ya su an gercekten yıkıldım neredeyse karar vermis gibiydim neresini kotu yaptı megumi birde 3. Ameliyatını kime olldun
kızlar aranızda konur hastahanesinde çalışan erbil atacana amelyat olan varmı benm nefes problemim var estetik amaçlı deil ama yinede burnumu nefes alacağım sekilde düzelttiricem aranızda erbil atacana burnunu yaptran varmı birde şunu merak ediyorum bir doktor hem burun hem göğüs vs vs estetiklerini nasıl yapabiliyo her doktorun branşı alanı farklı deilmi ala ala anlıyamadım garibb
canım,güzel olsun da 3e 5e bakmayalım.diyorum ya bana da acır demişti.o yüzden ben de görüscem kendisiyle.sen ne düşünüyosun ömer buhşem hakkında ?
vardı ve cok memnundu.ama nickini hatırlayamadım.forumda gezersen görebilirsin belki.benim cvp yazdığım konularda rastlamıstım.hatta bende sormustum
her yeri kötüydü berbat kıkırdak kalmamıs burnumda.8 ay sonra emre ilhana 3.amelıyatımı oldum.kaburgamdan kıkırdak alındı:So kadr kotuydu durum yanı.. emre ilhanı tavsıye ederım..gorenler 3.amelıyat olduuna ınanmıo..berbat bı burnu gayet dogal guzel bı burun halıne getırdı...ıcınden dısından her seyınden memnunum.
canım ben kasım ayında konurda amelıyat olucam omer buhsem yapıcak benımde nefes almakla ılgılı bı sorunum var bırde burnumda et var o yuzden erbıl bey de gırıcek amelıyatıma ıstersen amelıyattan sonra sana goruslerımı soylerım :)
canım , ömer bey senin içine sindi mi ? kendisinin doç.dr olduğunu dydum.iyidir muhakkak ben öyle düşünüyorum.benim aklımda şuan sadece 2 isim var.biri erhan şafak,diğeri ömer buhşem.ikisiyle de görüşüp kararımı vercem . evet benim de en geç 1 aya ameliyat olmam lazım . belki karşılaşırız :)olumunekankayizsmile
yanı omer beyle oyle parayla ılgılı cok konusmadık burdanda oyle para ıcın yapmadıgı anlasılıyo en azından ben oyle dusundum o da bıraz ıcıme rahatlattı. Bır de arkadasımın annesı omer beye aynı anda hem burun hem meme amelıyatı oldu ıkısınden de cok memnunmus o da bana bırazcık referans oldu canım.
bu arada,nişanlım ameliyat olacağımı bilmiyo. boshayallersmile söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum :) o yüzden ince eleyip sık dokuyorum.ameliyat izinin olmaması lazım.yani olcak tabi de,görünmemesi belli olmaması lazım.bunun icin de 1 yıl diyolar.ben de bu yaz evleniyorum.ozamana kadar izin geçmesini beklicem. :hulya:
evet göğüs altı kesisi olcak sanırım.iz belli olmuyormuş ordan doktorların söylediği böyle.nişanlımı da idare etcem bi şekilde.
cnm diğerlerine göre daha uygun ve daha iyi gibime geldi.yani şöyle diyim,diğerleri 5000 tl ise, o 3900 . herşey de dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?