• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa uludağ üniversitesi de tüp bebek deneyenler varmı

Canım ilk evvela kadın hastalıkları böl. Den randevu alıp muayene oluyorsun. Şayet sende herhangi bir üreme sıkıntısı bulunursa o zaman tüp bebek bölümüne sevk ediliyorsun. Tüp bebek bölümünde de muayene olduktan sonra rapor işlemleri başlıyor. Senin sıkıntın neydi?
Sol tüp Rahime yakın yerden kapalı sağ tüp ucundan kapalı

İki aşılamamı orda oldum
Tüp bebek sıram geldiğinde koşarak uzaklaştım
Tavsiye etmıyorum kafalarına göre iş yapıyorlar
Suan boşa geçen bir yılıma yanıyorum

İki aşılamamı orda oldum
Tüp bebek sıram geldiğinde koşarak uzaklaştım
Tavsiye etmıyorum kafalarına göre iş yapıyorlar
Suan boşa geçen bir yılıma yanıyorum
Bana,ordaki Işıl hanım senin yumurtalığını göremiyorum maalesef bitmiş yumurtaların hatta yunurta dokusu bile göremiyorum demişti. Şu anda yavrum yanımda uyuyor mışıl mışıl. Bana yaşatığı o travmayı asla unutmayacağım. İmkanı olan dısarıda yaptırsın zatwn

Bana,ordaki Işıl hanım senin yumurtalığını göremiyorum maalesef bitmiş yumurtaların hatta yunurta dokusu bile göremiyorum demişti. Şu anda yavrum yanımda uyuyor mışıl mışıl. Bana yaşatığı o travmayı asla unutmayacağım. İmkanı olan dısarıda yaptırsın zatwn
:) bana da pcosun dediler
Ama değilmişim
2. Aşılamamda haftasonu olmustum
Tüp bebek bölümünde kimse yoktu
Çok yürümeyeyim diye de eşimi arabaya yolladım çıkınca otoparktan hemen gelip beni alsın diye
Dr geldi Çatala yattım içime katedrali taktı bir sn geliyorum DEDİ inanır misin belki 10 dakika gelmedi
Yaşadığım o gerginliği unutmam
Sırf prosedür uğruna aşılama yapılıyor
Bir soru sorsan cevap veremiyorlar tebessüm ediyorlar

:) bana da pcosun dediler
Ama değilmişim
2. Aşılamamda haftasonu olmustum
Tüp bebek bölümünde kimse yoktu
Çok yürümeyeyim diye de eşimi arabaya yolladım çıkınca otoparktan hemen gelip beni alsın diye
Dr geldi Çatala yattım içime katedrali taktı bir sn geliyorum DEDİ inanır misin belki 10 dakika gelmedi
Yaşadığım o gerginliği unutmam
Sırf prosedür uğruna aşılama yapılıyor
Bir soru sorsan cevap veremiyorlar tebessüm ediyorlar
Berbat bir deneyim. Alllah kimseyi düşürmesin onların eline

Şartları var onun
Arayıp konus bir
İki aşılama olmadan rapor veremiyor
Orda önce iki aşılama olacaksın
Hiç hamile kalmamış olma şartı var ve 39 dan gün almamak
12 Ekim de Kadın D.Polikliniğinde görüşme yaptım Tüp bebeğe yönlendirme yapıldı 21 Kasım’da Tüp bebek bölümünde eşimle ön görüşme yaptık Balıkesir’deki doktorum iki tüpünde kapalı olduğunu söylemişti rahim filmime bakarak sağ tüpümden minimal geçiş olduğunu düşünüp 3 kişiye mesaj gönderdi ve hocaya sorduk minimal geçiş var diyip 14 Aralık a Sis randevusu verdiler işin kötüsü benim eşim denizci asker evde durduğu yok bana raporumu verseler ben özelde hızlandırsam işlerimi çok güzel olur

Şartları var onun
Arayıp konus bir
İki aşılama olmadan rapor veremiyor
Orda önce iki aşılama olacaksın
Hiç hamile kalmamış olma şartı var ve 39 dan gün almamak
Bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsin siz nerde hamile kaldınız

Benim 10 günde çıktı. Hastaya göre değişiyor o şartlar. Benim durumum ve yaşim sınırda olduğu için erken çıktı gidin görüşün muayene olun.
Balıkesir’den doktorlar tüpler kapalı diye gönderdiler canım gittik sağ tüpten bizce minimal geçiş var sis çekelim dediler sonra laparoskopi falan dediler ama ben o kadar beklemek istemiyorum bu gittiğimde rica minnet konuşacağım bakalım

Benim 10 günde çıktı. Hastaya göre değişiyor o şartlar. Benim durumum ve yaşim sınırda olduğu için erken çıktı gidin görüşün muayene olun.
Benım yasımda sınırda idi 38 yasında idim
bana raporumu bıle dısarı vermek ıstemedıler
eşimin tayını cıktı dedım aldım:)

Benım yasımda sınırda idi 38 yasında idim
bana raporumu bıle dısarı vermek ıstemedıler
eşimin tayını cıktı dedım aldım:)
Sizin sıkıntınız neydi? Benim amh çok düşüktü ve tek sefer alabilirdim raporu. Oradaki kadın doktor elimi çabuk tutmamı bir an önce tedaviye başlamamı önerdi. Burada zaman kaybetme git dışarıda yaptır dedi. Zaten bende öyle istitordun

Back
X