Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsteyen herkese gönderebilirim resimleri fikir olması açısından..
Benim ameliyatımdan önce göğüs büyütme ameliyatı yaptı aynı kadınla tamponları aldırmaya gittiğimde yeniden karşılaştık,kadın kendini çok iyi hissettiğinden hiç ağrı çekmediğinden bahsediyordu..
Zaten bülent bey o kadar kibar ve ilgili ki...ben tamponları alırken çok tedirgin olmuştum acıyacak diye ama hiç canım acımadı,yarın da alçılarım çıkıyor..
çok mutluyum.. eğer gerçekten kendinize sorun ettiyseniz bence mutlaka yaptırmalısınız..
cicişler için çekirge devlet hastanesi alper bayraktar.4.000 tl.hastanede 4 gün yatırıyor.güler yüzlü,ilgili.dual plane tekniğiyle yapıyor.mesut özcan dan bin kat iyidir bence.mesut özcan hiç yatırmadan eve gönderiyor.tecrübeli biri olarak söylüyorum o ağrılarla eve gitsem ölürdüm herhalde.hastanede ağrın başlarsa hemen ilgileniyorlar.alper bey de zaten ağızdan ilaç alarak ağrıların dineceği duruma gelindiğinde hastaneden çıkarıyor.ağrı seviyesi düşük biri olarak bu benim için çok önemliydi.sonrasında da sürekli kontrollere çağırıyor.1 ay dolmadan 3 kez çağırdı.iyi ki de ona yaptırmışım diyorum...
amelyata girecek olan herkesın doktoru da sansı da ıyı olsun guzel sonuclar alalım amin :)
kızlar benimde burnumda et problemi ve şekil bozukluğu vardı 3 sene önce ben direk estetik plastik dr Cengiz Bozkurt'a gittim ve kbb uzmanıyla aynı anda ikisi sorunsuz bir ameliyat oldu medicalde oldum fakat Cengiz bey şuan medicalden ayrıldı kesinlikle tavsiye ederim onun sayesinde yeniden doğdum öyle güzel tam istediğim gibi bir burun yaptı ki bana çok mutluyum kesinlikle bu mutluluğu yaşamalısınız albüm vardı silmiştim yeni bir albüm yapıcam bugünlerde fotoğraflarımdada görürsünüz bence bursada en iyi dr o kesin olmayı düşünürseniz özelden msj atın bana umarım istediğiniz burna kavuşursunuz
selam..vatan hastanesinde burun ameliyatı olan bi kızın burnunun düştüğünü dydum. doktor kim bilmiorum gerçi..hala yaptırmadıysanız iyi araştırın bence...