Bursada en iyi kadın doğum doktoru !!

Benimki maddi kaygıdan çok özel hastanelwrin tutumu yoksaki ben bu haftaya gelenw kadar medikal parka kaç doğum parası harcadım bir akrabamız 3 ay önce ikizleeini 28 haftalık doğum yaptı bebwkşwr çok problemli doğdu özel hastanede bitün riskli tedavilerinde şevket yılmaza aevl ettiler ve geri almamak için direndiler ve en sonunda tedavileri tamamlanmadan apar topar çıkarrtılar ve daha öncede annenin tansiyonu 20 ye çıkıncada yine apar topar şevkete sevk ettilee
Doğru o konuda haklısınız bende yaşadıklarımdan sonra özel hastanelere güvenemiyorum aslında . Ama sırf şu sıra bekleme vb durumlardan dolayı yine özel hastaneye gidiyorum yine hamile kalabilirsem ne yaparım hangi hastaneye giderim bilmiyorum gerçekten çok zor bu tür şeyler. Şevket Yılmaz a da gitmek istiyorum ama uzak diye cesaret edemiyorum gidip gelmek zor olur

Benim beklentim zaten özel hastane konforu değil zaten bilgilendirme amaçlı gözlemlerimi paylaştım

Anlıyorum çok iyi yaptınız okuyan yada okuyacaklar bilgi edinmiş olur. Bende naçizane fikrim özel hastane demiştim ama dediklerinizden sonra hak verdim . Ben çalıştığım için sıra beklemek izin almak gibi durumlardan dolayı mecburiyetten özel hastane tercih etmek zorundaydım

Bursa da cok doktor dolaştım canım.

Doruk cekirge _ sühendan benderli ( ilk gebelik kaybım onda oldugu ıcın devam etmedim)

Pembe mavi - feride selim avdıcı / bana yetersiz geldi

Kadın doğum akademisi -Aynur sendemir / iyi olabilir gibi

Kemal köroğlu - aşırı sakin beklentimi karşılamadı

Doruk yıldırım - neriman çelik / yetersiz

Doruk yıldırım - yeliz atik / sevemedim

Nesrin kalelioğlu / iyi olabilir gibi

Esentepe / neşe solak korkmazer

Bence muayene ucreti daha dusuk olan bazı doktorlar var mesela bence onlar daha cok sorunsuz hamılelıkler ıcın uygun.

Eğer gebelik kaybı erkek te sorun hamile kalamama durumları varsa doktorun tecrubesi cok önemli bence.

Erkek doktorların daha iyi oldugunh düşünüyorum ama eşimle o konuda anlaşamıyoruz.

Medicabil oktay altunu cok öven var
merhaba hangı doktorda doum yaptınız ve hangı hastane memnunmusunnuz

X