- 29 Mayıs 2023
- 891
- 349
- 23
- 27
İnşallah bir sonrakine kısmettir hemen mi başlayacaksın dondurulmuşun var mıAynen bende eşimle görüşeyim test sonuçlarımızı alarak gidip bir ön görüşme yapalım az önce öğrendim 2. Tüp bebeğimizde negatif olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bir sonrakine kısmettir hemen mi başlayacaksın dondurulmuşun var mıAynen bende eşimle görüşeyim test sonuçlarımızı alarak gidip bir ön görüşme yapalım az önce öğrendim 2. Tüp bebeğimizde negatif olduğunu
Hayır bizim ilki döllenme hiç olmadı ikincisi 3 tane döllendi ama dr olumlu konuşmadı bi umut dedi oda bugün tel geldi sonuç negatif.. dondurulmuşum yok yani ramazan bayramından sonra başlıcaz tekrardan yeni bir sürece Allah nasip ederse bilemeyiz belkide Allah nasip eder kendiliğinden mucize olurİnşallah bir sonrakine kısmettir hemen mi başlayacaksın dondurulmuşun var mı
CANIM HANGİ DOKTORA KARAR VERDİN? BENDE BURSADA DOKTOR ARAYIŞINDAYIMHayır bizim ilki döllenme hiç olmadı ikincisi 3 tane döllendi ama dr olumlu konuşmadı bi umut dedi oda bugün tel geldi sonuç negatif.. dondurulmuşum yok yani ramazan bayramından sonra başlıcaz tekrardan yeni bir sürece Allah nasip ederse bilemeyiz belkide Allah nasip eder kendiliğinden mucize olur
benim aklımda bahçeci ve eurofertil varCANIM HANGİ DOKTORA KARAR VERDİN? BENDE BURSADA DOKTOR ARAYIŞINDAYIM
hangi doktora gittiniz ?Herkesr Merhaba, 2.5 yıldır evliyim ve 1 senedir çocuk düşünüyoruz. Femara kullanımı ve 2 çatlatma iğnesine rağmen maalesef gebelik elde edemedik. Pcosum ve sol tüpüm kapalı. Eşimin de sperm değerleri orta iyi derecede, mükemmel değil. Bu sebeple devam ettiğim doktorum tüp bebek dedi. Karar vermek için 2. bir doktor tavsiyesi olarak Bahçeci’de Betül Hanıma gittim ve ondan da tüp bebek sonucunu aldım. Bir de Osman Hocaya gitmek istiyorum ama hakkında olumlu olduğu kadar olumsuz yorum da okudum. Bu süreci geçiren ya da bilgisi olan var mıdır?
EUROFERTİL ÇOK İYİ DEĞİL AMA CANIM BAHÇECİ İYİ BAYAbenim aklımda bahçeci ve eurofertil var
bende bursa da doktor arıyorum
öyle mi dersin ?EUROFERTİL ÇOK İYİ DEĞİL AMA CANIM BAHÇECİ İYİ BAYA
öyle mi dersin ?
bahçeci ekstra ücret alıyormuş rahim dinlendirme vs gibi kimseni yapmadığı işlem için 14.400 tl ücret alıyor
başarısı fa var başarısızlığı da hiç bilemedim aklım karışık
sen hangisini önerirsinbahcecide tedavi goruyodum sonuç
Bahcecide tedavi görüyorudum embriyo olusmadi vede denildiği gibi rahim dibyendirme parası alındı ama geri iadesi yok şu an Osman hocaya gitmedigime pişman olabilirim
Arkadaşım ne durumdasın sürece kimle devam ediyorsunBenim 2. Tüp bebek denememdi bahçeci b.hocayi tercih ettik 2.ye bir daha gider miyim bilemyrm işimi şansa biraktilae bı sürü test istendi ama hepsinin sonuçlarını almadan tup bebeğe başlandı 130 bin TL m gitti elde var sifir