Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım ben kaan beyin muayene parası aldığını bilmiyorum en azından benden burun için almadı..anca hastane özel olduğu için bi 15 tl para alıyor sanırım..kaan beyle ömer beyin odaları karşılıklıı =) onu hiç düşünmedim canım ama sen hastasın hangisi içine sinerse ona yaptırırsın ne olucak tatlım..sen görüştükten sonra senin fikirlerini duymak isterim canım şimdidenn kolay gelsinnn =):1rolleyes:

konurda ki kaan sözer ile görüş bi canım istersen erbil bey ile beraber giriyorlar ameliyata bana uygun bi fiyata yaptı bakalım sana ne diycek..şuan burnumdan memnunum istersen fotoda gösterebilirim..

teoist merhaba, bi kaç gündür giremedim kaçırmışım konuyu. ya ben Murat Tezcanla görüştüğümde burnumda et de var sorun değil ama ameliyat olurken o da alınsa iyi olur demiştim. o da bunun üzerine eğer böyle bir sorunun varsa ameliyata kulak burun doktoruyla giriyorum dedi benim daha da işime geldi karar veremiyordum estetikçi mi kulak burun mu diye. ameliyatı konurda yapıyormuş erbil bey giriyormuş. öyle olunca fiyatta düşüyo ssk kulak burun kısmını karşıladığı için yatılta ona dahil oluyormuş. 3500den 2700 e düşüyor dedi Murat Tezcan. cumartesi günü erbil Bey ile görüşmeye gittim ve 13 kasıma gün aldım sonunda ama tabiiki hala emin değilim. erbil bey ömer buışhem le ve kaan sözerle de ameliyata giriyormuş. ona sordum hangisi sizce diye tabiiki politik bir cvp verdi. ama yani kaan mı Murat mı desen kesin Murat derdim ama dedi Ömerle Murat arasında bi ayrım yapamam ikiside çok iyi dedi. bende kararımı Murat tezcandan yana vermişken değiştirmiyim dedim. sen konurda kaça yaptırmıştın canım ? sen daha önce burnunda kıkırdak ile lgili bir sorun olduğunu yazmışssın o halledildi mi? bir de resmini gösterebilirsen gerçekten süper olur öncesi ve sonrası. bilmiyorumkismile

bu arada darkbloom senin araştıma ne alemde karar verebildin mi? burda bir arkadaş medikal park doktorundan bahsetmiş Cengiz Beyden yani yaptığı ameliyatları bilemem ama bana çok antipatik geldi ya da muayene parası vermediğim için bana öyle davrandı :) geçen gün şirket muayenesi için anlaşmak için medical parka gitmiştim. gelmişken şöyle bir konuşıyım dedim buranın estetikçisiyle de. kapıyı çaldım merhaba dedim girdim adam bön bön bakıyo bi buyrun falan yok kapıda kaldım öyle. daha sonra ben estetik yaptırmayı düşünüyorum da bu konuda size danışacaktım dedim. adam bana önce muayene için randevu alıp gelmeniz gerekiyo dedi yani boş boş oturuyordu ve sorcağım 2 soruydu nasıl olur falan gibisinden. adam öyle diyince zaten dedim bundan iş çıkmaz para göz. neyse daha sonra gelirim dedim çıktım. mesela Murat tezcan öyle değil muayene parası falan almadı yani yada Konur da erbil Bey o da kontrol ettim aama hastanede çalışmasına rağmen muayene parası falan almadı. ondan bu adama sinir oldum tabi bu benim düşüncem belki adam süper yapıyodur onu bilemicem tabii ama benim için doktorum tavırlarıda önemli:umursamaz:

cnm ben darkbloom.erbil bey kim ? nerde ?

bu arada murat tezcan benden 100 milyon muayene parası istedi

konurda çalışan ömer buhşem ve kaan sözer var sadece diye biliyordum.ya lütfen bana bi doktor tavsiye et :sinifsinif: erbil bey de mi estetik plastik cerrah.Gizeml rumuzlu bi arkadaşım da bana bursada bi doktor önerdi,muayene parası almazsa onla da görüşcem.tavsiye ediyorum.com'da en yüksek oyu o almış.profesör doktorları bile sollamış

cnm ben darkbloom.erbil bey kim ? nerde ?

bu arada murat tezcan benden 100 milyon muayene parası istedi

canım erbil bey senle pek alakalı değil o konurda çalışan kulak burun boğazcı kaan sözerle, ömer buhşemle ve murat tezcanla ameliyatlara giriyor hani burunda et varsa falan o kısmı için. ayrıca murat tezcanın para istiyormuymuş ya . ben sadece telefonla randevu aldım estetik yaptırmayı düşünüyorum görüşmek için ne zaman gelebilirim diye muayne ücreti almadılar. resmimi çekip nası olcağını falan da gösterdi gayette ilgiliydi.

