• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya su an gercekten yıkıldım neredeyse karar vermis gibiydim neresini kotu yaptı megumi birde 3. Ameliyatını kime olldun

her yeri kötüydü berbat kıkırdak kalmamıs burnumda.8 ay sonra emre ilhana 3.amelıyatımı oldum.kaburgamdan kıkırdak alındı:So kadr kotuydu durum yanı.. emre ilhanı tavsıye ederım..gorenler 3.amelıyat olduuna ınanmıo..berbat bı burnu gayet dogal guzel bı burun halıne getırdı...ıcınden dısından her seyınden memnunum.

kızlar aranızda konur hastahanesinde çalışan erbil atacana amelyat olan varmı benm nefes problemim var estetik amaçlı deil ama yinede burnumu nefes alacağım sekilde düzelttiricem aranızda erbil atacana burnunu yaptran varmı birde şunu merak ediyorum bir doktor hem burun hem göğüs vs vs estetiklerini nasıl yapabiliyo her doktorun branşı alanı farklı deilmi ala ala anlıyamadım garibb

kızlar aranızda konur hastahanesinde çalışan erbil atacana amelyat olan varmı benm nefes problemim var estetik amaçlı deil ama yinede burnumu nefes alacağım sekilde düzelttiricem aranızda erbil atacana burnunu yaptran varmı birde şunu merak ediyorum bir doktor hem burun hem göğüs vs vs estetiklerini nasıl yapabiliyo her doktorun branşı alanı farklı deilmi ala ala anlıyamadım garibb

vardı ve cok memnundu.ama nickini hatırlayamadım.forumda gezersen görebilirsin belki.benim cvp yazdığım konularda rastlamıstım.hatta bende sormustum

canım,güzel olsun da 3e 5e bakmayalım.diyorum ya bana da acır demişti.o yüzden ben de görüscem kendisiyle.sen ne düşünüyosun ömer buhşem hakkında ?

ya zaten dedıgın gıbı 3u 5i gectım artık sadece gusel olsun ıstıyorum bunun ıcınde o acıya da katlanıcan sanırım. Canım ben omer buhsemden gun aldım tam 1ay sonrasına belkıde aynı gun olurus amelıyatı :) ya ama su kemık kırma konusu hala benı tedırgın edıyo yuzun dıger amelıyatlara gore daha cok sıscek dedı falan neyse murat tezcandan aldıgım randevuyu da ııptal etmelıyım artık bıraz cekınıorum ama:utangac:

vardı ve cok memnundu.ama nickini hatırlayamadım.forumda gezersen görebilirsin belki.benim cvp yazdığım konularda rastlamıstım.hatta bende sormustum

canım ben kasım ayında konurda amelıyat olucam omer buhsem yapıcak benımde nefes almakla ılgılı bı sorunum var bırde burnumda et var o yuzden erbıl bey de gırıcek amelıyatıma ıstersen amelıyattan sonra sana goruslerımı soylerım :)

her yeri kötüydü berbat kıkırdak kalmamıs burnumda.8 ay sonra emre ilhana 3.amelıyatımı oldum.kaburgamdan kıkırdak alındı:So kadr kotuydu durum yanı.. emre ilhanı tavsıye ederım..gorenler 3.amelıyat olduuna ınanmıo..berbat bı burnu gayet dogal guzel bı burun halıne getırdı...ıcınden dısından her seyınden memnunum.

ya ozaman doktoru degıstırmekle ısbetlı bır karar verdım sanırım. Cok sagol cnm uyardıgın ıcın. Ayrıca burnunun resımlerı varsa koyabılırmısın mura tezcanın yaptıgıyla emre ılhanıın yaptıklarını

canım ben kasım ayında konurda amelıyat olucam omer buhsem yapıcak benımde nefes almakla ılgılı bı sorunum var bırde burnumda et var o yuzden erbıl bey de gırıcek amelıyatıma ıstersen amelıyattan sonra sana goruslerımı soylerım :)

hayrunissam bunu sana yazmıstım ama yanlıs alıntı yapmısım :)

ayrıca soncıcek hala ozelden msj atamadıgım ıcın sana da burdan cevap yazıyorum. Be omer beyı seın verdıgın numaradan aradım cok konusamadık yanı burun bu gormeden yorum yapamam dedı buyrun gelın yanı bız kontrolden de ucret almıyoruz dedı. Ama be ısten 6da cıktıgım ıcın sızın konurdan cıkısınıza yetısemıorum dedım tesadufen ertesı gun amelıyatı okdugu ıcın 6ya kadar hastanedeydı normalde 5te cıkıyorlar ben anca 6bucukta yetısebıldım tam cıkıyorlardı. Ama yınede ılgılendı baktı ettı sonra konustuk gun aldım ıste. Yanı kontrol ucretı alıyor mu bılnıorum normalde. Ama hastane oldugu ıcın belkı 12 tl muayne ucretı vermen gerekebılır.

