• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm sende bugun mesut ozcanla gorustukten sonra yorumunu yaz beklııorum. O acaba acık mı kapalı mı yapıyor. Murat tezcan kapalı ameliyat yapıyormus. Bana 3300 fiyat verdi. Birde ben ozelden henuz msj atamıyorum bilginiz olsun arkadaslar.

canım sen hangi ameliyatı düşünüyosun burun mu ? ben meme estetiği olcam.3300ü burun ameliyatı için verdiyse çok iyi bence.meme içinse mükemmelllll zemuszemus

arkadaşlar bana kimse yardımcı olmayacak mıı? dün gittim Murat Tezcan ile görüştüm içime sindi gibi ama onunla ilgili de çok yorum bulamadım sitede.bir bilgisi olan var mı? bir ay içerisinde olmayı düşünüyorum.

canım,bi de muayene ücreti aldı mı murat tezcan ?

yok cnm muayne ucreti almadı ama baya da ilgilendi ben burun ameliyatı dusunuorum. Mesut ozcan nasıl duydun mu hic hakkında biseyler ? Ben galba haftaya murat tezcandan randevu alıcam. Bisi bilen varsa söylesin.

bende mesut özcanla görüştüm bugün.çok tatlı tonton bi doktor,ilgilide,ama ölçü olarak kararsız kaldığım ve ameliyatı başka türlü istediğim için bikaç doktorla daha görüşcem.murat tezcanla da görüşcem.en geç 1 aya kadar kesin karar vermem lazım ya :bbo:

erhan safagida aradim ben oda 3500 civari bir fiyat verdi ama kendisiyle gidip gorusmedim. mesut ozcanin fiyatlari nasil yuksek mi ? bide yaptiklarinin resmini gosterdi mi guzel mi ? bi de gogus estetigi burundan dah mi pahali ?

canım evet göğüs estetiği fiyat olarak burundan daha pahalı.erhan şafak bana mailde meme estetiğini 5000 demişti.düşün bak.neredeyse 3te 2 bi fiyat farkı var

yaptıklarının resmini gösterdi.ama ben dedim görebilir miyim diye.dur göstereyim demedi kendi.sen de gittiğinde resim görebilir myim,yani benim burnumun bitmiş haline benzer bi resim,ona göre kafamda bişey netleşsin de.

yok cnm muayne ucreti almadı ama baya da ilgilendi ben burun ameliyatı dusunuorum. Mesut ozcan nasıl duydun mu hic hakkında biseyler ? Ben galba haftaya murat tezcandan randevu alıcam. Bisi bilen varsa söylesin.

konurda ki kaan sözer ile görüş bi canım istersen erbil bey ile beraber giriyorlar ameliyata bana uygun bi fiyata yaptı bakalım sana ne diycek..şuan burnumdan memnunum istersen fotoda gösterebilirim..

konurda ki kaan sözer ile görüş bi canım istersen erbil bey ile beraber giriyorlar ameliyata bana uygun bi fiyata yaptı bakalım sana ne diycek..şuan burnumdan memnunum istersen fotoda gösterebilirim..

kaan sözer bursada mı ? :uhm: nasıl bir doktor bi bilgin var mı ? konur hastanesinde ömer buhşem var diye biliyodum , ayrıldı mı o yoksa :uhm: meme estetiği konusunda iyiler midir ki yaa . iyi bi doktora ihtiyacım var benim. :2:

canım ben de senin gibi düşünüyordum.hastane ortamı olmalı diye.ama inan bana bunun hiçbi önemi yok.ameliyat olduğun yer bi ameliyathane,ve oradan çıkıp odana gidiyosun,ardından taburcu oluyosun.ben iki gün önce esteticare'a gittim.hastaneler bukadar steril temiz pak ve teknolojik değil.bence estetik işi ciddi bi iş.ama ben de medical park doktorunu araştırcam.sen de gittiğinde buradan ya da özel msjla benimle paylaşabilir misin.kullandığı teknik ve ücretini

kaan sözer ve ömer buhşem , Konur Hastanesindelermiş.ömer buhşem'in estetik operasyonlarda başarılı olduğunu duydum.ama sadece duydum.araştıyorum bende.ve fiyat olarak da diğerlerinden daha az bi miktar istiyorlar.hem de hastane ortamı dediğin gibi.

