Bursada en iyi kadın doğum doktoru !!

Amin canım inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Okadar doktor gezdım kı malesef hiç biri tatmin etmedi ne yapıcagımı da sasırdım malesef ki. Bu ladar doktor neden gezdın dıyen olabılır elbet ama artık cogu seyı okuyoruz kendı hastalıgımızı takıp edıyoruz bizi daha cok tatmın etmelerı veya çözüm bulmaları gerekıyor.

Örneğin yurtdışında bir tanıdığımın bırden fazla bebek kaybı vardı. Sonucunda erkeklık hormonu olan testesteron pkoya baglı olarak onda fazla çıkmıştı.
Doktoruma bunu söylediğimde öyle bir ihtimal olabılır mı diye.
Ben seni inceledim ses tonunda değişiklik yok, e erkek tipi vucudun ve tüylenme sorunun da yok o yuzden öyle birşey yok dedi mesela ki bana saçma geldi bu durum. Mesela bana verilen glukofen insülin direncini kırıp aynı zamanda testesteron hormonu fazlalıgını düzenliyırmuş ben bunu internetten araştırmıştım.
Madem böyle birşey var bana o saçma cevapları vericeğine glukofenın bu etkisi de var diyebilirsin mesela. Birde sonuca kısa sürede ulaşmak istedim hep bu sebeple cok doktor gezdım ve basarılı olamadım. Aslında en basta iyi bir dr seçip herzaman onunla devam etmek gerek

Evet canım haklısın zaten yanlışı ondannyapıyoruz 1 tane doktor olucak onunla devam etmeli.. bide bursa çok Büyükşehir değil bence zatrn ordan kaybediyor aslında iş doktorlar ama hakkımda hayırlısı olsun ne diyeyim .. tahmin ediyorum zatrn bazıları terimleri bile bilmiyorlar sözde okumuşlar. .en doğal hakkımız bizim bu endişeler imiz sizinde bebeğiniz var mı

Canım benim 2 kaybım var. Şimdi tekrar hamileyim kanda pıhtılaşma sorunum var. Rahim de perde var rahim kalp şeklinde. Bunun üzerine daha fazla kayıp vermemek için araştırma yaptım özele gücüm yetmediği için devlet hastanelerine baktım ve dr.umu bulduğumu düşünüyorum. Çok güleryüzlü sevecen beni dinleyen kendini güvende hissedeceğim bi dr. Derdimi anlattım hemen benim tedavimi başlattı beni uzun uzun dinledi ve gerekli olan bütün tahlillerimi yaptırdı. Allah razi olsun ondan. Şimdi korkmuyorum sitres yapmıyorum çok şükür. Şevket yılmaz da Gülten Özgen dr.umun adı tavsiye ederim

Hayır canım malesef 2 gebelik kaybım var.

Adnan sahinmi allah korusun özlem hanımda teyzem özlem hanımda ölümden dondu cok salak bi doktor adanan beye geldimi kimseye tavsiye edilmio arkdasim dikişleri.patlsdi onda dogum yapti cocuk sezaryan normal dogum yaptırmaya zorladı cocugu vakumla cekti cocugun kafasında sorun olur dediler 10ngin yoğum.bakimda yattı hic tavsiye etmiyorum ikisinide ben osmangazi artimide dogum yaptim en iyi doktorlardan biri güler yıldız herkeze tavsiye ederim.ailemde bnde sonra 10 lisi onda dogum.yspto çokta memnun kaldilar

Arkadaşlar güler yıldız hakkında bi bilginiz var mi deli olucam artık işte doktorumu buldum diyemedim bi türlü. 3 senedir tedavi tedavi pcos um bende güler yıldıza gideyim diyorum ama bilmiyorum ya

Aa sevindim gerçekten dedikleri gibi güler yüzlü ilgili alakalı mi yani yanında rahat etmemde önemli yoksa mesafeli mi

Merhaba,Jale gürlüler ve Selçuk söylemez ikisi de çok sevdiğim işinin ehli hekimler.devlette ise Mustafa Altındağ Zübeyde hanım da kendisi çok ilgili ve bilgili kendisinden de çok memnun kaldım

