Amin canım inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Okadar doktor gezdım kı malesef hiç biri tatmin etmedi ne yapıcagımı da sasırdım malesef ki. Bu ladar doktor neden gezdın dıyen olabılır elbet ama artık cogu seyı okuyoruz kendı hastalıgımızı takıp edıyoruz bizi daha cok tatmın etmelerı veya çözüm bulmaları gerekıyor.Canım öncelikle benden çok kim gezdi derken sende doktor mağdurmuymuşsun .. hepimizin ortak noktası ve dileği bebek istememiz ama bizi doğru anlayan yok .. biz be umutlarla gidiyoruz her seferinde ama onlar sadece biraz daha çok hasta olsun paramızı alalım diye o kafadalar.. Ve bizi hem ruhsal hem bedensel etkiliyor lar ben anlıyorum seni daha bir kaç ay önce neler geldi başımıza yazdım işte o yüzden şuan ruhsuz oldum korkuyorum kimine göre erkek kimine göre kadın bilmiyorum ama .. para çok önrmli olmasa bile bütçemizede dikkat etmeliyiz bence erkek den öle kazık yiyince erkek doktora kolay kolay gitmem gibi ama bu önerilerine dikkat edicem ..Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allah sağlık sıhhat versin
Amin canım inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Okadar doktor gezdım kı malesef hiç biri tatmin etmedi ne yapıcagımı da sasırdım malesef ki. Bu ladar doktor neden gezdın dıyen olabılır elbet ama artık cogu seyı okuyoruz kendı hastalıgımızı takıp edıyoruz bizi daha cok tatmın etmelerı veya çözüm bulmaları gerekıyor.
Örneğin yurtdışında bir tanıdığımın bırden fazla bebek kaybı vardı. Sonucunda erkeklık hormonu olan testesteron pkoya baglı olarak onda fazla çıkmıştı.
Doktoruma bunu söylediğimde öyle bir ihtimal olabılır mı diye.
Ben seni inceledim ses tonunda değişiklik yok, e erkek tipi vucudun ve tüylenme sorunun da yok o yuzden öyle birşey yok dedi mesela ki bana saçma geldi bu durum. Mesela bana verilen glukofen insülin direncini kırıp aynı zamanda testesteron hormonu fazlalıgını düzenliyırmuş ben bunu internetten araştırmıştım.
Madem böyle birşey var bana o saçma cevapları vericeğine glukofenın bu etkisi de var diyebilirsin mesela. Birde sonuca kısa sürede ulaşmak istedim hep bu sebeple cok doktor gezdım ve basarılı olamadım. Aslında en basta iyi bir dr seçip herzaman onunla devam etmek gerek
Evet canım haklısın zaten yanlışı ondannyapıyoruz 1 tane doktor olucak onunla devam etmeli.. bide bursa çok Büyükşehir değil bence zatrn ordan kaybediyor aslında iş doktorlar ama hakkımda hayırlısı olsun ne diyeyim .. tahmin ediyorum zatrn bazıları terimleri bile bilmiyorlar sözde okumuşlar. .en doğal hakkımız bizim bu endişeler imiz sizinde bebeğiniz var mı
Hayır canım malesef 2 gebelik kaybım var.Evet canım haklısın zaten yanlışı ondannyapıyoruz 1 tane doktor olucak onunla devam etmeli.. bide bursa çok Büyükşehir değil bence zatrn ordan kaybediyor aslında iş doktorlar ama hakkımda hayırlısı olsun ne diyeyim .. tahmin ediyorum zatrn bazıları terimleri bile bilmiyorlar sözde okumuşlar. .en doğal hakkımız bizim bu endişeler imiz sizinde bebeğiniz var mı
Aa sevindim gerçekten dedikleri gibi güler yüzlü ilgili alakalı mi yani yanında rahat etmemde önemli yoksa mesafeli miAdnan sahinmi allah korusun özlem hanımda teyzem özlem hanımda ölümden dondu cok salak bi doktor adanan beye geldimi kimseye tavsiye edilmio arkdasim dikişleri.patlsdi onda dogum yapti cocuk sezaryan normal dogum yaptırmaya zorladı cocugu vakumla cekti cocugun kafasında sorun olur dediler 10ngin yoğum.bakimda yattı hic tavsiye etmiyorum ikisinide ben osmangazi artimide dogum yaptim en iyi doktorlardan biri güler yıldız herkeze tavsiye ederim.ailemde bnde sonra 10 lisi onda dogum.yspto çokta memnun kaldilar
Merhaba jale dediginiz hangi hastanede acabaMerhaba,Jale gürlüler ve Selçuk söylemez ikisi de çok sevdiğim işinin ehli hekimler.devlette ise Mustafa Altındağ Zübeyde hanım da kendisi çok ilgili ve bilgili kendisinden de çok memnun kaldım
Muayenehane si var umi plaza daMerhaba jale dediginiz hangi hastanede acaba
Dogum yaptınız mı embiye hanım ve hastane hakkında izlenimleriniz nelerBen yıldırım doruk embiye yılmaza gidiyorum memnunum
Yıldırım doruk mu aman aman diyorum benimde doğumum orda oldu çok şükür sağlıkla dünyaya geldi ancak hiç memnun kalmadım ben, nermin a gidiyordum doğumuma son gün kala kocası ameliyat oluyor diye beni bıraktı başkasına git dedi isim dahi vermedi bende aynı hastanede ismini şimdi yazarken hatırlayamadım N harfi ile başlayan bi doktora oldum herşey çok normal gidiyodu açılmam falan normaldi beni çocuğun kafası dönmedi diyerek sezeryana aldı belkide doğruydu bilemem ancak ben 4 yıl oldu halaa öle olduğunu düşünmüyorum birde fotoğrafçım için doğuma girer demişti neriman hanım bu doktor almadı kendi fotoğrafçılarıda yoktu o gün o yüzden doruk hastanesinden nefret ediyorum.Davranışı falan iyi mi ben orda gizem doktora gittik polistik over var dedi bana başka doktora gittim yok dedi kızım sende bişey dedi o yüzden yıldırım doruk kötü bir anı oldu bize
Nerde o doktor canımBursada ben Barış Korkmaz derim kızlar. İlgili, sevecen, telefonuna sabah akşam ulaşabiliyorsunuz. Bana çok rahat bir hamilelik süreci yaşattı.. İnternette de kendi numarasını vermiş zatendoktor arayışınız varsa bir görünün derim, bence Bursada daha iyisi yok
Merhaba canım ben de şimdi sitesinden baktım ben gittiğimde doruk setbaşındaydı ama şu an Yıldırım dorukta çalışıyormuş. Sitesinde kendi telefonunu da veriyor zaten, buradan sitesini paylaşabilir miyim bilmiyorum ama bursa barış Korkmaz yazınca çıktı bende.. İnşallah işine yarar, bana tavsiye edene çok dua ettim ben de alırım duanı inşallahNerde o doktor canım
Saol canım teşekkürler tabiki dua ederim rabbim nE duan varsa kabul etsin inşallah . Ben uzak olduğu için gidemeyebilirim ama olsunMerhaba canım ben de şimdi sitesinden baktım ben gittiğimde doruk setbaşındaydı ama şu an Yıldırım dorukta çalışıyormuş. Sitesinde kendi telefonunu da veriyor zaten, buradan sitesini paylaşabilir miyim bilmiyorum ama bursa barış Korkmaz yazınca çıktı bende.. İnşallah işine yarar, bana tavsiye edene çok dua ettim ben de alırım duanı inşallah