- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
Amin canım inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Okadar doktor gezdım kı malesef hiç biri tatmin etmedi ne yapıcagımı da sasırdım malesef ki. Bu ladar doktor neden gezdın dıyen olabılır elbet ama artık cogu seyı okuyoruz kendı hastalıgımızı takıp edıyoruz bizi daha cok tatmın etmelerı veya çözüm bulmaları gerekıyor.Canım öncelikle benden çok kim gezdi derken sende doktor mağdurmuymuşsun .. hepimizin ortak noktası ve dileği bebek istememiz ama bizi doğru anlayan yok .. biz be umutlarla gidiyoruz her seferinde ama onlar sadece biraz daha çok hasta olsun paramızı alalım diye o kafadalar.. Ve bizi hem ruhsal hem bedensel etkiliyor lar ben anlıyorum seni daha bir kaç ay önce neler geldi başımıza yazdım işte o yüzden şuan ruhsuz oldum korkuyorum kimine göre erkek kimine göre kadın bilmiyorum ama .. para çok önrmli olmasa bile bütçemizede dikkat etmeliyiz bence erkek den öle kazık yiyince erkek doktora kolay kolay gitmem gibi ama bu önerilerine dikkat edicem ..Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allah sağlık sıhhat versin
Örneğin yurtdışında bir tanıdığımın bırden fazla bebek kaybı vardı. Sonucunda erkeklık hormonu olan testesteron pkoya baglı olarak onda fazla çıkmıştı.
Doktoruma bunu söylediğimde öyle bir ihtimal olabılır mı diye.
Ben seni inceledim ses tonunda değişiklik yok, e erkek tipi vucudun ve tüylenme sorunun da yok o yuzden öyle birşey yok dedi mesela ki bana saçma geldi bu durum. Mesela bana verilen glukofen insülin direncini kırıp aynı zamanda testesteron hormonu fazlalıgını düzenliyırmuş ben bunu internetten araştırmıştım.
Madem böyle birşey var bana o saçma cevapları vericeğine glukofenın bu etkisi de var diyebilirsin mesela. Birde sonuca kısa sürede ulaşmak istedim hep bu sebeple cok doktor gezdım ve basarılı olamadım. Aslında en basta iyi bir dr seçip herzaman onunla devam etmek gerek