Bursada en iyi kadın doğum doktoru !!

Merhaba iyi geceler nursa şehir hastanesi doğum bölümü hakkında bir bilginiz yada fikriniz varmı acaba 34 . Haftadayım öıayeneuw özel hastaneyw gidiyorum fakat son zamanlarda bi rahatsızlık hissediyoruö
Pardon bursa şehir hastanesi olacaktı

Merhaba arkadaşlae bursa şehir hastanesi hakkında fikir yada kadın doğum doktor bilgisi paylaşabilirseniz çok sevinirim vaktim daraldı

Birde hastane hakkındada fikir istemiştim odalar tek kişilikmi değilse tercihen zübeydede olduğu gibi özel oda sistemi varöı

Şehir hastanesin den nasıl randovu alıyoruz alorken doktor seçme şansımız varmı
Evet Ali yeşil şehir hastanesinde . Ama hastane hakkında hiç bilgim yok odaları nasıldır Özel oda var mıdır . Ama tek kişilik odaları olacak diye duymuştum nE kadar doğru bilmiyorum sonuçta hastane yeni şuan temiz ve güzeldir odalar . Ben 182 uygulamasında sürekli bakıyorum bölüm Kadın Doğum seçince şehir hastanesi seçince doktorlar çıktı en son . Ama yoğunluktan bazen randevu alınmıyor doktorlara . Günlük gece 12 den hemen sonra bakmak gerekiyor

Evet Ali yeşil şehir hastanesinde . Ama hastane hakkında hiç bilgim yok odaları nasıldır Özel oda var mıdır . Ama tek kişilik odaları olacak diye duymuştum nE kadar doğru bilmiyorum sonuçta hastane yeni şuan temiz ve güzeldir odalar . Ben 182 uygulamasında sürekli bakıyorum bölüm Kadın Doğum seçince şehir hastanesi seçince doktorlar çıktı en son . Ama yoğunluktan bazen randevu alınmıyor doktorlara . Günlük gece 12 den hemen sonra bakmak gerekiyor
Çok tşk ediyorum ALi Yeşil de bie şanaımı deniyeceğim

Ali YEşilden ayın 20 sine randovu aldım foktor ve hastanw ile ilgili fikirlerimi paylaşacağım
Doktordan büyük ihtimal memnun kalırsınız diye düşünüyorum ama hastaneyi bilmiyorum gerçi çok büyük site gibi bir yermiş arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla . İçerisinde kuaför vb ekstra hizmet dükkanları varmış . Sizde fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum

Doktordan büyük ihtimal memnun kalırsınız diye düşünüyorum ama hastaneyi bilmiyorum gerçi çok büyük site gibi bir yermiş arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla . İçerisinde kuaför vb ekstra hizmet dükkanları varmış . Sizde fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum
Haklı

Evet bu gün ALİ bey e muayene oldum gerçekten çok anlayışlı ve olgun karşıladı 35 haftada kendisine gitmeme rağmen bayağıı ilgilendi ama hastanedeki sistemsizlik personel ve cihaz eksikliği tam bir7 rezillik nst ye girmek için 3 4 saat bekliyosunuz xihazlar ve peesonel yeteersi sıra yok sistem yok ama presonel i çok öz verili gördüm onların sayesinde bir şekilde işliyor olmayan sistem

Evet bu gün ALİ bey e muayene oldum gerçekten çok anlayışlı ve olgun karşıladı 35 haftada kendisine gitmeme rağmen bayağıı ilgilendi ama hastanedeki sistemsizlik personel ve cihaz eksikliği tam bir7 rezillik nst ye girmek için 3 4 saat bekliyosunuz xihazlar ve peesonel yeteersi sıra yok sistem yok ama presonel i çok öz verili gördüm onların sayesinde bir şekilde işliyor olmayan sistem
Hastane yeni olduğu için olabilir
Benim bi arkadaşım başka bölüme girmişti sürekli her yerde personelin olduğunu ve bölümlere yönlendirdiğini söylemişti . Demekki diğer sistem cihaz personel eksikliği daha oturmadı

Hastane yeni olduğu için olabilir
Benim bi arkadaşım başka bölüme girmişti sürekli her yerde personelin olduğunu ve bölümlere yönlendirdiğini söylemişti . Demekki diğer sistem cihaz personel eksikliği daha oturmadı
Evet koridorlarda yönlendirme sıkıntı yokzaten tabelelarda çok iyi yönlendiriyo fakat şöyleki bu gün bana nst deki görevli bayan haatane açılmadan önce toplantı yapıldığını ve bu hasta sayıaına en az 15 tane daha cihaz gerktiği söylenmiş fakat dikkate alınmamış

Tabiki teni olmasından dolayı eksiklikler olur ama durum çok vahi m bu haliyle zübeydeden beter beklwme koltukları yetersiz karnı burnundan insanlar ayakta bekliyo saatlwrce

Evet koridorlarda yönlendirme sıkıntı yokzaten tabelelarda çok iyi yönlendiriyo fakat şöyleki bu gün bana nst deki görevli bayan haatane açılmadan önce toplantı yapıldığını ve bu hasta sayıaına en az 15 tane daha cihaz gerktiği söylenmiş fakat dikkate alınmamış
Anladım ama hastane yeni ve devlet hastanelerinde genelde bu tür sıkıntılar oluyor ben ikili test yaptırmak için ultrason sırasında 3-4 saat beklediğimi biliyorum Zübeyde hanımda . O yüzden maddi açıdan sıkıntı olmayacaksa her bütçeye göre özel hastane var . Bildiğim kadarıyla hayat hastanesi ve medicabil hastanesinin Doğum fiyatları uygun

Benimki maddi kaygıdan çok özel hastanelwrin tutumu yoksaki ben bu haftaya gelenw kadar medikal parka kaç doğum parası harcadım bir akrabamız 3 ay önce ikizleeini 28 haftalık doğum yaptı bebwkşwr çok problemli doğdu özel hastanede bitün riskli tedavilerinde şevket yılmaza aevl ettiler ve geri almamak için direndiler ve en sonunda tedavileri tamamlanmadan apar topar çıkarrtılar ve daha öncede annenin tansiyonu 20 ye çıkıncada yine apar topar şevkete sevk ettilee

X