Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba arkadasım ben de bursa da yaşıyorum. senin gibi burun ameliyatı olacağım. acaba bana acil bilgi verebilir misn ? yarın bir dr ile görüşmeye gideceğim umarım iyi olur.

ahh arkadasm bende o doktorun özel hastanesine gittim ve o yoktun özellikle o dru sordum o kadar iyi yorumlar görmüştüm ki hastalarından kesinlikle iyi yapacağını düşünüyordum şans eseri istanbuldaymış ve diğer dr ile görüştüm fakat hala burnumu yaptırmadım dr aramakla meşglm bence kbb olması hemde estetikçi olması gerek burun üzerine uzmanlaşmayan dr ların ellerinden pek bir şey gelmiyor. durumun için o kadar çok üzüldüm ki benm de burnum sol tarafa doğru eğri ve nefes alma sorunu yaşıyorum. biraz hızlı koşsam yoruluyorum. ama yaptırdıktan sonra daha kötü olacaksa o kadasr ağrıyı neden çekeyim gerçekten çok çok üzüldüm durumundan haberdar olabilirsem sürekli çok mutlu olurum. geçmiş olsn inş. iyi bir dr buluruz cnm.

konuşabilirsek çok sevinirim

Tubisha merhaba

Sakın ameliyat olmaktan korkma yalnızca doktor tercihini yanlış yapmaktan kork! O yüzden mutlaka iyi bir araştırma yap hoş gerçi adamın tipinden bu anlaşılmıyor ama kişlerin deneyimlerinden en çok memnun kaldıkları doktor iyi olur herhalde. Ben de kışa girerken ameliyat olacağım. Çünkü sıcak havalarda ameliyat sonrası çok zor oluyor. Tansiyon sürekli düşük oluyor, zaten ameliyattan sonra devamlı yatmak durumda kalıyorsunuz. Yüz göz şişmiş mor insan içine çıkmak mümkün değil. O yüzden şu kıymetli yaz mevsiminin geçmesini bekliyorum. Bakalım kime ameliyat olacağım bir muamma. Çok iyi karar vermem gerek. Sen de kime ameliyat oldugunu ve sonucunu lütfen paylaş. Umarım çok başarılı olur herşey

YESİİMMM E CEVAP:)
canım ben de yaz aylarında rahat olur diye bir ay içinde ameliyat olayım diye sürekli doktor araştırıyordum birine karar vermiştim onu araştıracaktım bu hafta sen Bursa da mı yaşıyorsun cnm el ele verelim güzel bir doktor bulalım istersen. ben gittiğim doktorları sana anlatırım sen de bana. bu arada kışın daha mı kolay oluyor soğuk havalarda etkilenmez mi burun. beni bilgilendirirsen çok sevinirim.

arkadaşım co geçmiş olsun bülen beye defalarca gittim aama bir türlü kanım almadı hep görüşmede kaldı ve işlem yaptırmadım güven vermeyen bir yanı var aksanı konusması köylü gibi tuaf
karısına gelince yazdıklarında haklısın bir zamanın varoşu şimdi taşıyamadı demekki bulunduğu yeri sekreterini alırsa olacağı bu adamı kadındır rezilde eden vezirde avam bir hatun tek sen değilsin konusan umarım 2. operasyon ii geçmiştir