kaan sözer ve ömer buhşem , Konur Hastanesindelermiş.ömer buhşem'in estetik operasyonlarda başarılı olduğunu duydum.ama sadece duydum.araştıyorum bende.ve fiyat olarak da diğerlerinden daha az bi miktar istiyorlar.hem de hastane ortamı dediğin gibi.

bilemiyorum fiyat konusunu bakıcaz, açıkçası hiç belli olmuyor her doktorun farklı fiyat talebleri olabiliyor çevremden de öyle duyuyordum.

canım ben de senin gibi düşünüyordum.hastane ortamı olmalı diye.ama inan bana bunun hiçbi önemi yok.ameliyat olduğun yer bi ameliyathane,ve oradan çıkıp odana gidiyosun,ardından taburcu oluyosun.ben iki gün önce esteticare'a gittim.hastaneler bukadar steril temiz pak ve teknolojik değil.bence estetik işi ciddi bi iş.ama ben de medical park doktorunu araştırcam.sen de gittiğinde buradan ya da özel msjla benimle paylaşabilir misin.kullandığı teknik ve ücretini

tam bi billgim yok ama hastaneler artık eskisi gibi değil ssk hastaneleri bile değişti yenilendi, doğumhane eskisi gibi değil, temizliğe daha dikkat ediliyor, tabi dediğin gibi fakültede bile steril olmadığına dair söylentiler duydum, ama görmedim, esticare in ameliyat odasını gördünmü tam donanımlı ameliyat odası gibi mi yoksa, bildiğin muayene odası felan mı? görüşmeden sonra bilgi vericem :)

Son düzenleme:
ameliyat odasını görmedim canım.ama sadece baya büyük bi yerdi.hastaneden bi farkı yoktu.hatta annemle içeride,burası bukadar büyük müydü ya dedik.ameliyathanesini sadece web sitesindeki resimlerden gördüm.istersen sen de ordan bakabilirsin.
mesut özcan bana 4500 fiyat biçti.herşey dahil.ameliyattan sonra kullanılacak sporcu sudyeni ve refekatçi vs,herşey dahil yani.

sen de medical'deki doktordan daha önce yaptığı resimlere bakmayı iste.ve hangi yöntemi uyguluyor.bu çok önemli.silikon markası da.

Beni de bilgilendir canım.ben ha deyince çıkıp gidemiyorum doktorla görüşmeye.çalışıyorum . ve çalıştığım yer merkeze 1 buçuk saat uzaklıkta. o yüzden şimdilik senden öğrenicem a.s.

kaan sözer bursada mı ? :uhm: nasıl bir doktor bi bilgin var mı ? konur hastanesinde ömer buhşem var diye biliyodum , ayrıldı mı o yoksa :uhm: meme estetiği konusunda iyiler midir ki yaa . iyi bi doktora ihtiyacım var benim. :2:

tatlım özel msj atamıyorum burdan yazayım dedim..evet kaan sözer bursada özel konurda o da.hatta konur hastanesinin ortaklarından..para konusunda çok esnek bi doktor..ayrıca güvende veriyor..ömer buhşemde konurda..ameliyatları hastanede yapıyorlar.. bence ikisiyle de bi git konuş..burun estetiğinde kaan bey bana daha başarılı geliyor meme estetiğini bilemiycem canım..umarım yardımcı olabilmişimdir =)

parasında değilim ama paracı doktorlardan cok korkuyorum. özellikle bülent cihantimur bu isi tamamen ticarete dökmüs.onu hic düsünmüyorum.mesut tezcan'a karsıı sempatim vardı ama o da bana 100 milyon muayene ücretim dedi.sokaktan toplamıyoz parayı.100 milyona kadar mı düstün.onu eledim tamamen.simdi kaan sözer icime sindi bak :1rolleyes: bize para gözüyle bakmaycak bi doktor bence gercek doktordur.diğerleri ticaretci pazarlamacıdır bana göre.konur hastanesine bi gideyim ozaman onlarla görüsmeye.ama ondan cıkıp onla görüsmem abest kacmaz mı.yani kaan sözerle,ardından ömer buhsemle:uhm:

Back