arkadaşlar merhaba, ben de bursa da bir estetik cerrah arıyorum burun için.çok kararsız kaldım bir arkadaşım oldu murat tazcan'a memnun o baya bi.murat tezcan hakkında fikri olan var mı? ya da ona ameliyat olan?
iyi bir burun estetikçisi bileniniz yokmu
bursada iş yok anlaşılan:))
kaç gün önce açıldı konu tık yok
sizin söyledğiniz doktru hiç duymadım ama burun içi en cok murat tezcan ı duydum
yaptıranı da gördüm cok iiydii
ama benim istediğim silikon:))
merhaba arkadaşım, ben ve ablam geçen sene Murat Tezcana burun ameliyatı olduk İkimiz de çok memnunuz. Bizden sonra bir arkadaşımız daha gitti oda memnun. Umarım istediğin gibi olur, ama bu iş şans işi Biz hiç sorun yaşamadık. Ağrı ve morluk hemen hemen hiç olmadı.
kızlar bu cuma için fakülteden randevu almıştım kbb doktoruna ameliyat olmak istiyodum estetikte dahil. malesef ameliyatlara kendileri girmiyolarmış asistanları giriyormuş.eğer kendileri girerse ücretlerini alıyorlarmış fakültedende vaz geçtim hadi bakalım ara dur şimdi fffff
arkadaşım be 10 gün önce murat tezcana 3 estetik ameliyatı bir arada oldum tavsiye ediyorum
canım , ben de doktor arastırıyorum.pazartesiye mesut özcan'a randevu aldım.murat tezcan ve ömer buhsemle de görüsmeyi düsünüyorum.ama kaybedecek fazla vaktim de yokmesut özcan'la da konus istersen.bursadaki tüm estetik cerrahların hocası diyorlar
yanı omer beyle oyle parayla ılgılı cok konusmadık burdanda oyle para ıcın yapmadıgı anlasılıyo en azından ben oyle dusundum o da bıraz ıcıme rahatlattı. Bır de arkadasımın annesı omer beye aynı anda hem burun hem meme amelıyatı oldu ıkısınden de cok memnunmus o da bana bırazcık referans oldu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?