arkadaslar bilgilendirme amaclı yazıyorum .BENDE AYNEN YIL KADAR ARASTIRDIM BURSADA GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI.HATTA İSTANBUL DA İBRAHİM ÖSKUİ BARIŞ CAKIR .... TELEVİZYONDA GÖRDÜĞÜNÜZ BİRCOK DOKTOR GEZDİM.ABDULLAH BEY İ İSE KUAFÖRÜMDE KARSILASTIGIM MÜŞTERİ SONUCU KARAR VERDİM GÖRÜŞTÜM .HATTA YAPTIĞI HASTALARLA GÖRÜŞTÜM.YURT DISINDA CALIŞMIS EN SON SİSTEMLE YAPIO.. İLGİ ALAKA GÜZEL. ABİM OLDU DİYEBİLİRİM. İSTEYEN HERKESİ GÖTÜREBİLİRİM HATTA İNDİRİM DE YAPTIRABİLİRİM . İYİ VE İLGİLİ BİR DOKTOR ASLINDA . 20 haziran ABDULLAH ETÖZ E AMELİYAT OLDUM . MEME BÜYÜTME SU ANDA MÜKEMMEL HERSEY ... BURUNDA İSTİYORUM .. KURBANA DÜŞÜNÜYORUM.. BURUNUN MEME DEN DAHA KOLAY OLACAGINI SÖYLÜYOR. MEME ESTETİĞİ 3. GÜNÜ MAAŞ DAGITMAYA İŞE GİTTİM.. O KADAR DİYORUM.. ASLINDA 2 AMELİYATI AYNI ANDA OLACAKTIM FAKAT BİR DOKTORDAM EMİN OLMAK İSTEDİM MEME SONUCTA GÖRÜNMEYEN BİR YER DOKTORUN ELİNİ GÖRMEK İSTEDİM. BU KONUDA ARTIK UZMANLAŞTIM DİYEBİLİRİM. İSTEDİĞİM FOTOGRAFI YOLLADIM VE AYNISINI YAPTI. AMELİYAT SIRASINDA FOTOGRAFI KARSISINA ASTIĞINI SÖYLEDİ ACIBADEM DE OLDUM AMA DOKTOR BURSA ACIBADEM DOKTORU DEGİL .ECNA DİYE BİRYER FSM DE . ASLINDA ADAPAZARI ACIBADEM DOKTORU . FİYATLAR UÇUK BİRAZ. AMA KONUSURUZ
MEME 6000 TL OLDUM . BU İNDİRİMLİ HALİ DİYEYİM SİZE. AMA SONUCU GÖRMEK İSTERSENİZ GÖRÜŞÜRÜZ. ASLINDA HEP OKUR HİÇ YAZMAZDIM BURDA. AMA BAKTIMKİ COK KARARSIZ ARKADASLAR VAR . BEN BUNU OLDUM VE MEMNUNUM. AMA BURUN KONUSU HALA DAHA SÜPHELERİM VAR. HER NE KADAR DAHA ÖNCE AMELİYAT OLDUGUN DOKTORDA OLSA GÖRÜNEN EN BELİRGİN YER BURUN KORKUYORUM ..... AMELİYATTAN DEGİL .. ŞEKLİNİ BEGENMEMEKTEN... BİRDE SUNU ANLADIM PARAN VARSA BEBEK GİBİ BAKILIYORSUN. DAHA COK PARARM OLSAYDI İYİLEŞENE KADAR HASTANEDEN CIKMAZDIM BEN 2 GÜN 1 GECE KALDIM . SANA ANNENDEN GÜZEL BAKIYORLAR ... BÜTÜN ÜNLÜLERDE BÖYLE YAPIOLAR ZATEN.. SUNU DA PAYLASMAK İSTERİM FOTO OLARAK ADRİANANIN BİR FOTOSUNU GÖNDERMİŞTİM. BURUN İÇİNDE CHARLİZE THERONU GÖNDERDİM ONUNKİ GİBİ OLSUN İSTİYORUM DEDİM. BAKALIM :) İNŞALLAH İSTEDİĞİM GİBİ OLUR.İNŞALLAH HERKESİN İSTEDİĞİ GİBİ OLR ARKADASLAR .. AMA SUNU BİLİN ARTIK HEMEN HEMEN HERSEYİN CÖZÜMÜ VAR ... OLAN BAZI ARKADASLARIN FOTOGRALARINA BAKIYORUM MÜKEMMEL SONUCLAR VAR. BİZİM DOKTORLARIMIZ GERCEKTEN İYİ OKUMUS İSENİZ HER SEHİRİN EN İYİSİ VAR MALATYANIN DİYARBAKIRIN ... HİÇ KORKUCAK BİŞEY YOK. SADECE MORAL COK ÖNEMLİ .. TABİİ SAGLIK DISINDA EN ÖNEMLİ ŞEYDEN BİRİ DE PARA ... PARAN VARS KORKMADAN GİRİYORSUN AMELİYATA AMAN DİYOSUN BU OLMAZASA 2. O DA OLMAZSA 3 . OLURUM DİYEBİLMEK İNSANA GÜVEN VERİYOR.. . GÜÇLÜ İSEN DOKTORDA DAHA DEGİŞİK İLGİLENİYOR. ASLINDA BENDE MAASLI CALISANIM ÖZEL BİR FİRNMADA YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI YAPIORUM. 2 YILDIR YUEMEDEN İÇMEDEN BİRİKTİRDİĞİM ARABA PARAMI ÖNCE MEME İÇİN HARCADIM SİMDİ İSE GERİ KALANINI BURUN İÇİN HARCIYACAGIM. AMA VERDİĞİ ÖZGÜVEN PAHA BİÇİLEMEZ ARKADASLAR.. ÖNCEDEN DERDİM Kİ DEKOLTE GİYECEGİM AMAN SİLİKONSUZ BİKİNİ ALICAM FİLAN AMA BENDE ÖYLE OLMADI DAHA COK BİRSEY MÜKEMMELLEŞTİKÇE KENDİNİ PİYASAYA KAPATIYOR. PİYASADAN KASTIM ERKEKLER VE SEVGİLİLER GÜZEL GÖRÜNME İSTEGİ GİBİ KAVRAMLAR SAKIN YANLIŞ ANLASILMASIN ARKADASLAR.UMARIM BİRAZ OLSUN YARDIMCI OLMUSUMDUR. AMA BÜTÜN YASADIKLARIM BUNLAR..

