İsteyen herkese gönderebilirim resimleri fikir olması açısından..
Benim ameliyatımdan önce göğüs büyütme ameliyatı yaptı aynı kadınla tamponları aldırmaya gittiğimde yeniden karşılaştık,kadın kendini çok iyi hissettiğinden hiç ağrı çekmediğinden bahsediyordu..
Zaten bülent bey o kadar kibar ve ilgili ki...ben tamponları alırken çok tedirgin olmuştum acıyacak diye ama hiç canım acımadı,yarın da alçılarım çıkıyor..
çok mutluyum.. eğer gerçekten kendinize sorun ettiyseniz bence mutlaka yaptırmalısınız..
Merhaba arkadaşlar
Ben Bülent Cihantimur'a burun estetiği oldum ama olmaz olaydım. Burnumu o kadar kırmış ki burnum olduğu gibi çöktü. Burnun başlangıcı iki kaş arasından başlayacağına iki parmak aşağıdan burnum başlıyormuş gibi görünüyor. Ayrıca da yamuk! Düz gelen bir kemik yok yani. Bunun dışında kesinlikle nefes de alamıyorum. Ameliyat olalı 1 ay yada bilmiyorum 2-3 ay geçtikten sonra şeklin bozukluğundan ve de nefes alamama probleminden tekrar ona gittim. Göz göre göre bana yalan söyledi. Ben burnum yamuk diyorum o da " yamuk değil ben görmüyorum var olan da geçer merak etme" diyor. Nefes alma sorunu da sonra geçer diyor. Ben de kendi kendime neyse ileride geçecekmiş nasıl olsa hafif bir yamukluk için tekrar o ameliyata girip kamyon çarpmışa dönmemek için ok dedim. Ameliyat olalı 4 yıl oldu kesinlikle nefes alamıyorum. Yazdıklarınızı okudum da bir bayana demiş ki;" bu zamana kadar hiç bir ameliyatım başarısız geçmedi geçerse de ücret almıyorum" demiş. Tabiki almayacak. Onun kusuru. Ama kusuru konusunda onu ikna etmeniz gerekecek.
Bülent bey gel şimdi gel seni ameliyat edeyim üstüne de para vereyim dese bile asla ona burnumu elletmem artık. Onunla ilgili izlenimlerimden olumsuz olan başka bir ayrıntı ise eşiydi. O kadar kendini beğenmiş tavırları vardı ki, çok tuhafıma gitmişti. Kartının üzerinde halkla ilişkiler ibaresi yazılıydı fakat kişisel komplekslerini mesleğine yansıtıyordu. Davranışsallık dışında elle tutulur bir örnek vermek gerekirse, alçımı çıkarmak için muayeneye gittiğimde burnuma küçük bir bant bantlamışlardı. Burnumu herşeyden korumaya çalışan ben doğal olarak doktor beye " uyurken yüzüstü yatarsam bir sorun olur mu? Olursa bunu engellemek için ne önerirsiniz?" diye sormuştum. O bayan da " eve hizmet vermiyoruz" demişti. Bunun dışında yine o günlerde bir gün tekrar kontrole gittim. Oradan çıkarken tansiyonum düştü ve yere yığıldım. Annem içerden doktoru çağırdı. Meğer onlarda bir yere gideceklermiş. Doktor vicdanen yanımda kalmayı açılmamı beklerken o bayan da doktorun kolundan tutmuş hadi hadi deyip doktoru çekiştiryordu. Beni orada öylece bırakıp gitmişlerdi. Bu bakımdan ikisine dre maddi ve manevi olarak hakkımı helal etmiyorum.
Şimdi tekrar ameliyat olacağım. Erhan Şafak ve Bahar Hastanesi'nin doktoru Ali beyle görüştüm. İkisi de burnumun çok fazla çökmüş olduğunu ve vücudumun bir tarafından kemik ilave edilmesi gerektiğini söylediler. Nefes alabilmem için de ameliyata girerken aynı zamanda bir Kulak Burun Boğaz doktorunun da girmesi lazımmış. Çok çetrefilli bir ameliyat olacağını söylediler. Buna rağmen ne güzel bir burun ne de maksimum oranda nefes alabilme kabiliyetinde olacakmışım. Vaziyet bu. Bu yüzden bu ameliyatımı kime yaptıracağım konusunda iyi karar vermem gerekiyor. Fakat neye göre karar vereceğim bilmiyorum. Umarım bu sefer bu tarz tiplere denk gelmem..
Foruma yazan herkese merhaba diyorum. Arkadaşlar, yazılanları görünce 1 yıl önce yaşadıklarım geldi aklıma. Ben de Bursadaki hemen hemen tüm estetik cerahları dolaşmış ve kararsızlık içinde kalmıştım. En sonunda bana en çok güven veren doktor Murat Tezcan oldu. Kliniğinde muayene oldum ücret talep edilmedi, doktor 1 saat felan benle ilgilendi, burun estetiği yaptığı yüzlerce örnek gösterdi ve bilgisayarda yeni burnumu birlikte tasarladık. Ameliyatımı geçen eylülde oldum. Sonuçta harika bir burnum oldu. Hiç ağrım da olmadı. Bir arkadaş bir doktorun çekeceğin ağrılara hazır mısın demesinden etkilenmiş neden bunu söylemiş anlamadım Gerçekten benim ağrım hemen hemen hiç olmadı. Benden sonra 3 arkadaşım daha beni görüp Murat Tezcan'a ameliyat oldu onlar da çok memnun. Tereddütü olan arkadaşlar bana yazabilir, deneyimimi paylaşabilirim. Kesinlkle korkmayın çok zor bir ameliyat değil arkadaşlar....