Davranışı falan iyi mi ben orda gizem doktora gittik polistik over var dedi bana başka doktora gittim yok dedi kızım sende bişey dedi o yüzden yıldırım doruk kötü bir anı oldu bize
Yıldırım doruk mu aman aman diyorum benimde doğumum orda oldu çok şükür sağlıkla dünyaya geldi ancak hiç memnun kalmadım ben, nermin a gidiyordum doğumuma son gün kala kocası ameliyat oluyor diye beni bıraktı başkasına git dedi isim dahi vermedi bende aynı hastanede ismini şimdi yazarken hatırlayamadım N harfi ile başlayan bi doktora oldum herşey çok normal gidiyodu açılmam falan normaldi beni çocuğun kafası dönmedi diyerek sezeryana aldı belkide doğruydu bilemem ancak ben 4 yıl oldu halaa öle olduğunu düşünmüyorum birde fotoğrafçım için doğuma girer demişti neriman hanım bu doktor almadı kendi fotoğrafçılarıda yoktu o gün o yüzden doruk hastanesinden nefret ediyorum.

Merhaba, 20 nisanda 7 aylık bebeğimin karnımda kalbi durdu. Kontrollerim için Esentepe hastanesi Emel Kar Altundağ a gittim. Normal doğumla kaybettim bebeğimi. Aynı doktor yaptı doğumumu. Çok memnındum doktordan da hastanedende. Ölü doğum olduğu halde doktorum bırakmadı beni birde zor olmadı zaten doğum sancımla kendim gittim hastaneye beni bırakıp gidebilirdi ama gitmedi. Esentepe hastanesindeki kadın doğum doktorlarından genel olarak memnunlar muayene ücreti 135 lira, doğumda sezeryan normal farketmeksizin 2700 tl ama epidural falan yapılırsa her işlem ayrı ücretlendiriliyor biz memnun kaldık hastanede iyiydi, hemşire, ebe, hasta bakıcı çok yardımcı oldular tercih edilebilir.

Polikistik overı olan bir arkadaşımda Natal klinikte Ahmet Yılmaz diye bir doktor var ona tedavi oldu ve geçen sene bu zamanlar ikizlerini kucağına aldı o doktor içinde iyi diyorlar. Hem kilolu hem polikistik overı olunca çoğu doktor kilo vermezsen çocuğun olmaz falan dedi Ahmet bey hiç öyle demedi tedavi uyguladı Allahın izniyle aldı çocuklarını kucağına

Bursada ben Barış Korkmaz derim kızlar. İlgili, sevecen, telefonuna sabah akşam ulaşabiliyorsunuz. Bana çok rahat bir hamilelik süreci yaşattı.. İnternette de kendi numarasını vermiş zaten doktor arayışınız varsa bir görünün derim, bence Bursada daha iyisi yok

Nerde o doktor canım

Merhaba canım ben de şimdi sitesinden baktım ben gittiğimde doruk setbaşındaydı ama şu an Yıldırım dorukta çalışıyormuş. Sitesinde kendi telefonunu da veriyor zaten, buradan sitesini paylaşabilir miyim bilmiyorum ama bursa barış Korkmaz yazınca çıktı bende.. İnşallah işine yarar, bana tavsiye edene çok dua ettim ben de alırım duanı inşallah

Nerde o doktor canım
Merhaba canım ben de şimdi sitesinden baktım ben gittiğimde doruk setbaşındaydı ama şu an Yıldırım dorukta çalışıyormuş. Sitesinde kendi telefonunu da veriyor zaten, buradan sitesini paylaşabilir miyim bilmiyorum ama bursa barış Korkmaz yazınca çıktı bende.. İnşallah işine yarar, bana tavsiye edene çok dua ettim ben de alırım duanı inşallah

Saol canım teşekkürler tabiki dua ederim rabbim nE duan varsa kabul etsin inşallah . Ben uzak olduğu için gidemeyebilirim ama olsun

Merhaba iyi geceler nursa şehir hastanesi doğum bölümü hakkında bir bilginiz yada fikriniz varmı acaba 34 . Haftadayım öıayeneuw özel hastaneyw gidiyorum fakat son zamanlarda bi rahatsızlık hissediyoruö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…