Tubishacım kusuruma bakmayın. Yaz tatili dolayısıyla bu konulara ara verdim:)) Ama şimdi sıkı bir arastırma işlemine başlamış durumdayım Valla ben Murat Tezcan hakkında iyi şeyler okudum buradan. O yuzden ona gittim konusmaya. Guven verdi bana açıkçası. Senin burnunu duzeltebilirim ama nefes alma konusunda kesin birşey diyemem, elbette su durumundan iyi olacaktır ama bu senin beklentinle alakalı. Bana gore az iyi olan birşey sana çok iyi gelebilir dedi. Konusmaları guven verdı dıyebilirim. Fakat bugün yazılanları okurken bir kişi 2. burun ameliyatını Murat Tezcan'a yaptırdıgını ve sonucun husranla sonuclandıgını soyledı. Dıgerlerı ıyı seyler soyluyor ama ılk amelıyatları onların. Benim 2. ameliyat oldugu için simdi içime kurt dustu. Çunku ıkıncı ameliyat daha zor olur ve duzeltme ıslemı ılk yapıldıgınkınden daha az basarılı olur..Şimdi ne yapacagımı sasırdım. Mesur ozcana da gıtsem Omer Omer buhseme de gıtsem yıne emın olamıcam cunku kımse ben bunu yapamam demez..Ama gıdıcem gorucem yıne de lanet olsun. Oyle işte..Sen neler yaptın?

:)) Evet iyi ki de ona yaptırmamışsın. Verilmiş sadakan varmış arkadaşım. Belki kendisini bu süre zarfında geliştirmiştir bilemiyorum. Ama lütfen artık karşıma profesyoneller gelsin çünkü kobay olmak istemiyorum. Evet sekreteriyle evlenmiş. Sekreter diye değil de küçümseyişim, senin de dediğin gibi o zenginliği ve konumu kaldıramamış sonradan görme olmasıdır. Yoksa ne sekreterler var ahlak sahibi. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Bizden uzak olsunlar da ..

