senin dediğin pgt sanırımrahim filimde mi çıkıyor kist miyom
genetik tarama testi yapılmadı ama fiyatı 450 $ diy soylemişti acıbadem
soranuste 1 tüp bebk 3 kez transfer oldum 3 u de negatif
tamam okey içim rahatladı kandan olan kromozom testi 400 tl di kişi başı soranust oyle demişlerdisenin dediğin pgt sanırım
benım dediğim kandan oluyor
anladım canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın
rahim filminde çıkmıyor
muayenede ulstaronda çıkıyor kist miyom
Sen şimdi rahim filmi,ni çekinip şahin beyde mi tüp bebek yapacaksıntamam okey içim rahatladı kandan olan kromozom testi 400 tl di kişi başı soranust oyle demişlerdi
Ben nasıl yaparım sürece bağlı karar verme aşamam 2 ay sonra 35 yaşıma giriyorum 2 tarafta ilerlemek istiyorum bakalım belki uludağı tetkiklerden sonra eleyebilirim acıbadamdem gercekten acı gibi para gidiyorSen şimdi rahim filmi,ni çekinip şahin beyde mi tüp bebek yapacaksın
Ben de 38 im:)Ben nasıl yaparım sürece bağlı karar verme aşamam 2 ay sonra 35 yaşıma giriyorum 2 tarafta ilerlemek istiyorum bakalım belki uludağı tetkiklerden sonra eleyebilirim acıbadamdem gercekten acı gibi para gidiyor
:) eşinde problem yoksa aşılama yapmaları doğal bizimkinde azo sperm var drek tüp bebeğe girdik biz çalışıyormusunuzBen de 38 im:)
evet çalışıyorum:) eşinde problem yoksa aşılama yapmaları doğal bizimkinde azo sperm var drek tüp bebeğe girdik biz çalışıyormusunuz
Saraç oğlunu dinledinizmi çok kürleri varevet çalışıyorum
eşimin spermleri hareketsiz ve morfolojisi de kötü yüzde 2 sadece
ozaman tesa mı yapıldı bize tesa yapıldıevet çalışıyorum
eşimin spermleri hareketsiz ve morfolojisi de kötü yüzde 2 sadece
ben aldım testere dişli aslan pençesini ama bende kist ya da miyom varsa onları buyuturse dıye korktum :)Saraç oğlunu dinledinizmi çok kürleri var
ben tüp bebeğe başlamadan yine kürlere başlayacağım yumurta rezerveleri için incir havuc kürü ve testere dişli aslan pencesi cayı kürünü uygulayacağim tavsie ederim
sperm testinde cıktı tesa ne bilmiyorum:)ozaman tesa mı yapıldı bize tesa yapıldı
Ne durumdasınız acaba banada tüpler kapalı denildi sol kesin kapalı sağ tarafta ucundan kapalı dedi tüp bebek dediler bende Bursa’ Uludağ düşünüyorumsperm testinde cıktı tesa ne bilmiyorum:)
Siz şuan hamile misiniz benim tüpler kapalı buradaki doktorum öncelik sağlarlar dedi siz gidiyorsanız biliyorsunuzduruludağ dusunuyorsanız hiç vakit kaybetmeyin bian once başlayın cunku tedavi cook agır ılerliyor cok zahmetli
taktir allahtan suan değilim tevekkeltu al allahSiz şuan hamile misiniz benim tüpler kapalı buradaki doktorum öncelik sağlarlar dedi siz gidiyorsanız biliyorsunuzdur
malesef insallah kaç yasındasın eger imkanın varsa orda zaman kaybetcene rapor çıkar ındırımlı ozel tüp bebek merkezine git derimSiz şuan hamile misiniz benim tüpler kapalı buradaki doktorum öncelik sağlarlar dedi siz gidiyorsanız biliyorsunuzdur
25yaşındayım kafam çok karışık bi kaç merkezle ve doktorla konuşup nasıl bir yol izleyeceğimi belirlemek istiyorumtaktir allahtan suan değilim tevekkeltu al allah
malesef insallah kaç yasındasın eger imkanın varsa orda zaman kaybetcene rapor çıkar ındırımlı ozel tüp bebek merkezine git derim
Bende orada zaman kaybetmeyin derim. Orada çok ağır işliyor prosedür. Ben orada rapor çıkarıp dışarıda tedavi gördüm. Zamanınız yoksa maddi durumunuz elveriyorsa rapor çıkarıp dısarıda yaptırın. Ben geçen Kasımda hamile kaldım yavrumu kucağıma aldım.25yaşındayım kafam çok karışık bi kaç merkezle ve doktorla konuşup nasıl bir yol izleyeceğimi belirlemek istiyorum
İnşaallah en kısa zamanda isteyen uğraşan herkes içinde bizde hamile kalırız
Randevu nasıl alınıyor en azından rapor çıkarmaya çalışalımBende orada zaman kaybetmeyin derim. Orada çok ağır işliyor prosedür. Ben orada rapor çıkarıp dışarıda tedavi gördüm. Zamanınız yoksa maddi durumunuz elveriyorsa rapor çıkarıp dısarıda yaptırın. Ben geçen Kasımda hamile kaldım yavrumu kucağıma aldım.
Canım ilk evvela kadın hastalıkları böl. Den randevu alıp muayene oluyorsun. Şayet sende herhangi bir üreme sıkıntısı bulunursa o zaman tüp bebek bölümüne sevk ediliyorsun. Tüp bebek bölümünde de muayene olduktan sonra rapor işlemleri başlıyor. Senin sıkıntın neydi?Randevu nasıl alınıyor en azından rapor çıkarmaya çalışalım
Rabbim evladınızı size bağışlasın
Telefon numarası var internnete orayı arıyorsun kadın hastalıkları bölğmğnden randevu alıyorsun. Sağol canım.Randevu nasıl alınıyor en azından rapor çıkarmaya çalışalım
Rabbim evladınızı size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?