Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa'da bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

pari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
306
1
116
Bursa
bursa namazgahta oturuyorum,evime yakın,tecrübeli,kültürlü,sigara içmeyen bakıcı arıyorum.kızım 25 aylık,özelden tel.yazabilirsiniz,ilgilenenleri arıyacağım...

Ben 37 yaşında çocukları severek bakıyorum Ben 4 çocuk annesiyim çocuklarımı kendim
kendim büyüttüm büyük kızım 18 yaşında,
çocuk konusunda tecrübeliyim ilgilenirseniz görüşeniliriz.

Yeni üye olduğum için mesaj yollayamıyorum. Siz bana özelden numaranızı yazarsanız ben sizi arayabilirim. Namazgahın üstünde Molloarap muhtarlığının karşısında oturuyorum.

Aradığınız şartları öğranebilir miyim? İşe giriş çıkş sattleriniz ve tam olarak nerede oturduğunuzu öğrenebilir miyim?

bende bursada oturuyorum nilüferde bakıcı arıyorum
kızım 7 aylık

Bende Nilüfer'de Demirci mahallesinde oturuyorum. Çocuğunuza evimde bakmak isterim. Evim kombili ve geniş 2,5 yaşındaki kızımla birlikte eğitip oynatabileceğim bir çocuk arıyordum. Gün içerisinde bilgisayar vasıtasıyla çocuğu görebilme imkanınız var. Sizin içinde uygunsa görüşelim.

ilan günceldir,özelden ms.attım,tercihen namazgaha yakın oturan güleryüzlü bir bakıcı arıyorum

ben namazgahta oturuyorum,siz nilüferdesiniz,başka bir konu başlığı altında ms atarsanız aradığınız yönde bir iş bulabilirsiniz sanırım.

ben namazgahta oturuyorum,siz nilüferdesiniz,başka bir konu başlığı altında ms atarsanız aradığınız yönde bir iş bulabilirsiniz sanırım.

Bakıcısıs nasıl idare ediyorsunuz işiniz çok zor allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…