Pardon bursa şehir hastanesi olacaktıMerhaba iyi geceler nursa şehir hastanesi doğum bölümü hakkında bir bilginiz yada fikriniz varmı acaba 34 . Haftadayım öıayeneuw özel hastaneyw gidiyorum fakat son zamanlarda bi rahatsızlık hissediyoruö
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon bursa şehir hastanesi olacaktıMerhaba iyi geceler nursa şehir hastanesi doğum bölümü hakkında bir bilginiz yada fikriniz varmı acaba 34 . Haftadayım öıayeneuw özel hastaneyw gidiyorum fakat son zamanlarda bi rahatsızlık hissediyoruö
Tşk ederim bu doktor şejir hastanesindemiMerhaba o hastanede Ali yeşil i tanıyorum mükemmel bir doktor
Evet Ali yeşil şehir hastanesinde . Ama hastane hakkında hiç bilgim yok odaları nasıldır Özel oda var mıdır . Ama tek kişilik odaları olacak diye duymuştum nE kadar doğru bilmiyorum sonuçta hastane yeni şuan temiz ve güzeldir odalar . Ben 182 uygulamasında sürekli bakıyorum bölüm Kadın Doğum seçince şehir hastanesi seçince doktorlar çıktı en son . Ama yoğunluktan bazen randevu alınmıyor doktorlara . Günlük gece 12 den hemen sonra bakmak gerekiyorŞehir hastanesin den nasıl randovu alıyoruz alorken doktor seçme şansımız varmı
Çok tşk ediyorum ALi Yeşil de bie şanaımı deniyeceğimEvet Ali yeşil şehir hastanesinde . Ama hastane hakkında hiç bilgim yok odaları nasıldır Özel oda var mıdır . Ama tek kişilik odaları olacak diye duymuştum nE kadar doğru bilmiyorum sonuçta hastane yeni şuan temiz ve güzeldir odalar . Ben 182 uygulamasında sürekli bakıyorum bölüm Kadın Doğum seçince şehir hastanesi seçince doktorlar çıktı en son . Ama yoğunluktan bazen randevu alınmıyor doktorlara . Günlük gece 12 den hemen sonra bakmak gerekiyor
Sade frappe canım bi bak istersen doktor arıyodun
Doktordan büyük ihtimal memnun kalırsınız diye düşünüyorum ama hastaneyi bilmiyorum gerçi çok büyük site gibi bir yermiş arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla . İçerisinde kuaför vb ekstra hizmet dükkanları varmış . Sizde fikirlerinizi yazarsanız memnun olurumAli YEşilden ayın 20 sine randovu aldım foktor ve hastanw ile ilgili fikirlerimi paylaşacağım
HaklıDoktordan büyük ihtimal memnun kalırsınız diye düşünüyorum ama hastaneyi bilmiyorum gerçi çok büyük site gibi bir yermiş arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla . İçerisinde kuaför vb ekstra hizmet dükkanları varmış . Sizde fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum
Hastane yeni olduğu için olabilirEvet bu gün ALİ bey e muayene oldum gerçekten çok anlayışlı ve olgun karşıladı 35 haftada kendisine gitmeme rağmen bayağıı ilgilendi ama hastanedeki sistemsizlik personel ve cihaz eksikliği tam bir7 rezillik nst ye girmek için 3 4 saat bekliyosunuz xihazlar ve peesonel yeteersi sıra yok sistem yok ama presonel i çok öz verili gördüm onların sayesinde bir şekilde işliyor olmayan sistem
Evet koridorlarda yönlendirme sıkıntı yokzaten tabelelarda çok iyi yönlendiriyo fakat şöyleki bu gün bana nst deki görevli bayan haatane açılmadan önce toplantı yapıldığını ve bu hasta sayıaına en az 15 tane daha cihaz gerktiği söylenmiş fakat dikkate alınmamışHastane yeni olduğu için olabilir
Benim bi arkadaşım başka bölüme girmişti sürekli her yerde personelin olduğunu ve bölümlere yönlendirdiğini söylemişti . Demekki diğer sistem cihaz personel eksikliği daha oturmadı
Anladım ama hastane yeni ve devlet hastanelerinde genelde bu tür sıkıntılar oluyor ben ikili test yaptırmak için ultrason sırasında 3-4 saat beklediğimi biliyorum Zübeyde hanımda . O yüzden maddi açıdan sıkıntı olmayacaksa her bütçeye göre özel hastane var . Bildiğim kadarıyla hayat hastanesi ve medicabil hastanesinin Doğum fiyatları uygunEvet koridorlarda yönlendirme sıkıntı yokzaten tabelelarda çok iyi yönlendiriyo fakat şöyleki bu gün bana nst deki görevli bayan haatane açılmadan önce toplantı yapıldığını ve bu hasta sayıaına en az 15 tane daha cihaz gerktiği söylenmiş fakat dikkate alınmamış