Ben yıldırım doruk embiye yılmaza gidiyorum memnunum
Gizem hanima bende gittim. Saatlerce beklemekten ve guler yuz görmemekten bıktım ve bıraktım. Cok araştırma yaptım bende Ziya Cetine ablam gidiyor smdi 150 muayene ucretiyle cok memnunum diyor. Oktay altuna gitmistim. Sigorta anlaşması yoktu o zman onu birakmak durumunda kaldim ama cok iyi bir doktordu. Fiyati smdi nasıldır bilmem. Sigorta anlasmasndan snra. Osmangazi aritmide ozlem caylan canitezde dogum yaptim. Tanidik vasitasiyla gittim benimle gayet ilgilendi memnun kaldim. Doğumumu o yaptirdi gece 3bucukta gelip. Birde o hastanede adnan sahini cok oneriyorlar. Esentepe tipta emel hanimi cok duydum. Ve son olarak ceylan hastanesiDavranışı falan iyi mi ben orda gizem doktora gittik polistik over var dedi bana başka doktora gittim yok dedi kızım sende bişey dedi o yüzden yıldırım doruk kötü bir anı oldu bize
Zübeyde hanım doğum evi memik karaküçük özelde görmediğim ilgiyi gördüm memik beyde ama hastane hakkında bir bilgim yok araştırıyorumMerhabalar kızlar ;
Öncelikle uzun süredir hastane ve doktorlardan yana şansızlık yaşayanlardanız. Bursada bu sıkıntı çok ve en iyi doktor var mı bilemiyorum .
Bursada kadın doğum doktoru ve hastanesi neresi kızlar şimdiden teşekkür ederim. .
Valla bana iyi davranıyor yaklaşık 2 senedir geliyorum gayet net bir doktor ne sorsan cevaplıyor cep telefonu hep açık bu şekildeDavranışı falan iyi mi ben orda gizem doktora gittik polistik over var dedi bana başka doktora gittim yok dedi kızım sende bişey dedi o yüzden yıldırım doruk kötü bir anı oldu bize
Gizem hanima bende gittim. Saatlerce beklemekten ve guler yuz görmemekten bıktım ve bıraktım. Cok araştırma yaptım bende Ziya Cetine ablam gidiyor smdi 150 muayene ucretiyle cok memnunum diyor. Oktay altuna gitmistim. Sigorta anlaşması yoktu o zman onu birakmak durumunda kaldim ama cok iyi bir doktordu. Fiyati smdi nasıldır bilmem. Sigorta anlasmasndan snra. Osmangazi aritmide ozlem caylan canitezde dogum yaptim. Tanidik vasitasiyla gittim benimle gayet ilgilendi memnun kaldim. Doğumumu o yaptirdi gece 3bucukta gelip. Birde o hastanede adnan sahini cok oneriyorlar. Esentepe tipta emel hanimi cok duydum. Ve son olarak ceylan hastanesi
Zübeyde çok yoğun hatta şuan suriyeler çok diyolar oraya gitmek hiç istemem canı sıkıntı ama doktor tavsiyeniz çom teşekkür ederimZübeyde hanım doğum evi memik karaküçük özelde görmediğim ilgiyi gördüm memik beyde ama hastane hakkında bir bilgim yok araştırıyorum
Valla bana iyi davranıyor yaklaşık 2 senedir geliyorum gayet net bir doktor ne sorsan cevaplıyor cep telefonu hep açık bu şekilde
Simdi aklima geldi. Fakultede bir doktor vardi gencmis adi emre diye kalmis aklımda ama tam emin degilim. Cok basarili diyorlardi.Canım öncelikle çok teşekkür ederim birden fazla seçenek sunduğun için gerçekten fazlasıyla kötü şeyler geldi başıma özele gittik devlete de özel klinik bile gittik hatta 3 büyük doktor içinden Ahmet yılmaz medical dan kendine özel klinik açmış natal klinik gittik tabi ilk karşulam süper bana baktı muayne etti sende yok bişey dedi eşimi spremmigrafi almak için tüp bebek merkezine gönderdi ve eşimin 39 milyon olan sprem mi 1 milyon düştü ve tekrar doktora gttiğimde sizin artık umudunuz yok normal şartlarda bebeğiniz olmaz siz direk tüp bebek yapın dedi tabi yıkıldık biz sonra İstanbula cehrapaşa tıp fakültesi gittik teyzem orda memur bizi Prof emre akkuş gttik ve hoca bile olanlara şaşırdı bize 3 ay verdi eğer bu ay da olmazsa İstanbula gidecez hoca bize gelirsiniz oturur konuşuruz ne yapmamız gerekiyor sa yaparız dedi .. bende eşimde burda en azından gitsek bile burda hormonları falan bakısın dedi . O yüzden İstanbula gidemezsem her zaman burda bir doktorum olsun istiyorum o yüzden çok inanamıyorum doktorlara şimdi şimdi yeni geliyoruz kendinize((
Fakülte mi hiç gitmedim canım bi bakayım valla en iiyi si kim bilmiyorum ama iyce araştırmak istiyorum öyle tecrübeler yaşadıktan sonraSimdi aklima geldi. Fakultede bir doktor vardi gencmis adi emre diye kalmis aklımda ama tam emin degilim. Cok basarili diyorlardi.
