesef ameliyatlara kendileri girmiyolarmış asistanları giriyormuş.eğer kendileri girerse ücretlerini alıyorlarmış fakültedende vaz geçtim hadi bakalım ara dur şimdi fffff

arkadaşım be 10 gün önce murat tezcana 3 estetik ameliyatı bir arada oldum tavsiye ediyorum

arkadaşım be 10 gün önce murat tezcana 3 estetik ameliyatı bir arada oldum tavsiye ediyorum

hadiyaaa 3 estetik birdenmi:))) bende istooom benm de göğüs ve burun ama eşim kabul etmiiyo aynı anda olmaski dio.napsamki bilemedim doktora mail atıyım soriiim bari.sen ne ameliyatları oldun

ameliyatınızı oldunuz mu acaba?mesut özcan hakkında da bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen>?

öncelikle ömer buhşem e ameliyat olcağınız okudum.benim de aklımda ki tek isim o. görüştüm de kendisiyle. beni ikna etti ama size de sormak istedim. acaba ameliyat oldunuz mu? olduysanız nasıl sonuç? şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar

Ben Bülent Cihantimur'a burun estetiği oldum ama olmaz olaydım. Burnumu o kadar kırmış ki burnum olduğu gibi çöktü. Burnun başlangıcı iki kaş arasından başlayacağına iki parmak aşağıdan burnum başlıyormuş gibi görünüyor. Ayrıca da yamuk! Düz gelen bir kemik yok yani. Bunun dışında kesinlikle nefes de alamıyorum. Ameliyat olalı 1 ay yada bilmiyorum 2-3 ay geçtikten sonra şeklin bozukluğundan ve de nefes alamama probleminden tekrar ona gittim. Göz göre göre bana yalan söyledi. Ben burnum yamuk diyorum o da " yamuk değil ben görmüyorum var olan da geçer merak etme" diyor. Nefes alma sorunu da sonra geçer diyor. Ben de kendi kendime neyse ileride geçecekmiş nasıl olsa hafif bir yamukluk için tekrar o ameliyata girip kamyon çarpmışa dönmemek için ok dedim. Ameliyat olalı 4 yıl oldu kesinlikle nefes alamıyorum. Yazdıklarınızı okudum da bir bayana demiş ki;" bu zamana kadar hiç bir ameliyatım başarısız geçmedi geçerse de ücret almıyorum" demiş. Tabiki almayacak. Onun kusuru. Ama kusuru konusunda onu ikna etmeniz gerekecek.

Bülent bey gel şimdi gel seni ameliyat edeyim üstüne de para vereyim dese bile asla ona burnumu elletmem artık. Onunla ilgili izlenimlerimden olumsuz olan başka bir ayrıntı ise eşiydi. O kadar kendini beğenmiş tavırları vardı ki, çok tuhafıma gitmişti. Kartının üzerinde halkla ilişkiler ibaresi yazılıydı fakat kişisel komplekslerini mesleğine yansıtıyordu. Davranışsallık dışında elle tutulur bir örnek vermek gerekirse, alçımı çıkarmak için muayeneye gittiğimde burnuma küçük bir bant bantlamışlardı. Burnumu herşeyden korumaya çalışan ben doğal olarak doktor beye " uyurken yüzüstü yatarsam bir sorun olur mu? Olursa bunu engellemek için ne önerirsiniz?" diye sormuştum. O bayan da " eve hizmet vermiyoruz" demişti. Bunun dışında yine o günlerde bir gün tekrar kontrole gittim. Oradan çıkarken tansiyonum düştü ve yere yığıldım. Annem içerden doktoru çağırdı. Meğer onlarda bir yere gideceklermiş. Doktor vicdanen yanımda kalmayı açılmamı beklerken o bayan da doktorun kolundan tutmuş hadi hadi deyip doktoru çekiştiryordu. Beni orada öylece bırakıp gitmişlerdi. Bu bakımdan ikisine dre maddi ve manevi olarak hakkımı helal etmiyorum.

Şimdi tekrar ameliyat olacağım. Erhan Şafak ve Bahar Hastanesi'nin doktoru Ali beyle görüştüm. İkisi de burnumun çok fazla çökmüş olduğunu ve vücudumun bir tarafından kemik ilave edilmesi gerektiğini söylediler. Nefes alabilmem için de ameliyata girerken aynı zamanda bir Kulak Burun Boğaz doktorunun da girmesi lazımmış. Çok çetrefilli bir ameliyat olacağını söylediler. Buna rağmen ne güzel bir burun ne de maksimum oranda nefes alabilme kabiliyetinde olacakmışım. Vaziyet bu. Bu yüzden bu ameliyatımı kime yaptıracağım konusunda iyi karar vermem gerekiyor. Fakat neye göre karar vereceğim bilmiyorum. Umarım bu sefer bu tarz tiplere denk gelmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…