Arkadaşlar öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun,tedaviye başlamak niyetinde olanlara da sizin için hayırlısı hangi sağlık kuruluşu ise ,Allah aklınızı iradenizi o yönde kullanmayı nasip etsin.
Farklı sağlık kuruluşlarında olumlu ve olumsuz sonuç alan arkadaşlar var,herkes kendi tecrübesini aktarıyor bilerek kimsenin kurumu kötülediği yok diye düşünüyorum en azından ben bu şekilde yorumluyorum.Kuzenim üniv.ilk denemesinde pozitif sonuç aldı ve sağlıkla bebeğini dünyaya getirdi.Bende üniv tedaviye başladım ama hiç pozitif sonuç alamadım.Üniv.fiyat yönünden diğer sağlık kurumlarına göre çok çok uygun fiyat veriyor.Ve tüm tahlil tetkikler ücretsiz yapılıyor.
Ben bahçeciye ,Osman Develioğlu da gittim ama içime ikisi de sinmedi.Özellikşe bahçeci çok para istiyor.Rahim dinlendirme adı altında insanlardan para koparmaya çalışıyorlar.Rahim dinlendirme dedikleri uygulamaya özellikle tedavi gören kişinin verebileceği bir karar değil bu,tedaviye başlarsın hormon ve jinekolojik muayeneye göre transfer yapılır ya da yapılmaz bunun kararını da hekim vermesi gerekiyor.Ben maliyetli olucak diye bu ücreti istemiyorum doktorda bana rahim dinlendirmeden transfer ederse negatif sonuç alacağını bile bile sırf ücret ödemedim diye transfer mi yapacak.Belki bana yüksek dozl verdiği için yumurtalıklarım aşırı uyarıldı yada ilacı normal dozunda verdi benim hormonların tedaviye aşırı tepki verdi.Ne olacak bunun kararını ben mi vereceğim çok saçma bir uygulamaları var.İnsanların aklıyla resmen dalga geçiyorlar özellikle fiyat bilgisi veren koordinatör yeterince haiz bilgiye sahip değil diye düşünüyorum.
Ben şahin bey ile tedaviye başlamaya karar verdim.Bormalde fiyatları 16400₺ fakat ben çider aracılığı ile randevu alıp gittiğim için 15600₺ fiyat verildi.6 embriyo doldurma ücreti de 3600₺ yumurta toplandığında eğer transfer yapılmaz ise ücretin bir kısmını iade ediyorlar aklınızda bulunsun.Ben ilk muayanmi oldum şahin beyde tedaviye karar verdiğim için muayane ücreti de tedavi paketimden düşürüldü.