cnm sende bugun mesut ozcanla gorustukten sonra yorumunu yaz beklııorum. O acaba acık mı kapalı mı yapıyor. Murat tezcan kapalı ameliyat yapıyormus. Bana 3300 fiyat verdi. Birde ben ozelden henuz msj atamıyorum bilginiz olsun arkadaslar.
arkadaşlar bana kimse yardımcı olmayacak mıı? dün gittim Murat Tezcan ile görüştüm içime sindi gibi ama onunla ilgili de çok yorum bulamadım sitede.bir bilgisi olan var mı? bir ay içerisinde olmayı düşünüyorum.
yok cnm muayne ucreti almadı ama baya da ilgilendi ben burun ameliyatı dusunuorum. Mesut ozcan nasıl duydun mu hic hakkında biseyler ? Ben galba haftaya murat tezcandan randevu alıcam. Bisi bilen varsa söylesin.
konurda ki kaan sözer ile görüş bi canım istersen erbil bey ile beraber giriyorlar ameliyata bana uygun bi fiyata yaptı bakalım sana ne diycek..şuan burnumdan memnunum istersen fotoda gösterebilirim..
dr kaan sözer ve ömer buhşem
kaan sözer ve ömer buhşem , Konur Hastanesindelermiş.ömer buhşem'in estetik operasyonlarda başarılı olduğunu duydum.ama sadece duydum.araştıyorum bende.ve fiyat olarak da diğerlerinden daha az bi miktar istiyorlar.hem de hastane ortamı dediğin gibi.
canım ben de senin gibi düşünüyordum.hastane ortamı olmalı diye.ama inan bana bunun hiçbi önemi yok.ameliyat olduğun yer bi ameliyathane,ve oradan çıkıp odana gidiyosun,ardından taburcu oluyosun.ben iki gün önce esteticare'a gittim.hastaneler bukadar steril temiz pak ve teknolojik değil.bence estetik işi ciddi bi iş.ama ben de medical park doktorunu araştırcam.sen de gittiğinde buradan ya da özel msjla benimle paylaşabilir misin.kullandığı teknik ve ücretini
kaan sözer bursada mı ? :uhm: nasıl bir doktor bi bilgin var mı ? konur hastanesinde ömer buhşem var diye biliyodum , ayrıldı mı o yoksa :uhm: meme estetiği konusunda iyiler midir ki yaa . iyi bi doktora ihtiyacım var benim. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?