• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa uludağ üniversitesi de tüp bebek deneyenler varmı

rahim filimde mi çıkıyor kist miyom
genetik tarama testi yapılmadı ama fiyatı 450 $ diy soylemişti acıbadem
soranuste 1 tüp bebk 3 kez transfer oldum 3 u de negatif
senin dediğin pgt sanırım
benım dediğim kandan oluyor
anladım canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın

rahim filminde çıkmıyor
muayenede ulstaronda çıkıyor kist miyom

senin dediğin pgt sanırım
benım dediğim kandan oluyor
anladım canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın

rahim filminde çıkmıyor
muayenede ulstaronda çıkıyor kist miyom
tamam okey içim rahatladı kandan olan kromozom testi 400 tl di kişi başı soranust oyle demişlerdi

Sen şimdi rahim filmi,ni çekinip şahin beyde mi tüp bebek yapacaksın
Ben nasıl yaparım sürece bağlı karar verme aşamam 2 ay sonra 35 yaşıma giriyorum 2 tarafta ilerlemek istiyorum bakalım belki uludağı tetkiklerden sonra eleyebilirim acıbadamdem gercekten acı gibi para gidiyor

evet çalışıyorum

eşimin spermleri hareketsiz ve morfolojisi de kötü yüzde 2 sadece
Saraç oğlunu dinledinizmi çok kürleri var
ben tüp bebeğe başlamadan yine kürlere başlayacağım yumurta rezerveleri için incir havuc kürü ve testere dişli aslan pencesi cayı kürünü uygulayacağim tavsie ederim

Saraç oğlunu dinledinizmi çok kürleri var
ben tüp bebeğe başlamadan yine kürlere başlayacağım yumurta rezerveleri için incir havuc kürü ve testere dişli aslan pencesi cayı kürünü uygulayacağim tavsie ederim
ben aldım testere dişli aslan pençesini ama bende kist ya da miyom varsa onları buyuturse dıye korktum :)

uludağ dusunuyorsanız hiç vakit kaybetmeyin bian once başlayın cunku tedavi cook agır ılerliyor cok zahmetli

Siz şuan hamile misiniz benim tüpler kapalı buradaki doktorum öncelik sağlarlar dedi siz gidiyorsanız biliyorsunuzdur
taktir allahtan suan değilim tevekkeltu al allah
Siz şuan hamile misiniz benim tüpler kapalı buradaki doktorum öncelik sağlarlar dedi siz gidiyorsanız biliyorsunuzdur
malesef insallah kaç yasındasın eger imkanın varsa orda zaman kaybetcene rapor çıkar ındırımlı ozel tüp bebek merkezine git derim

taktir allahtan suan değilim tevekkeltu al allah

malesef insallah kaç yasındasın eger imkanın varsa orda zaman kaybetcene rapor çıkar ındırımlı ozel tüp bebek merkezine git derim
25yaşındayım kafam çok karışık bi kaç merkezle ve doktorla konuşup nasıl bir yol izleyeceğimi belirlemek istiyorum
İnşaallah en kısa zamanda isteyen uğraşan herkes içinde bizde hamile kalırız

25yaşındayım kafam çok karışık bi kaç merkezle ve doktorla konuşup nasıl bir yol izleyeceğimi belirlemek istiyorum
İnşaallah en kısa zamanda isteyen uğraşan herkes içinde bizde hamile kalırız
Bende orada zaman kaybetmeyin derim. Orada çok ağır işliyor prosedür. Ben orada rapor çıkarıp dışarıda tedavi gördüm. Zamanınız yoksa maddi durumunuz elveriyorsa rapor çıkarıp dısarıda yaptırın. Ben geçen Kasımda hamile kaldım yavrumu kucağıma aldım.

Bende orada zaman kaybetmeyin derim. Orada çok ağır işliyor prosedür. Ben orada rapor çıkarıp dışarıda tedavi gördüm. Zamanınız yoksa maddi durumunuz elveriyorsa rapor çıkarıp dısarıda yaptırın. Ben geçen Kasımda hamile kaldım yavrumu kucağıma aldım.
Randevu nasıl alınıyor en azından rapor çıkarmaya çalışalım
Rabbim evladınızı size bağışlasın ❤️

Randevu nasıl alınıyor en azından rapor çıkarmaya çalışalım
Rabbim evladınızı size bağışlasın ❤️
Canım ilk evvela kadın hastalıkları böl. Den randevu alıp muayene oluyorsun. Şayet sende herhangi bir üreme sıkıntısı bulunursa o zaman tüp bebek bölümüne sevk ediliyorsun. Tüp bebek bölümünde de muayene olduktan sonra rapor işlemleri başlıyor. Senin sıkıntın neydi?

Back
X