• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bursa'daki tüm hekimleri gezdim Erhan şafak kadar samimi ve yetenekli bir doktorla daha karşılaşmadım .Erhan beyle görüştükten sonra burun ameliyatı oldum ve hala çok memnunum.

Op.dr Murat Özyurtlu... tavsiye ederim.
Açık (klasik) yüz germe ameliyatı oldum.

sen yaptıralı uzun zaman olmuş ama ben yeni yaptırdım.özelden bazı sorular sorabilirmiyim.bende murat tazcana yaptırdım.birz şişlik var gibi ne zaman geçer tüm arkadaşlara soruyorum.biraz deprosyandayım...
umarım cevaplarsınız.yaptıranlar sonrasında yaşadıklarını pek anlatmamış..
Merhaba, bende Murat Beye ameliyat olacağım siz memnun kaldınızmı?

merhaba, bende tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorum ben 2008 yılında Mesut Özcan a ameliyat oldum. Ameliyat olmadan önce kendisiyle üç defa görüştük benim istediğim burun tamamen doğal yüzüme uyumlu küçük olmayan büyük bir burundu hatta burun ucumun asla kalkık olmasını istemediğimi ameliyata girmek üzereyken bile söyledim kendiside bana 90 derece açıyla olucağını hatta kimsenin estetik olduğunu anlayayacağını söyledi ve garantisini verdi.bende kendisine güvendim.. fakat dikkatimi çeken mesut beyin ameliyat öncesi kontrolleri için üç kez görüşmeye gittiğimde de hiç birinde beni tanımamasıydı ..ameliyat oldum sonuç mu 110 derece kalkık , burun sırtı fazlaca alınmış,burun ucuda sivri yapılmış bir burun..tabi böyle olunca insanların dikkatini 100 metreden çeken ben.. estetik olmuş diğer insanlar burunlarını benimle kıyaslıyor ''benimki de onunki kadar kötümü' diye..anladığım kadarıyla beni hatırlamayan doktor ameliyat masasında da kendi kafasına göre işlem yaptı....şimdi ikinci kez ameliyat olmak için kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum çünkü bu burunla yaşamak istemiyorum umarım bu hafta görüşeceğim doktorlar bana bu cesareti verirler.

Merhaba kızlarrr bende burun ameliyatı olacagım 30 agustosa alper bayraktardan randevu aldım gidip görüşecegim.Alper Bayraktar hakkında bilgisi olan var mıdır?

Merhabalar ben haftaya Dr. Erhan Şafak a burun ameliyatı olacağım burnumda kemik eğriliği var olmuşken estetik de olacağım. Benim gibi bu şekilde sorunu olup ameliyat olan ve Dr Erhan Şafak'a ameliyat olanınız var mı?

merhaba erhan beye bende muayene olmaya gidecegim nasıl karar verdiniz ona ameliyat olmaya benim istediğim tamamen estetikle alakalı ama bir türlü karar veremiyorum alper bayraktarlada görüşecegim cevap verirseniz sevinirim

ameliyat tarihini hemen veriyor mu erhan bey ben bayramdan önce olmak istiyorum ve ne kadara yapıyor

merhaba erhan beye bende muayene olmaya gidecegim nasıl karar verdiniz ona ameliyat olmaya benim istediğim tamamen estetikle alakalı ama bir türlü karar veremiyorum alper bayraktarlada görüşecegim cevap verirseniz sevinirim

Merhabalar. Bir çok doktor araştırdım en içime sinen Erhan Bey oldu 30-35 yıllık tecrübesi ve benim derdimi anlaması içime sinmesine sebep oldu. Ayrıca diğer gittiğim doktorlar beni hiç Erhan bey gibi muayene etmemişti. Bence randevu almanızda fayda var. Muayene ücretli ama ameliyat olursanız muayene ücretini indiriyorlar. Umarım içinize sinen ve güvenebileceğiz bir doktora olursunuz. Fazla düşününce de insan kendini üzüyor açıkçası bir hafta içinde erhan beye karar verdim. Haftaya bugün inşallah olmuş olacağım :)

Öner buhsem e burun ameliyatı oldum hiç memnun kalmadım
Kemiği alıp ucu kısalttı ama başka yerden kemik firladi

Ben Ömer bey ile görüşmüştüm. Randevum olmasına rağmen ayaküstü aceleci bir tavrı vardı. Her şeyi onaylayıp kabul ediyordu ben birazda doktora bırakmak isterim çünkü estetik cerrahı olan yüze en uygun olanı bilen kendisi olmalı. O tavrından dolayı tercih etmedim

bende randevu aldım haftaya salı günü muayene olacagım inşallah benimde kısa zamanda karar vermem gerekli ve yüz sonuçta insan karar vermemiyor bir türlü acaba alper bayraktar ile görüştünüz mü amliyat olduktan sonraki sürecide paylaşırsanız çok sevinirim :)

bende randevu aldım haftaya salı günü muayene olacagım inşallah benimde kısa zamanda karar vermem gerekli ve yüz sonuçta insan karar vermemiyor bir türlü acaba alper bayraktar ile görüştünüz mü amliyat olduktan sonraki sürecide paylaşırsanız çok sevinirim :)

Alper bayraktarla hiç görüşmedim. Buradaki yorumları okumuştum sadece ilk ameliyat olduktan sonra çok beğenip aylar sonra beğenmeyeni görünce bir de bir arkadaşın hüsranla sonuçlandığını duyunca görüşmeyi düşünmedim. Ama tam tersine çok beğenenleri de gördüm o ayrı. Ameliyattan sonraki süreçleride paylaşacağım :)

çok kararsızım ya haftaya salı günü yani sizin ameliyat olacagınız gün :)) ikisiylede görüşmem var önce erhan beyle görüşecegim sonra alper beyle ve hızlıca bir karar vermem gerekli erhan bey daha önce yaptıgı burunları filan size görüşme sırasında gösterdi mi acaba size nasıl bir burun yapacagına nasıl karar verdiniz :))

Back