Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öner buhsem e burun ameliyatı oldum hiç memnun kalmadım
Kemiği alıp ucu kısalttı ama başka yerden kemik firladi
Merhaba, bende Murat Beye ameliyat olacağım siz memnun kaldınızmı?sen yaptıralı uzun zaman olmuş ama ben yeni yaptırdım.özelden bazı sorular sorabilirmiyim.bende murat tazcana yaptırdım.birz şişlik var gibi ne zaman geçer tüm arkadaşlara soruyorum.biraz deprosyandayım...
umarım cevaplarsınız.yaptıranlar sonrasında yaşadıklarını pek anlatmamış..
merhaba erhan beye bende muayene olmaya gidecegim nasıl karar verdiniz ona ameliyat olmaya benim istediğim tamamen estetikle alakalı ama bir türlü karar veremiyorum alper bayraktarlada görüşecegim cevap verirseniz sevinirim
ameliyat tarihini hemen veriyor mu erhan bey ben bayramdan önce olmak istiyorum ve ne kadara yapıyor
ameliyat tarihini hemen veriyor mu erhan bey ben bayramdan önce olmak istiyorum ve ne kadara yapıyor
bende randevu aldım haftaya salı günü muayene olacagım inşallah benimde kısa zamanda karar vermem gerekli ve yüz sonuçta insan karar vermemiyor bir türlü acaba alper bayraktar ile görüştünüz mü amliyat olduktan sonraki sürecide paylaşırsanız çok sevinirim :)
bu arada ameliyatınızı nerde yapacak doktor hangi hastahanede