Bugün randevum vardı artık kontrolleri 4 boyutlu ultrason ile yapıyor minicik bebeğin herşeyini görebiliyorsun çok heyecan vericiBizde çok metini duydum gittim aslında ama beni muayne etti polistik over var dedi ilaç kullan dedi ben o ilacı boşuna içişim aradım ters ters konuştu ama insanlarda da aslında çok beğeniyor ama bilemedim o yüzden kararsızım çok
Bugün randevum vardı artık kontrolleri 4 boyutlu ultrason ile yapıyor minicik bebeğin herşeyini görebiliyorsun çok heyecan verici
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy ne güzel bir duygu olsa gerek sağlıkla kucagınıza alın inşallah allahın izniyle. . Eminim çok heycanlıdır.inşallah bizde ı günleri görürüz
Amin canım peki başka kimi önerirsiniz doktor?Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım peki başka kimi önerirsiniz doktor?Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Valla ziya çetin diyorlar bide arkadaşım Bülent kayhan da dogum yaptı oda memnunduAmin canım peki başka kimi önerirsiniz doktor?
Canım öncelikle benden çok kim gezdi derken sende doktor mağdurmuymuşsun .. hepimizin ortak noktası ve dileği bebek istememiz ama bizi doğru anlayan yok .. biz be umutlarla gidiyoruz her seferinde ama onlar sadece biraz daha çok hasta olsun paramızı alalım diye o kafadalar.. Ve bizi hem ruhsal hem bedensel etkiliyor lar ben anlıyorum seni daha bir kaç ay önce neler geldi başımıza yazdım işte o yüzden şuan ruhsuz oldum korkuyorum kimine göre erkek kimine göre kadın bilmiyorum ama .. para çok önrmli olmasa bile bütçemizede dikkat etmeliyiz bence erkek den öle kazık yiyince erkek doktora kolay kolay gitmem gibi ama bu önerilerine dikkat edicem ..Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allah sağlık sıhhat versinBursa da cok doktor dolaştım canım.
Doruk cekirge _ sühendan benderli ( ilk gebelik kaybım onda oldugu ıcın devam etmedim)
Pembe mavi - feride selim avdıcı / bana yetersiz geldi
Kadın doğum akademisi -Aynur sendemir / iyi olabilir gibi
Kemal köroğlu - aşırı sakin beklentimi karşılamadı
Doruk yıldırım - neriman çelik / yetersiz
Doruk yıldırım - yeliz atik / sevemedim
Nesrin kalelioğlu / iyi olabilir gibi
Esentepe / neşe solak korkmazer
Bence muayene ucreti daha dusuk olan bazı doktorlar var mesela bence onlar daha cok sorunsuz hamılelıkler ıcın uygun.
Eğer gebelik kaybı erkek te sorun hamile kalamama durumları varsa doktorun tecrubesi cok önemli bence.
Erkek doktorların daha iyi oldugunh düşünüyorum ama eşimle o konuda anlaşamıyoruz.
Medicabil oktay altunu cok öven var