arkadaşım co geçmiş olsun bülen beye defalarca gittim aama bir türlü kanım almadı hep görüşmede kaldı ve işlem yaptırmadım güven vermeyen bir yanı var aksanı konusması köylü gibi tuaf
karısına gelince yazdıklarında haklısın bir zamanın varoşu şimdi taşıyamadı demekki bulunduğu yeri sekreterini alırsa olacağı bu adamı kadındır rezilde eden vezirde avam bir hatun tek sen değilsin konusan umarım 2. operasyon ii geçmiştir
bulent beye 2 yılıçınde ıkı defa burun estetığı yaptırdım...sonuç kotu deıl,,başlarda çok guzel bır goruntu ama çok dık bır burun yapıyorr..genelde herkeze aynı şekıl...şekıl olarak çok kalkık bır burun ucu yapsada...sonradan duşuyo burunlar..bende olduğu gıbı...ustelık ıkıncı amelıyat sonrasında çokme oldu artı gırıntı çıkıntılar oluşdu beni goren burnumun baya deforme olduğunu soyluyor...haa bu arada tecrube sahıbı bırı olarakda şunu soyleyeyım 6 ay hıkayee......1 yılda burun oturuyorr bır yıldan sonrası onemlıı.!!
6 ayda hala ödemler olduğu ıçın burun guzel gozukuyorr....genelde gorenn ayyy ayy yapıyor ama soraa değişiyorr....ama şunuda soyleyeyım burun harıç bunu çevremden de gordum dığer operasyonlarda başarılı olduğu kesin...
konu sahibi ''ranıp'' arkadaşımdır kendisinin burnu çok güzel ve de cok doğal bülent cihantimura yaptırdı fakat ben murat tezcana yaptırıcam daha önce kendısıne burun estetıgı yaptıran var mı acaba?
ben de murat tezcanla mesut özcan arasında gidip geliyorum da
çok şaşırdım gerçektenMerhaba arkadaşlar
Ben Bülent Cihantimur'a burun estetiği oldum ama olmaz olaydım. Burnumu o kadar kırmış ki burnum olduğu gibi çöktü. Burnun başlangıcı iki kaş arasından başlayacağına iki parmak aşağıdan burnum başlıyormuş gibi görünüyor. Ayrıca da yamuk! Düz gelen bir kemik yok yani. Bunun dışında kesinlikle nefes de alamıyorum. Ameliyat olalı 1 ay yada bilmiyorum 2-3 ay geçtikten sonra şeklin bozukluğundan ve de nefes alamama probleminden tekrar ona gittim. Göz göre göre bana yalan söyledi. Ben burnum yamuk diyorum o da " yamuk değil ben görmüyorum var olan da geçer merak etme" diyor. Nefes alma sorunu da sonra geçer diyor. Ben de kendi kendime neyse ileride geçecekmiş nasıl olsa hafif bir yamukluk için tekrar o ameliyata girip kamyon çarpmışa dönmemek için ok dedim. Ameliyat olalı 4 yıl oldu kesinlikle nefes alamıyorum. Yazdıklarınızı okudum da bir bayana demiş ki;" bu zamana kadar hiç bir ameliyatım başarısız geçmedi geçerse de ücret almıyorum" demiş. Tabiki almayacak. Onun kusuru. Ama kusuru konusunda onu ikna etmeniz gerekecek.
Bülent bey gel şimdi gel seni ameliyat edeyim üstüne de para vereyim dese bile asla ona burnumu elletmem artık. Onunla ilgili izlenimlerimden olumsuz olan başka bir ayrıntı ise eşiydi. O kadar kendini beğenmiş tavırları vardı ki, çok tuhafıma gitmişti. Kartının üzerinde halkla ilişkiler ibaresi yazılıydı fakat kişisel komplekslerini mesleğine yansıtıyordu. Davranışsallık dışında elle tutulur bir örnek vermek gerekirse, alçımı çıkarmak için muayeneye gittiğimde burnuma küçük bir bant bantlamışlardı. Burnumu herşeyden korumaya çalışan ben doğal olarak doktor beye " uyurken yüzüstü yatarsam bir sorun olur mu? Olursa bunu engellemek için ne önerirsiniz?" diye sormuştum. O bayan da " eve hizmet vermiyoruz" demişti. Bunun dışında yine o günlerde bir gün tekrar kontrole gittim. Oradan çıkarken tansiyonum düştü ve yere yığıldım. Annem içerden doktoru çağırdı. Meğer onlarda bir yere gideceklermiş. Doktor vicdanen yanımda kalmayı açılmamı beklerken o bayan da doktorun kolundan tutmuş hadi hadi deyip doktoru çekiştiryordu. Beni orada öylece bırakıp gitmişlerdi. Bu bakımdan ikisine dre maddi ve manevi olarak hakkımı helal etmiyorum.
Şimdi tekrar ameliyat olacağım. Erhan Şafak ve Bahar Hastanesi'nin doktoru Ali beyle görüştüm. İkisi de burnumun çok fazla çökmüş olduğunu ve vücudumun bir tarafından kemik ilave edilmesi gerektiğini söylediler. Nefes alabilmem için de ameliyata girerken aynı zamanda bir Kulak Burun Boğaz doktorunun da girmesi lazımmış. Çok çetrefilli bir ameliyat olacağını söylediler. Buna rağmen ne güzel bir burun ne de maksimum oranda nefes alabilme kabiliyetinde olacakmışım. Vaziyet bu. Bu yüzden bu ameliyatımı kime yaptıracağım konusunda iyi karar vermem gerekiyor. Fakat neye göre karar vereceğim bilmiyorum. Umarım bu sefer bu tarz tiplere denk gelmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?