• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba,
Bende burun ameliyatı olacağım. İlk başta nefes almakta problem çektiğim için gittim. Kemik eğriliği mevcutmuş onu düzeltecekler. Ancak burnumda şekil olarak düzgün değil. Estetik olarakta düzelttirmek istiyorum. Ancak kime hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum. Benim ilk gittim KBB uzmanı oda estetik yapabileceğini söyledi fakat çok güvenemiyorum. Bir Plastik cerrahın bu konuda daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Bir arkadaşım oldu ameliyat burun deliklerini büyük yaptılar güzel olmadı 2. ye oldu. Bu korkuları yaşamak istemiyorum en büyük kaygın yüzüme yakışmayacak bir burun yapmaları. Sizce hangi doktorlarla görüşmeyelim Bursada kimleri tavsiye edersiniz ???

İsteyen herkese gönderebilirim resimleri fikir olması açısından..

Benim ameliyatımdan önce göğüs büyütme ameliyatı yaptı aynı kadınla tamponları aldırmaya gittiğimde yeniden karşılaştık,kadın kendini çok iyi hissettiğinden hiç ağrı çekmediğinden bahsediyordu..
Zaten bülent bey o kadar kibar ve ilgili ki...ben tamponları alırken çok tedirgin olmuştum acıyacak diye ama hiç canım acımadı,yarın da alçılarım çıkıyor..
çok mutluyum.. eğer gerçekten kendinize sorun ettiyseniz bence mutlaka yaptırmalısınız..

bana da gönderirmisiniz rica etsemmm :) ben de olmak istiyorumm

cicişler için çekirge devlet hastanesi alper bayraktar.4.000 tl.hastanede 4 gün yatırıyor.güler yüzlü,ilgili.dual plane tekniğiyle yapıyor.mesut özcan dan bin kat iyidir bence.mesut özcan hiç yatırmadan eve gönderiyor.tecrübeli biri olarak söylüyorum o ağrılarla eve gitsem ölürdüm herhalde.hastanede ağrın başlarsa hemen ilgileniyorlar.alper bey de zaten ağızdan ilaç alarak ağrıların dineceği duruma gelindiğinde hastaneden çıkarıyor.ağrı seviyesi düşük biri olarak bu benim için çok önemliydi.sonrasında da sürekli kontrollere çağırıyor.1 ay dolmadan 3 kez çağırdı.iyi ki de ona yaptırmışım diyorum...

canım bende aynen katılıyorum.6 gün önce cekirge devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı oldum.cok memnun kaldım.herkese tavsiye ederim.

Herkese merhaba, konuyu baştan sona okudum arkadaşlar, sanırım ameliyat olanlar pek uğramıyor artık girenler benim gibi kime yaptırmalıyız derdinde olanlar :) Bende burada okuduklarımın arasında birkaç kişide kararsız kaldım; ömer buhsem, alper bayraktar ve ferruh fersci. Gerçi ferruh fersciyle ilgilide olumsuz bir iki kişinin yorumunu okudum ama olumlu olanlarda var karar veremedim. Diğerlerini zaten eledim memnun olanların yanında çok pişman olanlarda var, bu kadar riski kendi adıma göze almak istemiyorum. İşin kötü tarafı bursaya gelmeden önce kesinleşmşe yakın olması gerekiyor bulduğum doktorun. Bu doktorlar hakkında bilgi verebilen olursa çok memnun olurum cidden.

amelyata girecek olan herkesın doktoru da sansı da ıyı olsun guzel sonuclar alalım amin :)

Roseosman sen alper beye ameliyat olmuştun hatırlıyorum :) Çok geçmiş olsun. En son bantların alınacaktı cuma gunu, ne oldu alındı mı? Sen iyi misin? Burnun içine sindi mi?

kızlar benimde burnumda et problemi ve şekil bozukluğu vardı 3 sene önce ben direk estetik plastik dr Cengiz Bozkurt'a gittim ve kbb uzmanıyla aynı anda ikisi sorunsuz bir ameliyat oldu medicalde oldum fakat Cengiz bey şuan medicalden ayrıldı kesinlikle tavsiye ederim onun sayesinde yeniden doğdum öyle güzel tam istediğim gibi bir burun yaptı ki bana çok mutluyum kesinlikle bu mutluluğu yaşamalısınız albüm vardı silmiştim yeni bir albüm yapıcam bugünlerde fotoğraflarımdada görürsünüz bence bursada en iyi dr o kesin olmayı düşünürseniz özelden msj atın bana umarım istediğiniz burna kavuşursunuz :7:

Son düzenleme:
kızlar benimde burnumda et problemi ve şekil bozukluğu vardı 3 sene önce ben direk estetik plastik dr Cengiz Bozkurt'a gittim ve kbb uzmanıyla aynı anda ikisi sorunsuz bir ameliyat oldu medicalde oldum fakat Cengiz bey şuan medicalden ayrıldı kesinlikle tavsiye ederim onun sayesinde yeniden doğdum öyle güzel tam istediğim gibi bir burun yaptı ki bana çok mutluyum kesinlikle bu mutluluğu yaşamalısınız albüm vardı silmiştim yeni bir albüm yapıcam bugünlerde fotoğraflarımdada görürsünüz bence bursada en iyi dr o kesin olmayı düşünürseniz özelden msj atın bana umarım istediğiniz burna kavuşursunuz :7:

Dilşadcım mrb bende bursada yaşıyorum ve iyi bi estetik Dr arıyorum benim sorunum zayıflamayla iyice küçülen çöken yüzüm bi çok drla görüştüm ama hepsi farklı bişey söyledi kimi yağ enjeksiyonu dedi kimi sakın yağ enjeksiyonu yaptırma ya iyi yapılmazsa ya beğenmezsen dönüşü yok geçici dolgu yap dedi iki isim arasında kaldım biri Cengiz Bozkurt öbürü Abdullah etöz sen Cengiz beyle ilgili olumlu şeyler yazmişsın bu konu hakkında bilgin varmı paylaşırsan sevinirim

Back