Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaptıran da kolay kolay ben yaptırdım demiyo.reelde yani :) o yönden bilgiye ulaşmak imkansızlaşıyo

arkadaslar ben 2.amelıyatımı bursada murat tezcana oldum sonuc ıcler acısıydı.4 ay once 3 amelıyatımı baska bı doktora oldum.su anda memnunum.cokk ıyı arastırmanızı tavsıye edıorum.

Son düzenleme:
arkadaslar ben 2.amelıyatımı bursada murat tezcana oldum sonuc ıcler acısıydı.4 ay once 3 amelıyatımı baska bı doktora oldum.su anda memnunum.cokk ıyı arastırmanızı tavsıye edıorum.

ya su an gercekten yıkıldım neredeyse karar vermis gibiydim neresini kotu yaptı megumi birde 3. Ameliyatını kime olldun

sanırım üyeliği iptal edilmis :S

aa neden iptal edilmiski uyelik neden iptal ediliyor? birde ben murat tezcana karar vermistim fakat megumı nin soyledıklerı kafamı karıstırdı ondan bu hafta ıcı omer buhsemlede gorusucem. Soncıcek sen onla gorusmustun galıba onun fıyatları nasıl dıgerlerıne gore

cnm diğerlerine göre daha uygun ve daha iyi gibime geldi.yani şöyle diyim,diğerleri 5000 tl ise, o 3900 . herşey de dahil.

bu arada,ben murat tezcanı asla ve asla düşünmüyorum.

hmm seninde duydugun bisiler var mi canim murat tezcanla ilgili sen neden kesinlikle dusunmuyorsun? neyse bende bu hafta omer buhsemle goruseyim ya kararimi degistirirsem eger murat tezcan dan ameliyat gunumu iptal etmek ayip olcak ama napalim yani riske de giremiycem.

tabi bu arada kararimi degistirirsem umarim omer buhsemde istedigim ameliyat gunu icin musaittir. son cicek sen hangi doktora karar verdin ya da hangisi daha yakin geliyor sana ?

bugun konuru omer buhsemi aradım ama kendisıyle gorusemedım asıstanı ıle gorustum. Omer bey cokk yogun ona baglayamıyorum dedı calıstıgım ıcın de ancak cumartesı gunune randevu alabıldım. Ya az kaldı ıstedıgım tarıhe de sımdı buna karar verırsem umarım cok gec vermez tarıhı

bır de son cıcek sen nasıl omer buhsemle telefonda gorustun nerden aradın. Kızlar ya omr buhsemle ılgılı bısı duyan amelıya olan yok mu hıc aranızda ya da mura tezcan varsa lutfen yazsınbilmiyorumkismile

bır de son cıcek sen nasıl omer buhsemle telefonda gorustun nerden aradın. Kızlar ya omr buhsemle ılgılı bısı duyan amelıya olan yok mu hıc aranızda ya da mura tezcan varsa lutfen yazsınbilmiyorumkismile

bitanem ben ömer buhşem'e cep telefonundan ulaştım ve inanmazsın belki ama cok uzun konustuk.numarasını özelden yazayım sana.cebinden ara.biz aradığımızda aksam 7ydi.sende aksam 7 civarı ararsın.bana mesut özcan ve ömer buhsem sıcak geliyo.ben bu hafta ya da haftaya fakan görüscem cnm

tamam canım cok tesekkur ederım kaydirigubbakcemile5 bu aksam kendileriyle bi goruseyım. Sen nezaman dusunuyosun amelıyatı

en erken ne zamansa o.önemli olan doktorumu bulmam.bir an evvel ameliyatımı olmam lazım.cünkü evlencem yaza,ozamana akdar izlerin gecmesi lazım.nişanlıyım.

en erken ne zamansa o.önemli olan doktorumu bulmam.bir an evvel ameliyatımı olmam lazım.cünkü evlencem yaza,ozamana akdar izlerin gecmesi lazım.nişanlıyım.

aa hayırlı olsun canım nisanlın nasıl yaklasıyor bu estetık olayına benımde 5yıkkık bır ılıskım var erkek arkadasıma sılıkon yaptırsa falan dedıgımde ıstememıstı ( sımdı uzerıne bı 8 kılo aldım ve sanırım hepsı goguslerıme gıttı gerek kalmadı) gercı su an burun estetıgı olmamıda ıstemıyor ne gerek var falan dıyo ama be koydum kafama ıstemesede yaptırıcam :)

omer buhsemle de yuz yuze gorustum sanirim ona karar verdim ama gerci biraz da korktum ya digerleri sadece acik ya da kapali kemeri aliriz derken omer buhsem kim dediyse nasil olcagini dusunmus acaba falan dedi burun kemiklerini tamamen kirip da yapmamaiz gerekiyor dedi biraz daha fazla siser acir dedi korktum acikcasi biraz

canım,güzel olsun da 3e 5e bakmayalım.diyorum ya bana da acır demişti.o yüzden ben de görüscem kendisiyle.sen ne düşünüyosun ömer buhşem hakkında ?

benim bu ay sonunda kadar ameliyat olmam lazım ya.ya da en gec kasım ayında.oakdar beklemek bile istemiyorum aslında ama işte bi blabilsem doktorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…