Bahçeci laboratuvarları iyi düzeyde ama doktor önemli, çok kalabalık genelde orası, osman hocayı takip ediyorum çok memnun olanda var ama kötü yorumlarda var sanırım kişiye göre davranıyor, tarzı biraz sert sanırım
Canım merhaba naptın hangi doktor ile devam ediyorsunçok teşekkür ederim herkese fikirleriniz inanın çok kıymetli. Bu süreçte insan duyacağı tek bir cümleye bile ihtiyacı oluyor.
Zamanla o gerginliği atıyorsun evet %100 rahat edebileceğin bir doktor değil belki ama bence sonuna kadar güvenebileceğin bir doktor gerçekten ben o ne derse onunla yetiniyorum sorgulamıyorum bir nevi ona teslim oldum kabullendim yani çünkü süreci olabildiğince kısaltabilmek için elinden geldiğine inanıyorum güven duygusu da beni de açıkçası rahatlatıyorOsman Hocaya gidiyorum ama galiba tüp bebeğe başlayacağız karar aşamasındayım. Evet çok bilgili bir doktor ama psikolojik olarak rahat değilim randevuya gitmeden ya da arayacağım zaman çok geriliyorum.
Pembe mavi ile çalışıyor canımPeki Osman hoca hangi hastaneyle çalışıyor? Pembe mavi mi?
Osman beyi uzun zamandır instagramdan takip ediyorum. İnanılmaz bilgili bence ön görüşme yapabilirsiniz, ne zararı olur ki bursada yaşasam kesinlikle giderdim.Slm herkese bende iki kere Burda Acıbadem hast tüp bebek tedavisi gördüm ikiside negatif maalesef yine bir arayıştayım Osman bey okuduklarımı görünce aklıma da yatıyor bilemedim.. çok zor süreçler Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun hiç kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?