:1ninca: cok heyecanlııı :) peki evlendıkten sonra anlasılmazmı yanı sılıkon taktırınca dokunuldugunda falan anlasılmıyor mu nasıl oluyor bır de dıklıgını hep koruyormuymus. bilmiyorumkismile
canım,anlarsa da anlar.utanılacak bişey değil sonuçta.o anyalana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
bende senin düşüncene katılıyorum, evlendikten sonra saklama bence söyle aranızda gizlilik olmasın, sıcaklık ve güven olsun herzaman, size bir ömür boyu mutluluk dilerim kaydirigubbakcemile
rasspperry adınıda yazdımmı tam bilemedim alıntı yapamıorum kusura bakma:) okadar bilemedim daha:) ya erbil bey kulak burun boğaz doktoru ya bide ben onu konurda çalışıo die biliyorum biride dedi vatan hastahanesinde kesin hangisi bilemedm.kulak burun boğazcıya bir burun yapılmak için sence emanet edilirmi acaba estetikçiye yaptırsam sinüzit problemimi halledermi ikisinede karar veremedim erbil beyi bir komşum tavsiye etti ama amelyat olmayan komşum hiç amelyat olan yokmu burnunu yaptıran acaba ya ben onda karar kıldım ama bilemiyorum kızlar ayrıca silikonda yaptırıorum :) ama o daha sonra çünkü şuan emziriorum oda zaruri çünkü göğüslerim orantısız biri 2 beden büyük biri 75lik biri 85 lik öyle bir rahatsızlık varmış doğum doktorum söyledi ve tek çaresi plastik cerrah dedi valla bende sevindim yani ne yalan söyliiim :)
rasspperry adınıda yazdımmı tam bilemedim alıntı yapamıorum kusura bakma:) okadar bilemedim daha:) ya erbil bey kulak burun boğaz doktoru ya bide ben onu konurda çalışıo die biliyorum biride dedi vatan hastahanesinde kesin hangisi bilemedm.kulak burun boğazcıya bir burun yapılmak için sence emanet edilirmi acaba estetikçiye yaptırsam sinüzit problemimi halledermi ikisinede karar veremedim erbil beyi bir komşum tavsiye etti ama amelyat olmayan komşum hiç amelyat olan yokmu burnunu yaptıran acaba ya ben onda karar kıldım ama bilemiyorum kızlar ayrıca silikonda yaptırıorum :) ama o daha sonra çünkü şuan emziriorum oda zaruri çünkü göğüslerim orantısız biri 2 beden büyük biri 75lik biri 85 lik öyle bir rahatsızlık varmış doğum doktorum söyledi ve tek çaresi plastik cerrah dedi valla bende sevindim yani ne yalan söyliiim :)
Arkadaşlar bursada estetik yaptıran yok mu hiç aranızda,mart ayında olmayı düşünüyorum ama daha doktora bile karar veremedim.Aklım allak bullak oldu
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?