ömer buhşemle tlfda konuştuk az önce.annem konuştu daha doğrusu.hoşumuza gitti.apacık konuşmuş cünkü.sağlam ilk 3 gün cok ağrısı olur dayanabilcek mi falan diye.ilk kez bi doktor ağrın olcak dedi yani.bende dobra insanlara oldum olası hastayımdır.takdir ettim.muayene ücreti de almıcam demiş

şimdi ben cengiz beyin çalışanı değilim ama burda bi karalama var o yüzden bu yoruma cevap vermek zorunda hissettim kendimi. dr.cengiz bozkurt gerçekten bilgili işinin ehli bir hekim kendisine gittiğimde son derece açık bi şekilde konuştu benimle benden 1 puan aldı, açık açık anlattığı ne yapacağını artı 1 puan daha aldı, sürekli yok bunu yaparım şu kadara olur, bak bunu da yapalım bu kadar daha olur diye işin sermayesinden bahsetmedi benden artı 1 puan ve en önemlisi güvenimi kazandı, daha önce tıp fakültesi plastik cerrahi kadrosunda çalışmış, esteticare kadrosunda çalışmış tecrübeli genç bi hekim. medikal park a gelince özel hastane olmasından dolayı ve dr.cengiz beyde bu hastanede çalışan olmasından ötürü ilk görüşme için muayene ücreti ödemek durumunda kalıyorsunuz, ama ben eşimle tekrar görüşmeye gittiğimizde muayene ücreti ödemedik bunu ayrıca sizlere söylemek isterim. bu doktoru övmek de istemiyorum, burda yazdıklarım sadece benim izlenim ve düşüncelerim ama karalama kampanyasına da karşıyım. :umursamaz:

amacım kimseyi karalamak degil lutfen burda yanlıs lansedilmesin. Ben sadece tavırları benim icin onemli cengiz beyin tavırları hosuma gitmedi dedim ameliyatlarıyla ilgili bir yorum yapmadım. hherkes herkesle uyusabilcek diye birsey yok yani.

cnm sen cengiz beye ameliyat oldun mu peki ? ya da ne ameliyatı oldun ? benim tavsiyelere htiyacım var.oakdar çok doktor var ki bursada,ama hiçbiri hakkında da yorum yok doğru düzgün.istanbuldakiler gibi değil

ya bende omer buhsemin metini duydum arkadasın arkadası burnunu yaptırmıs memnunmus cok guselde olmus ama ben gormedım. Ya sen boyle diyince be yine kararsız kaldım aslında murat beyde ameliyat icin gun de aldım ama omer beyle de bi gorussemiydim ki

ya bende omer buhsemin metini duydum arkadasın arkadası burnunu yaptırmıs memnunmus cok guselde olmus ama ben gormedım. Ya sen boyle diyince be yine kararsız kaldım aslında murat beyde ameliyat icin gun de aldım ama omer beyle de bi gorussemiydim ki

canım sadece ömer bey anneme , ağrısı olur 3-4 gün bunu baştan bilmesi gerek demiş.bukadar açık konuşan olmamıştı.ama antibiyotik ve ağrı kesici veriyoruz çok fazla hissetmiyo.ameliyatı da nerde isterse orda yaparız.ister konur hastanesinde isterse vatan hastanesinde demiş.fiyatlar sabit ve zaten en iyi silikonları kullanıyoruz demiş.2000 euro.herşey dahil.ne yöntem kullanılırsa kullanılsın.yani 4000 lira de işte.muayene ücreti almıyorum demiş.ki inan bana kaç tane doktordan sırf muayene ücreti istiyor diye vazgeçtim.bi de mesut özcan da almadı muayene ücreti.üçbeş kuruş paranın lafını yapmaması lazım doktorların bence.

burun ameliyatında bende ömer buhşem ve murat tezcanın methini duydum.ama meme ameliyatı için hiç

burun ameliyatında bende ömer buhşem ve murat tezcanın methini duydum.ama meme ameliyatı için hiç

evet bende meme ameliyatıyla ilgili hiç bişi duymadım ya da pek görünen bi yer olmadığı için soramıyosun kimseye , kimin olduğunu anlayamıyosun ondandır belki boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…