bursa yı bılenler..

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
selam kızlar ,bursa ya bı ıs sebebıyle gıdıcez kımetse bır ıkı hafta içersınde,ve gıtmısken yazlık gıyım alısverısı yapmak ıstıyoruz .bursanın,neresınde hem kalıtelı, hem uygun alısverıs yapabılıcemız yerler var bılen varsa onerebılırmı?en onemlı soruyu sormayı unuttum bu saydıgınız yerler pazar gunu acıkmı yada c.tesı mı gıtmek gerek?

Son düzenleme:
Hımm, merkezde rahatlıkla ucuz kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Neresinde kalıcaksınız bilmiyorum dolmuşlarla setbaşına gidip yürüyerek, heykele sonrasında altıparmağa giderseniz o hat boyunca bir sürü ucuz tekstil ürünleri satan yerler bulursunuz.

Son düzenleme:

bız arabamızla gıdıcezde ılce olarak merkez dedıgın tam olarak neresı ben pek bılmıyorum esımde bıraz bılıyo tarıf ederım..bırde aradımıza deyıcek urunler varmıdır acaba gıyım olarak bılıyorsan hanı bıraz daha kapalılara hıtap eden seyler varmı?

çarşıya git canım. setbaşının paralelindeki alt sokak. nereye gideceğinizi söylersen ordan tarif edebilirim :)

bursa öyle istanbul gibi alisveris konusunda zengin degil eger ceyizlik almicaksaniz

sehir merkezinde zafer plaza avm var
oraya 15 dk yürüme mesafesinde kent meydani avm var
sehir merkezine arabayla 20 dk uzaklikta korupark avm var ( en büyügü)
zafer plazanin önünden( altiparmak caddesi) bayir asagi yürüyerek indiginizde sagli sollu butikler var

heykelde ( yani sehir merkezindeki ana cadde) postanenin sirasinda cukur dükkanmi cukur butikmi yani cukurlu bisey varmis böyle is hanin icine giriyorsunuz orda zara gibi markalarin ihracat fazlalarini satiyorlarmis

heykelde anacaddenin bi üstünde nalbantoglu diye ufak bi sokak var ordada kücük kücük butikler var ( bi arka sokaginda sadece erkek butikleri)

zaferplazanin ordan bayir asagi yürürken minik bi camii vardir cataldegirmen orda yesim tekstilin ( kendileri h&M, burberyy, nike; hugosboss, esprit, schlafgut gibi büyük firmalarin üretimini yapiyorlar) kendi magazasi var ordada özellikle esprit markasinin ürünlerini bulabilirsiniz ucuza

gitmisken benim icinde kozahanda bi türk kahvesi icip simitci Hamdiden simit yiyin :))

Açıkçası kıyaslayınca İstanbula göre aman aman bir fiyat farkı yok ürünler arasında, ama ürün çeşidi bol ben kapalı olmadığım için tam bilemem yazlık olarak neler vardır ama, kapalılar içinde ürün çeşitleri bol. Mesela kapalı çarşının içindeki çoğu dükkan kapalılara da uygun olan abiyeler satar.

Bir de şehrin merkezi heykel olarak geçiyor. Merkezde bana göre arabasız hareket etmek daha rahat. Zaten adım başı bir dükkan var, arabanızı bir otoparka bırakır geze geze alışverişinizi yaparsınız.

Merkez de ZAFER PLAZA var bütün markaları ve kaliteli ürünleri bulabilirsiniz. Tabi fiyatlar da İstanbul'dan farklı değil.

Sonra zafer'den cadde boyu aşağı inerken, adını unuttum yok böyle bir şey:) A...ile başlayan bir mağaza var, aklıma gelirse yazarım...o caddeden aşağı inerken medrese gibi ufak bir yer göreceksiniz ordan biraz aşağıda...

Sonra merkezde HEYKEL denen bölgede insanlara MERİDYENİ sorun genç kızlar bilir.:) Kalitesi mekandan mekana değişir ama çok uygun...

Ya aslında kısacası OTOGARDAN 38 e binip, ALTIPARMAKTA İNİP, taaaa HEYKEL'e kadar yürüyeceksiniz...fiyatlara baka baka...

Bir de Heykel'de inince, direk TURKCELL bayi görceksiniz iletişim merkezi, onun sğ tarafında bir kaç adım ötede PASAJ GİRİŞİ VAR, orda da çok acayip ucuza güzel şeyler bulunur

Kapalı olduğunu okumamışım, o zaman KAPALI ÇARŞI'YA girdin mi bir sürü şey bulursun. TAYYARE KÜLTÜR MERKEZİNDEN AŞAĞI İN, HEYKEL'DE. yürüye yürüye tabi.........UZUN ÇARŞI DİYE ADLANDIRILAN BİR ÇARŞI VAR....bir sağa uzuyor bir solaaa:)

istediğin kadar çeşit bulursun orada...

TAMAM zaten yuruyerek dolasırız oraları zafer plaza ya gıtmıstım bır kere orayı bıtek bılıyorum bu saydıgınız yerlerıde tek tek yazıcam buluruz ınsallah ,abıye degılde yazlık cap tarzı,penye uzun etek oglumabırkı bıseyler esıme penye falan alırız dedık ama ınsallah buluruz dedınız yerlerı,kahve ve sımıt olayınıda ınsallah gerceklestırırız.

ınsallah canım cantacıda vardır degılmı oralarda

Kesinlikle vardır, bir de Bursada tekstil konusunda garanti veremem ama çanta ayakkabı gibi şeyleri İstanbuldakinden daha ucuza bulabilirsiniz, Meridyene bakın özellikle orası bir çeşit çok katlı kapalı bir pazar gibi bol bol ayakkabı-çanta satan tezgah var ucuz fiyatlarda, ben tarif etme özürlüyümdür o yüzden anlatamıyorum size yerini ama Zafer plazanın oradan rahatlıkla gidebilirsiniz, zaten bütün mağazalar tek hat üzerine dizilmiş gibi birşey. Son birşey daha denk gelirseniz Atmosferde ya da Okyanusta lahmacun yiyin. Atmosfer hemen Zaferplazadan yukarı doğru çıkarken, Okyanusta devlet tiyatrosunun yanındaki arada. Bursanın en özlediğim lezzeti o benim

hepınız sagolun kızlar baya bı anladık esımle ınsallah uygulamadada basarılı oluruz buluruz:))

okyanus artık kendini bozduu

bursada öğrenciydim malesef şimdi çok uzağım ve çok özledim.bende kapalıyım sana tavsiye edeceğim yer uzun çarşı gayet uygun ve hoş kıyafetler var.zafer plaza biraz pahalı gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…