Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ödenecek ücret bence en son düşünülecek şey.çünkü insan ömür boyu taşıyacağı bişey için 3e 5e bakamaz bence.ben de arastıyorum bakalım.istanbulda olsam işim daha kolay olcaktı ama malesef istanbula da gidemiyorum

:1ninca: cok heyecanlııı :) peki evlendıkten sonra anlasılmazmı yanı sılıkon taktırınca dokunuldugunda falan anlasılmıyor mu nasıl oluyor bır de dıklıgını hep koruyormuymus. bilmiyorumkismile

canım,anlarsa da anlar.utanılacak bişey değil sonuçta.o anyalana kadar söylemeyi düşünmüyorum.

canım,anlarsa da anlar.utanılacak bişey değil sonuçta.o anyalana kadar söylemeyi düşünmüyorum.

bende senin düşüncene katılıyorum, evlendikten sonra saklama bence söyle aranızda gizlilik olmasın, sıcaklık ve güven olsun herzaman, size bir ömür boyu mutluluk dilerim kaydirigubbakcemile

Merhaba Kızlar
bursada burun ameliyatı olan var mı içinizde yaklaşık 2 yıldır doktor arıyorum
ne zor şeymiş bi doktora karar vermek gitmediğim doktor kalmadı.bilmiyorumkismile

rasspperry adınıda yazdımmı tam bilemedim alıntı yapamıorum kusura bakma:) okadar bilemedim daha:) ya erbil bey kulak burun boğaz doktoru ya bide ben onu konurda çalışıo die biliyorum biride dedi vatan hastahanesinde kesin hangisi bilemedm.kulak burun boğazcıya bir burun yapılmak için sence emanet edilirmi acaba estetikçiye yaptırsam sinüzit problemimi halledermi ikisinede karar veremedim erbil beyi bir komşum tavsiye etti ama amelyat olmayan komşum hiç amelyat olan yokmu burnunu yaptıran acaba ya ben onda karar kıldım ama bilemiyorum kızlar ayrıca silikonda yaptırıorum :) ama o daha sonra çünkü şuan emziriorum oda zaruri çünkü göğüslerim orantısız biri 2 beden büyük biri 75lik biri 85 lik öyle bir rahatsızlık varmış doğum doktorum söyledi ve tek çaresi plastik cerrah dedi valla bende sevindim yani ne yalan söyliiim :)

canım meme estetiği icin hangi doktoru düsünüyosun

SON ÇİÇEK hayatım bende henüz arastırma aşamasındaym çünkü emziriyorum çocuğum 17 aylık ve benm göğüslerim orantısız bi hastalık bu.çözümüde plastikcerrahtan başkası deilmiş doğum doktorum dedi ona plastk cerrah tavsiye etmesni söylicem bursanın tanınmış doktoru vardr bildiği ama önce burun :) özelden msj yazamadm kusra bakma msj hakkımı dolduramadım henüz burun için erbil atacanı düşnüyorum ama bakalım hayrlısı

Foruma yazan herkese merhaba diyorum. Arkadaşlar, yazılanları görünce 1 yıl önce yaşadıklarım geldi aklıma. Ben de Bursadaki hemen hemen tüm estetik cerahları dolaşmış ve kararsızlık içinde kalmıştım. En sonunda bana en çok güven veren doktor Murat Tezcan oldu. Kliniğinde muayene oldum ücret talep edilmedi, doktor 1 saat felan benle ilgilendi, burun estetiği yaptığı yüzlerce örnek gösterdi ve bilgisayarda yeni burnumu birlikte tasarladık. Ameliyatımı geçen eylülde oldum. Sonuçta harika bir burnum oldu. Hiç ağrım da olmadı. Bir arkadaş bir doktorun çekeceğin ağrılara hazır mısın demesinden etkilenmiş neden bunu söylemiş anlamadım Gerçekten benim ağrım hemen hemen hiç olmadı. Benden sonra 3 arkadaşım daha beni görüp Murat Tezcan'a ameliyat oldu onlar da çok memnun. Tereddütü olan arkadaşlar bana yazabilir, deneyimimi paylaşabilirim. Kesinlkle korkmayın çok zor bir ameliyat değil arkadaşlar....

Foruma yazan herkese merhaba diyorum. Arkadaşlar, yazılanları görünce 1 yıl önce yaşadıklarım geldi aklıma. Ben de Bursadaki hemen hemen tüm estetik cerahları dolaşmış ve kararsızlık içinde kalmıştım. En sonunda bana en çok güven veren doktor Murat Tezcan oldu. Kliniğinde muayene oldum ücret talep edilmedi, doktor 1 saat felan benle ilgilendi, burun estetiği yaptığı yüzlerce örnek gösterdi ve bilgisayarda yeni burnumu birlikte tasarladık. Ameliyatımı geçen eylülde oldum. Sonuçta harika bir burnum oldu. Hiç ağrım da olmadı. Bir arkadaş bir doktorun çekeceğin ağrılara hazır mısın demesinden etkilenmiş neden bunu söylemiş anlamadım Gerçekten benim ağrım hemen hemen hiç olmadı. Benden sonra 3 arkadaşım daha beni görüp Murat Tezcan'a ameliyat oldu onlar da çok memnun. Tereddütü olan arkadaşlar bana yazabilir, deneyimimi paylaşabilirim. Kesinlkle korkmayın çok zor bir ameliyat değil arkadaşlar....

Sonçiçek merhaba
Benim çevremden meme ameliyatı olan yok ama Doktor Murat Tezcan a muayene ve kontrol için gidip gelirken kliniğinde, meme ameliyatı olmuş 2-3 kişşi ile karşılaşmıştım. istersen doktor beyle bir görüş fikir al. Sonuçta ben burnumdan memnunum herhalde memede de iyidir Yoksa bu kadar çok hastası olmazdı Kendine iyi bak

hayrunissam merhaba kusura bakma baya gec gordum yazdigini. ya benim burun ameliyatima erbil bey estetik kismi icin girmiyo nefes alama sorunum icin giriyor. estetik icin omer buhsem giriyor. yani ikiside ameliyatimda olucak. benim ameliyatim cumartesi gunu bakalim nasil olacak gorecegiz. artik bir an once gelsin istiyorum.

slm kizlar bursa bahar hastanesinden Op.Dr.Ali Tuncer`e estetik operasyon yaptiran var mi? biraz arastirdim fakat kendisi hakkinda internette bir bilgiye ulasamadim. kendisi hakkinda yorum bulunmasi iyi birsey mi?

biride şu yazıya cevap versin
yokmu iyi bir cerrah murat tezcan dışında lütfen kimse ona yaptırmasın , ben madur oldum burnumu yamulttu ve sonra şunu dedi insanlık hali

rasperry naptın kız oldunmu ameliyatını merak ediyorum bende galiba konurda olucam ama ömer beyemi gitsem estetikçi olarak,yoksa erbil beye gdip ömer beyinde ameliyata girmesinimi istesem czxx jo c b şçxsxc bunları kızım yazdı bakmayınsiz.ameliyatın nasıl geçti neler yaşadın merak ediyorum ha birde ücret ne idi ne kadar tuttu onuda yazarmısın

arkadaşlar merhaba, ben de bursa da bir estetik cerrah arıyorum burun için.çok kararsız kaldım bir arkadaşım oldu murat tazcan'a memnun o baya bi.murat tezcan hakkında fikri olan var mı? ya da ona ameliyat olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…