• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bursa Tüp bebek merkezleri fiyat pahalılığı

Hakkında hayırlı olsun canım. Şahin bey rahim dinlendirme yapmıyor gerek görmezse bende yapmamıştı taze transfer olmuştu ve tuttu şükür. Bir de hastanın isteklerine önem veriyor bence. Mesela ben Fazla ilaç almak istemediğimi, pozitif sonuca yetecek kadar minimum dozda verilmesini istemiştim ona göre tedavi yaptı. Vücudum da yorulmadı çok iyi oldu kolay geçti tüm aşamalar👍🏼
Senin de isteklerin varsa mutlaka beyan et. İnşallah gönlüne göre en münasip zamanda kucağını doldursun rabbim
Sağ ol canım Allah razı olsun.🤗Banada Perşembe kontrol dedi .Sonrasında da hafta sonu ya da pazartesi opu yapabiliriz dedi.Bana da taze transfer yapacakmış gibi geldi ama bakalım benim yaş 41 olunca ve tekrarlayan gebelik kayıplarım olduğundan dolayı pgt önermişti ilk konuşmamızda ,eğer birmkaç embriyou olurşsa pgt istiyorum ama bakalım inşllah güzel sonuca varacak karar alırız.

Sağ ol canım Allah razı olsun.🤗Banada Perşembe kontrol dedi .Sonrasında da hafta sonu ya da pazartesi opu yapabiliriz dedi.Bana da taze transfer yapacakmış gibi geldi ama bakalım benim yaş 41 olunca ve tekrarlayan gebelik kayıplarım olduğundan dolayı pgt önermişti ilk konuşmamızda ,eğer birmkaç embriyou olurşsa pgt istiyorum ama bakalım inşllah güzel sonuca varacak karar alırız.
Evet canım pgt daha isabetli olabilir. Allah denk getirsin bu kez inşallah 🤲Kişiler kurumlar hep vesile

Evet canım pgt daha isabetli olabilir. Allah denk getirsin bu kez inşallah 🤲Kişiler kurumlar hep vesile
Benim daha önce doğal yolla 5 gebeliğim oldu 2.bebekte trizomi18 vardı.Oyüzeen hamileliğimi 13+5 haftada sonlandırmak zorunda kaldık.Sonrasında da kimyasla gebelikler ve 3.negatif tüp bebek denemesi,hepsinde de embriyo kalitesinde sorun vardı.Bakalım inşallah bu sefer yumoşlarım ve embriyoların kaliteli olur da pgt aşamasını da geçer transfer ile pozitif haberler ilk leveli geçer sağlıkla bebişimize kavurşuruz.Allah bu yola çıkan herkesin gönlünün muradını versin.🤲🏻
Kurum ve kişiler gerçekten de vesile...

Back