- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi semupervane
Evet ürolojiCok sagol arkadasim esim icin istenilen tstler icinde uroloktan alacagim deil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ürolojiCok sagol arkadasim esim icin istenilen tstler icinde uroloktan alacagim deil mi?
cok sagol bu sonuclar hemen cıkıor mu peki? aç tok fark eder mı regl dönemı fark eder mı?Evet üroloji
regl dönemi aç tok hatırlamıyorumcok sagol bu sonuclar hemen cıkıor mu peki? aç tok fark eder mı regl dönemı fark eder mı?
neden milyonlarca olmasın hıc hucre olmayan arkadaslarımız vardı bızlerın suan 50 mılyon cıkısları var kımılerının yada bu cıkanlar hareketsız ıse onları canlandırıyor celalettın bey ılaclarla yada bu cıkanları havuzlama yapıyor musunuz bırıkım yanı bizdede oyle tek tükdü suat beyde bırıktırdık onumuzdekı aya baslayacagız ınsallah
bursada gorustugun doktorun ısmıne merkzın ısmı ne canım ? biz dun acıbademde verdık sahın bey de cıktı dendı bugun sonuc beklıyoruz mof-rfolojı acısından bakalım nasıl gelecek sonucYok canim sadece 2 tüp örnek verdi eşim onlar doldurulmuştu.su an hicbir şey yapmıyoruz.gorustugumuz bir doktor var bursada o 2 ay sonra gelmemizi istedi o zamana kadar beklemedeyiz.istanbul gözümde büyüyor ben de gitmek istiyorum ama eşim özelde çalışıyor zaten sürekli izin aldı bu süreçte.biraz zaman geçsin ondan sonra ayaklanicaz inşallah.
bursada gorustugun doktorun ısmıne merkzın ısmı ne canım ? biz dun acıbademde verdık sahın bey de cıktı dendı bugun sonuc beklıyoruz mof-rfolojı acısından bakalım nasıl gelecek sonuc
Çözüm bulabildiniz mi, inşallah başarılı sonuçlar elde etmişsinizdir? Benim eşime de azospermi teşhisi koydular nerden başlasak bilemedikBiz İstanbul’da gittik canım eşim için
azosperme sebebp olan etkenı ne dıyorlar canım?Çözüm bulabildiniz mi, inşallah başarılı sonuçlar elde etmişsinizdir? Benim eşime de azospermi teşhisi koydular nerden başlasak bilemedik
Şu an genetik sonucu bekliyoruz daha sonra sebebi belli olacak tıkanıklık mı var yoksa genetik bir sorun mu, yani vucüt hiç sperm de üretmiyor olabilir genetik sonucuna göre dedilerazosperme sebebp olan etkenı ne dıyorlar canım?
Şu an genetik sonucu bekliyoruz daha sonra sebebi belli olacak tıkanıklık mı var yoksa genetik bir sorun mu, yani vucüt hiç sperm de üretmiyor olabilir genetik sonucuna göre dediler[/QUOTE
aynen genetik problemli sekılde olunca ısler bıraz daha zorlasıyor ama allah caresını verır ınsallah benim eşimde küçük yaşda aldığı kemoterapi ve rdayoterai kaynaklı bır azo vardı tedavı ıle şukurr sperlerımız vs herseyımız arttı sizinde tedavi ile inşallah guzel sonuclar alırsınız
Aynen araştırmıştık sizin de dediğiniz gibi zedelenmeler oluyormuş, önce tedavi olalım dedik ama kime yaptıracağımızı bilemediksimdi size tum doktorlar bursada tese dıyecek sakın olmayın sperm uretemeyen dokuları bırde sız zedelemeyın oncelıkle bırr tedavı daha sonrasından cıkıs olmaz ısetabıkı tese son care olabılır
biz celalettın peruda tdavı oluyoruz onun sayesınde bu durumdayız suan ıanın canlı cansız hıc sperm yoktu verdıgı ılaclar bıtkıseller sayesınde 8 tup donmus spermımız var ElhamdullillahÇok sevindim, inşallah bizim de artar, hangi doktorda hangi tedaviyi oldunuz özel değilse? Bir de dr. celalettin peru çok öneren olmuş sitede, bilginiz yada bilgisi olan var mı?
Ayy çok güzel çok sevindim, inşallah bizim de öyle olur, inanın bana umut oldunuzbiz celalettın peruda tdavı oluyoruz onun sayesınde bu durumdayız suan ıanın canlı cansız hıc sperm yoktu verdıgı ılaclar bıtkıseller sayesınde 8 tup donmus spermımız var Elhamdullillah
Çok teşekkür ederim siz şu an hangi aşamadasınız, tüp bebek için doktor araştırıyordunuz en son galibaumudunu sakın kaybetme ıstersen ozelden soracagın bır durum olursa yazabılırsın daıma yardımcı olurum hocamızlada sureklı ıletısı halındeyız yardımcı olurum
Ay çok güzel inşallah tüp bebekte de olumlu sonuç alırsınız, yavrucuğunuzu kucağınıza alırsınız :) tüp bebek için hangi hastane hangi doktor peki?rıca ederim her zaman bız 10.ayımızdayız tedavıde olumlu sonuclandı şükürler olsun tabı hocamızın sayesınde tüp bebege baslayacagız ınsallah adetımı bklıyoruz gecen hafta hocamızlada gorustuk onay verdı baslamamız konusunda