Henüz ikinci bir ameliyat yaptırmadım. Fakat kime yaptıracağım onu da bilmiyorum. 2. ameliyat konusunda da iyi biri olması lazım bu kişinin. İnan çok yoruldum. Dön dolaş yine aynı noktaya geliyorum. Ama bir aya kadar yaptıracağım inşallah..

Teşekkür ederim Tobe Kendine iyi bak

bulent beye 2 yılıçınde ıkı defa burun estetığı yaptırdım...sonuç kotu deıl,,başlarda çok guzel bır goruntu ama çok dık bır burun yapıyorr..genelde herkeze aynı şekıl...şekıl olarak çok kalkık bır burun ucu yapsada...sonradan duşuyo burunlar..bende olduğu gıbı...ustelık ıkıncı amelıyat sonrasında çokme oldu artı gırıntı çıkıntılar oluşdu beni goren burnumun baya deforme olduğunu soyluyor...haa bu arada tecrube sahıbı bırı olarakda şunu soyleyeyım 6 ay hıkayee......1 yılda burun oturuyorr bır yıldan sonrası onemlıı.!!
6 ayda hala ödemler olduğu ıçın burun guzel gozukuyorr....genelde gorenn ayyy ayy yapıyor ama soraa değişiyorr....ama şunuda soyleyeyım burun harıç bunu çevremden de gordum dığer operasyonlarda başarılı olduğu kesin...

Geçmiş olsun Deryacım. Keşke 2. operasyonu yine aynı doktora yaptırmasaydın. İlk ameliyatlar ikincisine göre çok daha kolaydır. Kolay olanı becerememiş olan bir doktor, ikincide nasıl başarılı olsun? Ki bir de bu doktor yıllardır kaç kere burun operasyonu yaptığı halde kendini geliştirememiş. Yazık! Açıkçası ben plastik cerrihi olsaydım vücudun hangi bölgesinde başarılıysam o alanda ameliyatlar yapardım. Bu hem hastaların güvenini kazandırır hem bu şekilde olumsuz eleştiriler alıp kariyerimi iki paralık etmem hem de ne umutlarla ve paralarıyla gelen hastaların hayatı boyunca taşıyacağı o başarısız ameliyat sonucu oluşan psikolojik bozukluklara sebebiyet vermemiş olurdum. Bu arada dediğin şey doğru gerçekten. Bülent Cihantimur hep aynı tip burun yapıyor. Kalkık burunlar. Benimkini de öyle yapmaya çalıştı fakat bunda da başarılı olamadı. Ayrıca belirgin derecede kalkık burunları da hiç sevmem. Ben doğallığı tercih ederim. Hoş gerçi yaptığı kalkık burun indi. Ama oluşan sonuç yine hoş değil. Hafif aşağıya doğru sivri bir burun haline geldi. Burun ameliyatından sonra burnun şeklinin 1 yılda oturduğu konusunda sana katılıyorum. 6 ay hikaye gerçekten.

Sonuç olarak ben Bülent Cihantimur mağdurlarından biri olarak ikinci doktoruma hala karar veremedim ve hala nasıl karar vereceğimi de bilmiyorum. Umarım doğru doktorda karar kılarım. Tekrar geçmiş olsun

konu sahibi ''ranıp'' arkadaşımdır kendisinin burnu çok güzel ve de cok doğal bülent cihantimura yaptırdı fakat ben murat tezcana yaptırıcam daha önce kendısıne burun estetıgı yaptıran var mı acaba?

ben de murat tezcanla mesut özcan arasında gidip geliyorum da

murat tezcana göğüs büyütme ameliyatı oldum 1.5 sene önce bence güvenilir bir doktordur kendisi.

Son düzenleme:
çok şaşırdım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…