• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Göktuğ Saraydaroğlu hakkında bilgisi olan var mı? Kendisi Bursa Devlet hastanesinde doktor .

Göktuğ bey ile bugün görüştüm.Kendisi çok iyi bir doktor. Hatta burnu kontrol ederken şaka yapıyor moral vermek açısından..
Daha öncesinde bir arkadaşım da ameliyat olmuştu ve sonuçtan çok memnun.
bende Ağustos'ta oluyorum kısmet olursa.. :)

cicişler için çekirge devlet hastanesi alper bayraktar.4.000 tl.hastanede 4 gün yatırıyor.güler yüzlü,ilgili.dual plane tekniğiyle yapıyor.mesut özcan dan bin kat iyidir bence.mesut özcan hiç yatırmadan eve gönderiyor.tecrübeli biri olarak söylüyorum o ağrılarla eve gitsem ölürdüm herhalde.hastanede ağrın başlarsa hemen ilgileniyorlar.alper bey de zaten ağızdan ilaç alarak ağrıların dineceği duruma gelindiğinde hastaneden çıkarıyor.ağrı seviyesi düşük biri olarak bu benim için çok önemliydi.sonrasında da sürekli kontrollere çağırıyor.1 ay dolmadan 3 kez çağırdı.iyi ki de ona yaptırmışım diyorum...

Alper Bayraktar diyorum direk.Etrafımda ona burun,göğüs,botoks,karın gerdirme vs. yaptıran bir sürü kişi oldu bende burnumu ona yaptırdım ve cok cok memnunum.Kesinlikle cok ilgili ve iyi bir cerrah.

Göktuğ bey ile bugün görüştüm.Kendisi çok iyi bir doktor. Hatta burnu kontrol ederken şaka yapıyor moral vermek açısından..

Ben de Göktuğ beye gittim ve Eylül'de de ameliyat olacagım. Siz benden önce olacaksınız, sonucunuzu da yazarsanız harika olur. :)

yanı omer beyle oyle parayla ılgılı cok konusmadık burdanda oyle para ıcın yapmadıgı anlasılıyo en azından ben oyle dusundum o da bıraz ıcıme rahatlattı. Bır de arkadasımın annesı omer beye aynı anda hem burun hem meme amelıyatı oldu ıkısınden de cok memnunmus o da bana bırazcık referans oldu canım.

rasberry ömer buhsemi öneriyormusun* bende bayramdan sonra ona burun ameliyatı olacağım..bilgi verirsen sevinirim

canim kaça yaptirdin :)

konurda ki kaan sözer ile görüş bi canım istersen erbil bey ile beraber giriyorlar ameliyata bana uygun bi fiyata yaptı bakalım sana ne diycek..şuan burnumdan memnunum istersen fotoda gösterebilirim..
teoist;
bende kaan beye burun amelytı yaptırmak istiyorum ama fiyat benim için çok önemli acaba siz nekadr ödedinz,yeni üyeyim özelden atamıyorum mj kusura bakmayın o yüzden burdan yazdım.

amelyat olan arkadaslar ne olursunuz, bizi bilgilendirin. asagi yukari ucretler hakkinda ve iki foto koyarak bize cok moral olursunuz. once sonra diye fotolarinizi gorursek bi fikir edinmis oluruz

bursa-arkadaşlar bende bu hafta bacak estetiği için mesut özcandan randevu aldım,bu operasyon fiyatı ve doktor hakkında bilgisi olan varmı? operasyon öncesi ve sonrası fotograf paylaşırsanız sevinirim :)

akadaşlar bende 2 sene önce burun ameliyatı olmuşum, dr. ali tuncere.memnuniyetim estetik olduğu belli olmayan, eski şikayetlerimin olmadığı fakat ufak tefekte olsa kusurları olan bir burnum var:)

bursa-arkadaşlar bende bu hafta bacak estetiği için mesut özcandan randevu aldım,bu operasyon fiyatı ve doktor hakkında bilgisi olan varmı? operasyon öncesi ve sonrası fotograf paylaşırsanız sevinirim :)

ilknur ne yaptın, görüştün mü? operasyon oldu mu? ben de bursaya yakınım ve bacak estetiği araştırıyorum, bilgilendirirsen sevinirim

cnm merhaba bnde bursadanımve doktor arıyorum mevlüt okumuşu araştırdım çok iyi ve doğal yapıo gbi duruo ama yinede kararsızım sen kimlerle görüştün ?

katılıyorum bende cok endieşliyim bu knuda bursada olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum

Back