• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar, ben teosyal dudak dolgusu yaptırmak istiyorum. Bursada dudak dolgusu yaptıran ve memnun kalanlar doktor tavsiye edebilir mi lütfennnnnnnn... ekimde düğünüm var ve düğünden önce yaptırmak istiyorum.

Ayrıca BÜLENT CİHANTİMURu ASLAAAA TAVSİYE ETMİYORUMM.. gerçi şimdiye kadar ki yorumlardan anlamışsınızdır ama bursada doktor arayanları birde ben uyarayım dedim. 2008 de burun ameliyatı oldum ve memnun kalmadım. Memnun kalsaydım da tavsiye etmezdim çünkü adam işi tamamen ticarete dökmüş, ameliyat sonrası hiç ilgilenmiyor, hatasını kabul etmiyor, hemen başından savmaya bakıyordu. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla hala aynı bakış açısına sahip demekki.. Sakın bı gaflete düşüp ona emanet etmeyin kendinizi, çok daha iyi doktorlar var.

Arkadaşlar ben karın germe operasyonu için doktor araştırmaktayım. Ama herkes genel olarak burun ve meme operasyonu geçirmiş. Acaba karın germe için tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Bülent Cihantimur hariç. Teşekkür ederim şimdiden.

bursa da 10 gün önce acıbadem hastanesinde ömer beye ameliyat oldum. sonucu tam olarak bantlar çıkmadğımdan göremedi isem de
ben genel olarak memnunum....
ağrı sancı morluk şişlik hiç biri olmadı. tek zorluk burun tıkanık olduğu için ağızdan nefes alıp vermek

4 hf ta oldu burnumda şişlik var ama zaten 6 ayda yüze oturuyormuş.sıkıntı yok bu halide güzel.

Arkadaşlar ben de yaptirmak istiyorum ama kafam allak bullak oldu balkes de otuyoeum en yakin yer bana bursa olacak ama korkuyorum ya herkes bi doktor tavsiye ediyor kimileri memnun kimileri değil anlicaz kararsizdim iyice maf oldum :(

Ben de Jimer'den Ali Tufan Soydan'i oneririm. Meme diklestirme ameliyati olmayi dusunuyorum kendisine ama yaptigi burun ameliyatlarinin basarili oldugunu da gormuslugum var.

Foruma yazan herkese merhaba diyorum. Arkadaşlar, yazılanları görünce 1 yıl önce yaşadıklarım geldi aklıma. Ben de Bursadaki hemen hemen tüm estetik cerahları dolaşmış ve kararsızlık içinde kalmıştım. En sonunda bana en çok güven veren doktor Murat Tezcan oldu. Kliniğinde muayene oldum ücret talep edilmedi, doktor 1 saat felan benle ilgilendi, burun estetiği yaptığı yüzlerce örnek gösterdi ve bilgisayarda yeni burnumu birlikte tasarladık. Ameliyatımı geçen eylülde oldum. Sonuçta harika bir burnum oldu. Hiç ağrım da olmadı. Bir arkadaş bir doktorun çekeceğin ağrılara hazır mısın demesinden etkilenmiş neden bunu söylemiş anlamadım Gerçekten benim ağrım hemen hemen hiç olmadı. Benden sonra 3 arkadaşım daha beni görüp Murat Tezcan'a ameliyat oldu onlar da çok memnun. Tereddütü olan arkadaşlar bana yazabilir, deneyimimi paylaşabilirim. Kesinlkle korkmayın çok zor bir ameliyat değil arkadaşlar....

sen yaptıralı uzun zaman olmuş ama ben yeni yaptırdım.özelden bazı sorular sorabilirmiyim.bende murat tazcana yaptırdım.birz şişlik var gibi ne zaman geçer tüm arkadaşlara soruyorum.biraz deprosyandayım...
umarım cevaplarsınız.yaptıranlar sonrasında yaşadıklarını pek anlatmamış..

Merhaba herkese. Bursada Dr. Erhan Şafak'a meme büyütme ameliyatı yaptıran var mı acaba aranızda? Veya duyan bilen var mı bu doktoru?

Merhaba herkese. Bursada Dr. Erhan Şafak'a meme büyütme ameliyatı yaptıran var mı acaba aranızda? Veya duyan bilen var mı bu doktoru?
ben duydum cnm kuzenim ameliyat olmuştu.Klinikte hasta öncesi sonrası fotoğrafları da gösteriyolar sonuçlar çok güzel görünüyodu görmeni tavsiye ederim..

Back