canım , ömer bey senin içine sindi mi ? kendisinin doç.dr olduğunu dydum.iyidir muhakkak ben öyle düşünüyorum.benim aklımda şuan sadece 2 isim var.biri erhan şafak,diğeri ömer buhşem.ikisiyle de görüşüp kararımı vercem . evet benim de en geç 1 aya ameliyat olmam lazım . belki karşılaşırız :)olumunekankayizsmile

canım , ömer bey senin içine sindi mi ? kendisinin doç.dr olduğunu dydum.iyidir muhakkak ben öyle düşünüyorum.benim aklımda şuan sadece 2 isim var.biri erhan şafak,diğeri ömer buhşem.ikisiyle de görüşüp kararımı vercem . evet benim de en geç 1 aya ameliyat olmam lazım . belki karşılaşırız :)olumunekankayizsmile

yani sindi gibi canım ya doktorla yuzyuze konusunca zaten anlıyosun ısınden anlayan bı adam oldugunu oyle bos konusmuyor. Bıde artık sıkıldım doktor sorusturmaktan zaten bı sonuca varamıyorum herkesın burnu farklı her doktorun her amelıyatı farklı karar vermek zor yanı bırıne guvenceksın mecbur yanı. Bıde omer bey oldukı bı sorun cıktı 2. Amelıyat gerektı dedı ben bundan kesınlıkle para almam ama genelde alırlar dedı.

yanı omer beyle oyle parayla ılgılı cok konusmadık burdanda oyle para ıcın yapmadıgı anlasılıyo en azından ben oyle dusundum o da bıraz ıcıme rahatlattı. Bır de arkadasımın annesı omer beye aynı anda hem burun hem meme amelıyatı oldu ıkısınden de cok memnunmus o da bana bırazcık referans oldu canım.

yanı omer beyle oyle parayla ılgılı cok konusmadık burdanda oyle para ıcın yapmadıgı anlasılıyo en azından ben oyle dusundum o da bıraz ıcıme rahatlattı. Bır de arkadasımın annesı omer beye aynı anda hem burun hem meme amelıyatı oldu ıkısınden de cok memnunmus o da bana bırazcık referans oldu canım.

of canım yaaa yüreğime su döktün yemin ederim :gitme: inan bende bunalıma girdim iyice ya.ikinci bi ameliyattan cok korkuyorum cünkü.ömer buhsem bana da paracı gelmedi muayene ücreti almıyorum demesinden ve telefonda bizi bıkmadan usanmadan bilgilendirmesinden.ben insallah ( bu hafta bitti artık ) haftaya gitcem görüsmeye.ve artık ameliyat icin gün alcam.sana hangi hastanede ameliyat olmak istiyosun diye sordu mu canım ?

bende cok sıkıldım artık doktor arastırmaktan.herkes kendini övüyo.dediğin gibi,artık birine emanet etcez kendimizi.baska caremiz yok

bu arada,nişanlım ameliyat olacağımı bilmiyo. boshayallersmile söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum :) o yüzden ince eleyip sık dokuyorum.ameliyat izinin olmaması lazım.yani olcak tabi de,görünmemesi belli olmaması lazım.bunun icin de 1 yıl diyolar.ben de bu yaz evleniyorum.ozamana kadar izin geçmesini beklicem. :hulya:

bu arada,nişanlım ameliyat olacağımı bilmiyo. boshayallersmile söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum :) o yüzden ince eleyip sık dokuyorum.ameliyat izinin olmaması lazım.yani olcak tabi de,görünmemesi belli olmaması lazım.bunun icin de 1 yıl diyolar.ben de bu yaz evleniyorum.ozamana kadar izin geçmesini beklicem. :hulya:

kaydirigubbakcemile3 ee nasıl yani canım anlamıycak mı senin ameliyat sonrası döneminde yatçaksın falan birde göğüs ameliyatında göğüs altından açıyorlar değil mi?

evet göğüs altı kesisi olcak sanırım.iz belli olmuyormuş ordan doktorların söylediği böyle.nişanlımı da idare etcem bi şekilde.

evet göğüs altı kesisi olcak sanırım.iz belli olmuyormuş ordan doktorların söylediği böyle.nişanlımı da idare etcem bi şekilde.

:1ninca: cok heyecanlııı :) peki evlendıkten sonra anlasılmazmı yanı sılıkon taktırınca dokunuldugunda falan anlasılmıyor mu nasıl oluyor bır de dıklıgını hep koruyormuymus. bilmiyorumkismile

cnm diğerlerine göre daha uygun ve daha iyi gibime geldi.yani şöyle diyim,diğerleri 5000 tl ise, o 3900 . herşey de dahil.

3000 tl yi nakit verdiğinizde bu göğüs ameliyatını heryerde yaptırabilirsiniz, 5000 tl bu operasyon için uç bi rakam isteyen hekimler var mı bilemem, bence ameliyatın hangi koşullarda yapılacağı en önemli olan.

Back