Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pollyna 2 gün sonra oluyorum murat tezcana,sen beni msnden eklesene burda pek denk gelemiyoruz lily_hartnett@hotmail.com en azından bı fıkrın olsun ama murat bey daha ıyı dıye dusunuyorum ben
bursada dolgu ve botox konusunda güvenilir bir doktor arıyorum konu hakkında bilgisi olan?[/
çekirge de estem erhan şafak a dudak dolgusu yaptırdım.1 tüp teosyal 330 tl.rötuşu da ücretsiz yapıyorlar.memnun kaldım.tekrar yaptırıcam.
Göktuğ bey ile bugün görüştüm.Kendisi çok iyi bir doktor. Hatta burnu kontrol ederken şaka yapıyor moral vermek açısından..
Daha öncesinde bir arkadaşım da ameliyat olmuştu ve sonuçtan çok memnun.
bende Ağustos'ta oluyorum kısmet olursa.. :)
yanı omer beyle oyle parayla ılgılı cok konusmadık burdanda oyle para ıcın yapmadıgı anlasılıyo en azından ben oyle dusundum o da bıraz ıcıme rahatlattı. Bır de arkadasımın annesı omer beye aynı anda hem burun hem meme amelıyatı oldu ıkısınden de cok memnunmus o da bana bırazcık referans oldu canım.
Göktuğ bey ile bugün görüştüm.Kendisi çok iyi bir doktor. Hatta burnu kontrol ederken şaka yapıyor moral vermek açısından..
Daha öncesinde bir arkadaşım da ameliyat olmuştu ve sonuçtan çok memnun.
bende Ağustos'ta oluyorum kısmet olursa.. :)
teoist;konurda ki kaan sözer ile görüş bi canım istersen erbil bey ile beraber giriyorlar ameliyata bana uygun bi fiyata yaptı bakalım sana ne diycek..şuan burnumdan memnunum istersen fotoda gösterebilirim..
bursa-arkadaşlar bende bu hafta bacak estetiği için mesut özcandan randevu aldım,bu operasyon fiyatı ve doktor hakkında bilgisi olan varmı? operasyon öncesi ve sonrası fotograf paylaşırsanız sevinirim :)