- 12 Ocak 2018
- 23
- 7
- 6
- 33
- Konu Sahibi semupervane
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, bizi de süreçten haberdar et inşallah olacak hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, bizi de süreçten haberdar et inşallah olacak hepimizin
Inşallah ❤kimseye anlatılamayan şeylermiş bunlar.burda sizinle paylaşmak bana inanılmaz ıyi geliyor.guzel haberler paylaşmak ve duymak dileğim ❤
canım tup bebek yaptıracktın sonucun nasıl oldu?
Merhaba canim.evet ilkini temmuzda yaptırdım sonuç negatif..ikincisini de 10 gün oldu yaptirali sabah baktım idrarda o da negatif..allahım yardım etsin ne yapıcaz bilemiyorum..
hangi merkezde yaptırdınız?Merhaba canim.evet ilkini temmuzda yaptırdım sonuç negatif..ikincisini de 10 gün oldu yaptirali sabah baktım idrarda o da negatif..allahım yardım etsin ne yapıcaz bilemiyorum..
hangi merkezde yaptırdınız?
Siz ne yaptınız denemeye geçtiniz mi?
jimer suat hazer e gitiniz mi?daha gecemedik sabırsızlanıyorum bursadakı doktorlara guvenmıyorum malesef ıstanbulda acıbadem bulent tırasa gıtmek ıstıyorum esımde ankarada semra hnaım var xcentrum tup bebek klınıgı oayı ıstıyor ssımdılık bkliyporuz sansa bırakmak ıstemıyorum yıkılmaktan korkuyorum
embriyolara pgt yapıldı mı?Bursa jinemed tup bebek merkezi canim.
jimer suat hazer e gitiniz mi?
ben çok memnun kaldımgittik hatta orada dondurulmus spermlerımız var esım krıptoazosperm orada sperm bırıktırdık fakat o hastaneye guvenmıyorum tup bebek konusunda o nedenden dolayı
ben çok memnun kaldım
hem hastaneden hem doktorumdan.
ben mayıs ayında basladım tedaviye şuanda zam geldiğini biliyorum.tam olarak ne kadar tuttu canım suat beyde tup bebek hangi tahlıllerı ıstıyor yazabılır msıın;?
ben mayıs ayında basladım tedaviye şuanda zam geldiğini biliyorum.
opu 6250
1200 ilaç(raporlu aldım )
2500 histeroskopi
300 usd embriyo başı pgt
2500 dondurulmus embrıyo transferi
peki embriyolar 5.gune ulasınalrı genetıge gonderdıler mı?
2 embriyom 5. güne olustupeki embriyolar 5.gune ulasınalrı genetıge gonderdıler mı?
2 embriyom 5. güne olustu
2 si de genetiğe gitti
biri sağlıklı geldi
İleri hareket azdı ve morfoloji sıfırdıpeki problem esının spermlerınde mı vardı sende mı? benım esımden kaynaklı sperm kaynaklı yerınde hareketlı spermler var ılerı hareketlı deıl yanı